98

до 95

преди 6 години

Конгреса ?Аджаба за какъв ...ни са тези изтребители ,след като Конгреса ни взима решенията.Ми да си ни плаща нови изтребители като иска ,ние сами с тази икономика не можем.

97

Анонимен

преди 6 години

До anonymousБългария трябва да купи руски зенитно-ракетен комплекс C-400-поне няколко броя, за да можем да се защитаваме от съседни държави с апетити към БГ-територия, отнася се най-вече за Турция.Абе да купим ама братска Русия няма да ни продаде.Тя продава на Ердоган.

96

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, я се усмихнете и имайте малко самочувствие, вълшебствата са само в главите. Много сме си добре, аман от комплекси че сме зле.

95

до 103

преди 6 години

Ти като взимаш турски и гръцки краставици ,питаш ли се ,че те са врагове на българския производител?Това с парите къде и за какво да се харчат ,не беше ли приом от СОЦА???

94

Петров

преди 6 години

Боко и министрите му стават само да се разхждат като панаирджийски мечки и да се прегръщат с "големите началнички". По бай Тошово време имахме над 400 бойни летателни машини и всички бяха в изправност.

93

Анонимен

преди 6 години

Толкова ни струва парламента за половин месец.

92

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантическа България налива пари за руски бракми, и което е по-лошо ремонтира техника при врага.Смешно и жалко.

91

Хаймана

преди 6 години

не знам дали си давате сметка че сме дупката на Европа, и цял свят ни се смее, колко сме бедни СКЪСАНИ и ПРОСТИ....за самолети ми говорите...

90

Анонимен

преди 6 години

Нали последно купихме двигатели от руснаците за 10 милиона, а те ни ги пратиха без документи - неизползваеми. Сега още 80 милиона ще ги черпим. За Белене пак добре ги черпихме. С такива приятели като руснаците, враг не ни трябва. Браво Краси! Браво агенте!

89

? ?????

преди 6 години

Ко стана с парите дадени на полските ............ ????????????????

88

Анонимен

преди 6 години

За българския народ дружбата със Съветския съюз е тъй жизнено необходима, както слънцето и въздухът за всяко живо съществокакво значение имат тук някакви си милиони !

87

русофил путиноид

преди 6 години

Данък "Русия" трябва да се плаща редовно, дори да е по малко. 80 милиона, 80, но кой ти ги дава в крайна сметка?

86

cazzo duro

преди 6 години

Има и една друга интересна подробност.......РСК МиГ е включен в черния списък на Конгреса по закона "Магнитски". Т.е всяка държава търгуваща с тази компания подлежи на санкции или трябва специално разрешение от Конгреса. Не вярвам на Каракачана да не му е известен този факт.

85

Анонимен

преди 6 години

Ето това е сделка, за никакви пари ще имаме 15 изтребителя

84

Анонимен

преди 6 години

Пари на вятъра за тези допотопни аероплани.

83

Анонимен

преди 6 години

Данък Русия братче. Няма отърване

82

Анонимен

преди 6 години

За такива пари знаете ли колко АН-2 ("Кукурузник") можем да купим?Ако НАТО ни има за партньори, защо не ни изпратят едно-две авиазвена Ф-22?Базите (летищата) ги имаме, а като си плащат "масрафа" и пилотите с обслужващия персонал има къде да ги настаним!Хайде и от нас да мине - керосина от "ЛукОйл" Бургас;)Ама НЕ - "нашите" пак се договориха с "братушките" за дебела комисионна и бедните да го ду.ат!

81

Анонимен

преди 6 години

До коко350 часа е рессурса на нов двигател. На отремонтиран руснаците дават 100 часа. Има го в старите договори. ако се поровиш ще ги намериш.

80

Сделките с раССия винаги излизат през носа на мишлетата дето са се хванали в капана и !

79

8

преди 6 години

самолетите са много скъпи, ако тия пари се вложат в ПВО ще има поне някаква полза - ракетките са евтини и не им трябват пилоти, даже с малко акъл може и да се произвеждат в БГ