118

Анонимен

преди 6 години

В Ютуб има клипове,за сравняване на десетте най-добри,по комплексни показатели,изтребители в света.В тази класация има американски,руски,китайски,френски и шведски самолети!Приемам,че всички в десетката са с приблизително близки характеристики.Между показаните параметри,е дадена и цената на всеки един от тях!Най-евтини са руските,с цена от порядъка на 40-50 млн долара,всички други са доста по-скъпи,а американските са 2-3 пъти по-скъпи(110-150млн.долара).Който не вярва,да провери!

117

Анонимен

преди 6 години

Ето затова скоро няма да има нови самолети.Защото трябва да се точи.А армията кучета я яли.

116

shady

преди 6 години

От една страна много ясно, че РСК МиГ трябва да ремонтират тези МИГ-ове. Те са производителите, така че най-логичното нещо е те да осигуряват поддръжката и ремонтите. Не някакви поляци, както недоразумението Ненчев беше подписал, а именно РСК МиГ.От друга страна обаче трябва да се следи за КАЧЕСТВЕНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ на ремонта, тъй като и нашите, и руснаците са склонни към корупция и да не стане отбиване на номера. И естествено трябва да се действа за закупуването на поне 6 бр. НОВИ изтребители.

115

Анонимен

преди 6 години

Макрончо няма ли да се обиди нали румбата му каза че ще взимаме рафалите

114

Анонимен

преди 6 години

Будали Вие за отценка на Проекта Белене - дадохте 20мл. Евро - 40мл.лева на Банката на Ротшилт за 92 страници хартия ..

113

Анонимен

преди 6 години

Стари , Стари но с такива Русия спечели войната в Сирия..

112

до 118

преди 6 години

Миг 23,Миг 21,Миг 29 ,Су 25,Су 22. Миг 25Преди 30 години си бяха що годе модерни половината.273 по официални данни иначе учебните и транспортните не се водят.Танковете бяха над 1200-та ,не по малко модерни от на турци и гърци тогава.

111

Анонимен

преди 6 години

До 115 :Кое е без пари бе ,смешен *** ? Този ремонт излиза по 6млн. на изтребител,а тези летящи тостери струват по 11млн. като нови.

110

Пророкът Гочо

преди 6 години

Бойко пак врътна......

109

Анонимен

преди 6 години

Русия е една от страните, които в последните години се бори за унищожаването на нашата държава

108

аз

преди 6 години

До ПетровМоже би танковете ни да са били 400 - но и това малко ме съмнява?! Самолетите ни общо бяха около 30! Както разбра от статията по-горе - половината са МИГ 29. Другите са още по-стари! Вкл. ЛАЗ.

107

Анонимен

преди 6 години

Направо ще се спукам от смях, когато руснаците ни "ремонтират" самолетите и отново се окаже, че нямаме годни за летене самолети.

106

Анонимен

преди 6 години

Когато дедо Иван дойде отново на Дунава, пак ще ни даде мигове без пари

105

Анонимен

преди 6 години

81мл. е направо без пари , Слава на Русия..

104

Анонимен

преди 6 години

Докато 100% във властта са рубляри и петоколончици, чакайте бял ден.Жалко за останалите пилоти, явно ще държат тези руски щайги докато не изпопада и последната.Като локомотивите в БДЖ.

103

голю босев

преди 6 години

Пари хвърлени във въздуха - демек на вятъра.

102

Анонимен

преди 6 години

Трябва да плащаме на императора в кремъл, забравихте ли че сме задунайска губерния

101

Анонимен

преди 6 години

Е нали поляците ни ги оправяха? Къде е аграря Ненчев? Защо не е зад решетките? Защо го покриха? Колко милиона си разделиха, за да не го закачат? Докато такива мошеници като бившето аграрно министърче на МО се движат на свобода няма да имаме държава. А да попитам също така къде отидоха парите за новите изтребители? Нали бяха заделени щяха да купуват? И тях ли суджука успя да открадне? Тази сикджийска мутра няма насищане, ама ние пак си го избираме...

100

Анонимен

преди 6 години

До КалинаКалинке малинке, изключително добрите МиГ-29 се нуждаят от ремонт и смяна на двигателите след всяко кацане на брикетоносеца Кузя.Е колко изключително са добри?

99

Жокер

преди 6 години

Държавата е в ръцете на няколко откровени лъжци. Ах как милееха за тази армия преди изборите! На Бокото чак му се искаше в пристъпи на откровение да набива крак по плаца заедно с младежите от наборната армия която щяха да връщат с Патреоти. Каракачана щеше да произвежда български самолети даже! - колко му е , няколко дъски на кръст, малко пирони и готовоооо- български самолет!