73

Партиен член

преди 6 години

А аз си мислех че,моята кола е най големият замърсител.

72

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ха-ха-ха, дървата и въглищата които хората от кварталите Дружба, Надежда, Павлово и Хиподрума - най-топлофицираните - използват за отопление. Колите не са виновни нито баровските камини от мутробароците под Витоша.

71

boco

преди 6 години

Живота на българите се натравя не от печките, а от Джордж Сорос.

70

ТАКА ДЕ

преди 6 години

И мокри............това го забравихте!

69

Анонимен

преди 6 години

Не в София горим само био дърва и въглища.

68

това е истината

преди 6 години

У София се набамка много народ от села и паланки,ядат много боб и въздуха се замърси от газове!

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Замърсявали околната среда, но не са настъпвали промени в климата, нямало глобално затопляне, нито природни катаклизми, нито разрастване на пустинята и пр. Нямало е масово изсичане на гори. Нито химически заводи и петролна индустрия. Горите са белите дробове на планетата.За газа и електричеството изобщо не е удачно да се говори. Всеки знае как се произвеждат. Газът не е по- малко безопасен от дървата и въглищата. Задръстено е с коли по пътищата, тротоарите, паркингите...

66

Анонимен

преди 6 години

Разбира се и преди векове се е замърсявала околната среда от отоплението с дърва,но тогава никой не е измервал чистотата на въздуха и не е имало парно и електричество.Така че нямаме база за сравнение.

65

Анонимен

преди 6 години

С векове човечеството се отоплявало с дърва и въглища. Как така не се е замърсила околната среда, пък в 21. век дървата се оказаха виновни.Глупостите им край нямат!Колите! Колите станаха прекалено много. Там е ключът за палатката.

64

Анонимен

преди 6 години

И гуми и дрехи втора употреба и всичко,което може да гори.

63

Анонимен

преди 6 години

А на Баце камината в Банкя отделя само чист въздух при горене.

62

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ПРЕЗ 21-ВЕК В СОФИЯ НА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА ЛИ СЕ ОТОПЛЯВАТЕ БЕ ?!И ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ РУСНАЦИ , МИЗЕРУВАТЕ ТОЧНО КАТО РУСНАЦИТЕ !

61

Анонимен

преди 6 години

дори и комическа нация да станем, от стиснатост и икономии ще се отопляваме на дърва.

60

Анонимен

преди 6 години

Първа мярка трябва да е кастрацията на шведите и след 10-тина години като им намалее популацията ще има чист въздух.

59

Анонимен

преди 6 години

София има един основен проблем - даскалицата по съветски език!

58

Супер

преди 6 години

21 век, столица в Европа, хората все още нямат нормално отопление, нещастници

57

рррррррррр

преди 6 години

"Мокри дърва, пепеливи въглища ... това трови въздуха в София" и крадлива, подсмърчаща и мрънкаща кметица, която не иска да измие прашните улици и само дрънка глупости и политици - *** и ***! София с право се счита за най-мръсния град!

56

Joko

преди 6 години

До Анонимен 48Не се бунтувай, най-малко 1/3 от населението живее и работи в София ? И аз не искам пълчищата които заляха града.

55

Joko

преди 6 години

За какъв безплатен транспорт говорите и от чие име ? Аз предлагам билетчето да стане поне 3 лв. та тогава да излезем с тоягите.....

54

НАрода НЯМА ПАРИ

преди 6 години

НАпомняме че НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ след 1989 ограбват жестоко БЪлгария с десетки хиляди милиони годишно.НАд 70% от населението вкл полицаи и военни живеят без доходи за оцеляване.Терористите на власт и тази година заложиха вече в Бюджет 2018 ограбването на десетки хиляди милиони от бедния оставен без доходи народ.Както се знае милиардите ограбени от народа се ПЕРАТ през ОПЕРАТИВНИТЕ ПРОГРАМИ НА Нагло престъпни министерства..