13

Иван Пешев

преди 6 години

Добре де не могат да ограничат какво се гори по печките това значи ли че ако взема една печка и я сложа пред общината и седна да си грея ръцете на нея , мога да си я захранвам с изрезки от гума например ?

12

Анонимен

преди 6 години

още не са ви казали че смятат да увеличат таксата за синя зона нали ? със 100 % :)

11

Анонимен

преди 6 години

в кв. Х.Ботев масово се горяд гуми и ПДЧ-та. там е постоянна мъгла. Излезнеш ли от квартала, няма мъгла, няма и гадна смрад.

10

Анонимен

преди 6 години

Почвайте да завеждате дела срещу СО заради опасния за здравето въздух в София иначе селянката няма да си мръдне пръста да реши проблема.

9

Анонимен

преди 6 години

То и във Варна вечер не се диша. Всичкото селяни на дърва!

8

Анонимен

преди 6 години

А 2-та милиона 15 годишни дръгели с избушени двигатели не тровят въздуха нали?

7

Анонимен

преди 6 години

Защото градския транспорт е изхвърлените автобуси от Австрия на газ, та някой да прилапа милионите от сделката, а и фъндъкова не я бръсне че в всеки автобус мирише на газ даже и се хвалят нов транспорт в София, а те изхвърлените автобуси от Австрия те защо са ги сменили някой попита ли защо събираме старите барутарници от Германия Австрия Холандия. Австрийците си ги подмениха с такива на ток и кво айде старите за незаменим си колко милиона в България да се до отрови народа с газ.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Макар и малко спорно, за старите е ясно. Но ако резултатите от пробите захлебят първия у нас и пореден в света дизелгейт за новите автомобили, тогава к'во?

5

ДВА ПРОБЛЕМА

преди 6 години

След падането на СОЦА се очертаха ДВА Проблема - Ромите и Отоплението през Зимата .

4

Анонимен

преди 6 години

Бавно започнаха да разбират крадльовците от Столичнс община, че горенето на въглища, дърва, *** - гуми, пластмаси и стари дрехи от шведите е основен проблем. София е в дупка, няма ли вятър през зимата, за 2 дни има замърсяване. Не сме покрай морето, където има винаги бриз за съжаление.Не знам кой ще отиде в махалите и забрани горенето на ***?Защото гласуват за Картофка, но срещу 50 кинта.Да се прехвърля всичко на транспорта е отклоняване на вниманието и страх от загуба на местенцата в СО

3

Анонимен

преди 6 години

Да бе това трови въздуха изобщо не е това, въздуха го тровят пунктовете за годишен технически преглед, даваш 20 или 30 и онзи уред дето се закача на ауспуха за вредни емисии се закача не на ауспуха, а на буркан с бързоварче и чистичката пара от водата докато ври на уредите показва че е чисто нова, а те пушат повече от кумина на теца а не тия глупости където пишете дърва и кво ли не а всичко идва от едно бързоварче и тия хиляди стари коли на по 200 300 хиляди километра.

2

zeus

преди 6 години

Нали бяха автомобилите? Я проверете как са нещата покрай Виетнамските общежития и другите гeтa, замърсяването е 20 пъти над нормата.

1

Йордан

преди 6 години

Старите дизели и тецовете не са ли на пепеливи въглища и мазут????