53

Край

преди 6 години

Простотията и гнусния популизъм на властта ще ни затрият. В Симеоново, Драгалевци, Бояна и Павлово да се греят на *** па бил той и прекрасен -не мога да го разбера. Живее в къща - парцела му струва мин. 100 -200 хил. евра ОБАЧЕ бил беден и за това ще трови народа с димиляци. И Фандъкова си чопли носа.

52

ИМа остър ЕМС

преди 6 години

Проучване в германия/Germany EMS/ където хората имат страхови неврози да ползват камини и барбекю/ вкл в около градските зони/ доказа че там където има СИЛЕН ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН СМОГ там въздуха се отравя тежко много бързо.В СОФИЯ ИМА НАГЛО ВРЕДНИ ОБЛЪЧВАТЕЛИ НА десетки фирми..Зони на смърта покриват над 70% от територията/припокриват се облъчващите клетки на няколко оператора/

51

Увреждат с ХОлограми

преди 6 години

Интересна бе София погледната от въздуха тогава.НАд града имаше ясно видим обем от чист въздух над него смог над него пак чист въздух.Смога се исмукваше от биосферната охрана чрез контакта Витоша Софииско поле..Всеки ден по няколко пъти..Сега терористи на власт увреждат трайно и завинаги биосферата с нови нагло вредни холограмни оръжия налепени на предни стъкла.От няколко дни има ново мощно холограмно оръжие продавано чрез полциейски рекет

50

ГАсете фаровете

преди 6 години

Провеждали сме анализи на въздуха в София десетки години вкл когато парното бе на мазут ,а Кремиковци бълваше облаци дим...Биосферната охрана прочистваше бързо приземния слой.Дишахме чист въздух ..Сега нагли терористи на власт принудиха милиони водачи да замърсяват и увреждат въздуха тежко и завинаги с включени фарове денем и нощем.Вижте през прозореца хиляди автомобили с включени радиоактивни скенери вкл халогенни денем поразяват милиони кубически метри въздух с проникваща радиация.

49

Анонимен

преди 6 години

Газовете от парлиментата са по-по-най...

48

JJIvanov geolog

преди 6 години

Основен замърсител на въздуха са нагло престъпни скенери и фарове на милион автомобили.Скенерите вкл халогенни.лед ,лазерни и ксенонови са високо вредни радиоактивни и режат на парцали биосферната охрана обезпечаваща бързо и лесно пречистване на въздуха.Много жестоки увреждания причиняват терористични камери и нагло престъпни скенери маскирани като фотоволтаични НЕЗАКОННИ знаци за пешеходни пътеки.УВредените огромни обеми въздух се пълнят с токсични газове от автомобили и други/Доклад до ООН

47

Анонимен

преди 6 години

Цените на парното, на електроенергията, на водатата и ниските заплати, тровят въздуха на българите

46

Анонимен

преди 6 години

Чакай сега, шопите имат проблеми всички го отнасяме ... Първо санирането, всички плащаме да може в големите градове панелките да са добре. На мен къщата някой да дойде да ми я санира? После бюджета 60% заминава за София, другите 40% за Пловдив, Варна, Бургас. Магистрали на шопите да ходят на море и да ходят на планина и в Гърция. Водата им най-евтина, тока им най-евтин. Сега камината да не паля че на 300км в София имали проблеми. Абе я отцепете София от България и да се реши проблема.

45

Един

преди 6 години

Пепеливи дърва и мокри въглища по-добре ли е?

44

Министър

преди 6 години

До "Да"Не ,няма да е по-добре ."На крива ракета косомоса и пречи" казват хората ,а аз по-димпломатично.Някой все ромите му пречели .............. .

43

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 27 Да допълня, не преди 100г. а сега цяла Австрия се утоплява на дърва и измрели ли са ?

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимене как да имат хората пари за нова кола и съвременно отопление, като всичко отива за погасяване на ипотеката :) и за цигари и ариани, а бе много реклама правим на тази бира :)

41

АНТИ

преди 6 години

Дървата мокри, ах дървата мокри,виновни за глобалното затопляне.А шопите във белите дробове,са бъкани със хиляди отрови.

40

Анонимен

преди 6 години

А сега пак разправяйте че цените на жилищата в София постоянно се дигали нагоре и как "да сме побързали да си купим че не останаха" и т.н.!Как това се връзва с мръсния въздух, лошите условия на живот, пренаселеност, трафик, мизеpия... Пък растяли цените, брей!

39

Анонимен

преди 6 години

до 40За двете кутии цигари и двете двулитровки бира консумирани бедния си има приказка - На гол тумбак, чифте пищови(ариани).

38

Анонимен

преди 6 години

До Menне съм чул за 5 кутии цигари некой да пуши, но и по две да пуши и двулитровите ариани - правят ли те богат? тя мизерията така или иначе е налице, та от всичко ли да с елишат хоата?

37

Да

преди 6 години

Ромите, само горят какво ли не в печките си!Без тях няма ли да ни е по-добре?

36

Men

преди 6 години

До АнонименБеден бил ама люска двулитрови ариани всяка вечер с по 5 кутии цигари....

35

Анонимен

преди 6 години

дизеловите ни автомобили са стари, защото нямаме пари за нови, хората се греят на дърва и въглища, защото не могат да си позволят алтернатива. та въпроса опира отново до това, че сме бедни. Но като тръгнали да ми разправят как растяла икономиката и как 1200 евро квадрреатен метър панелно жилище в София било нормална цена и затова сме на десето място в света по ръст на цени на жилищата. Всичко е до манталитета ни и управлението ни, производно на манталитета ни.

34

Анонимен

преди 6 години

До СелянинЗависи, зависи...Кво и как шЪ мерим!