158

Анонимен

преди 6 години

Господин президента със зелените чорапи ще да е най доволен от тази сделка.

157

Анонимен

преди 6 години

Когато се минава през частна фирма някой се обогатява а друг страда. Затова директно договаряне с РСК МиГ. Така хем ние ще сме доволни хем няма да се дават пари да обогатяваме на някой наш политик. А тези МиГ ако се модернизират и им се сложат новите двигатели с отклоняем вектор на тягата ще имаме ескадрила за чудо и приказ.

156

БиБи

преди 6 години

Това вече е сделка на първо време за закърпване на ситуацията. Иначе станахме за смях с една полуескадрила... Онези гробокопачи на авиацията и на държавата , нарязали за скраб стотина МИГ 23 са направо за разстрел! А сега същите те тичат по ТВ канали и дават акъл, изменниците му с изменници! Бойко, не се съюзявай с тях, те съсипха България!

155

Анонимен

преди 6 години

Шкембе Воеводата ,който щеше да връща родната казармада запретне ръкави и сам де ги ремонтира.Така щеше да спести на данъкоплатеца някой млн.

154

Анонимен

преди 6 години

Една обрулена бедна държава се люлее от една крайност в друга.Всяка заповед е предпоследна.

153

Анонимен

преди 6 години

От псевдопатриот..псевдомакедонец, агент на ДС...друго решение не сме и очаквали.

152

До 164

преди 6 години

Защо всички отявлени русофили...наричете гордо себе си българи?

151

Българин

преди 6 години

Веднъж да вземат нашите управници едно правилно решение, не базирано на външен натиск. Сега следва да подновим АЕЦ Белене.

150

Анонимен

преди 6 години

Накрая пак клекнахте на руснаците.Това не е изненада.В хазната няма пари защото одавна е разграбена.Пари за нови няма.А и да намерите ще стигнат за един два нови изтребители.Шкембе Войвода да не се изхвърля с празни приказки.

149

ХХХ

преди 6 години

Най-накрая нещо нормално за една държава ! Артък Полша да ги ремонтирала ....все едно Мерцедес да го ремонтират в завод на Трабанчи . Миг-29 е една идея по добър от Ф-15 и Ф-16 ! Без армия ....една държава не е държава !

148

pensioner

преди 6 години

Аз съм с 200лева пенсия, за какво ми са самолети?Чакам ердоган да дойде да вдигне пенсии и заплати.Благодаря на БГ политиците, ама нямам нужда от гладен патриотизъм!

147

Анонимен

преди 6 години

Ако Нинова бе на власт и вземеше такова решение, умните и красивите вече щяха да са залели желтите павета, университетите окупирани и крясъците за Решетников и руски слуги да цепят родните простори!Факт! Но на децата всичко е позволено, особено ако са дебелки, пухкави и със закалка от ДС службите.

146

Анонимен

преди 6 години

А специалистите казват, че забранените нови лекарства ще струват 40 милиона.Не протестиращите болни, а правителството и болшинството в парламента защитават мафиотски интереси.

145

Нов

преди 6 години

За кой път ги ремонтираме тези двигатели, или съм пропуснал нещо :)

144

Анонимен

преди 6 години

До На гол тумбак...Няма пари, бе играчи!има пари, но като те управлява проруска сгaн е така.

143

Анонимен

преди 6 години

До На гол тумбак...Като толкова няма пари, заземете самолетите. За какво ни е авиация изобщо? Със бюджета на авиацията гат да вдигнете и пенсиите и заплатите на учителите.Нато ще ни пази небето.

142

На гол тумбак...

преди 6 години

*** реве: "Докога ще ремонтирате МИГ-овете? Те са 30 годиншни кошници?", но се вози в 20 годишни Голфове, изхвърлени е Германия, Италия и т.н. Няма пари, бе играчи! Вие защо не си купите нова луксозна кола? А? Защото сте бедни! Затова. България също е бедна. И затова не може да си позволи по-нови. 29-ки има и в по-богати страни - Полша, Словакия, Унгария. Ремонтират си ги хората и не мучат. Като съберат пари, купуват по-нови и толкова.

141

Анонимен

преди 6 години

Ето защо Бойко преди година изхвърли ритуално РБ от властта и партньорството. Санкциите отпаднаха,Каракачанов и Сидеров ще ядосат малко Валтер Симеонов, но заради властта и облагите от нея той е подписал 4 годишен мандат.Дори Бойо да вземе писалката да подписва поредна оставка, патриотите ще го хванат за ръцете и няма да му дават да докосне тържествения документ протокол.Иначе, глад майка!

140

Активист на БКП

преди 6 години

Нали щяхте в Полша да ги ремонтирате,а ? Ама клекнахте пред братушките !!!

139

Нов изтребител?

преди 6 години

До кога наливате пари в старите кошници? Самолетите са на по 30 години. Всяка машина е една бездънна яма за ремонти. Крайни време е да се потърси НОВ изтребител.Със обслужване и в гаранция!