25

Анонимен

преди 6 години

Ми вие живеете в най престижния квартал на София, с най-скъпите къщи и терени, нямате дори канализация и газите *** води по улиците. Сега поне всичко е замръзнало и безвредно за душите ваши. За какво се оплаквате?

24

Анонимен

преди 6 години

За Н-ти път си преизбирате вездесъщата Фандъкова за кмет, което значи, че Ви харесва всичко в нейното управление. Не мрънкайте сега, а мислете на следващите избори.

23

Ано

преди 6 години

Те тия симеоновските улици са правени за овце и кози, не за "гооведа"

22

ОЙ

преди 6 години

На баба Ви на село кой чисти бе граждани???Да не би да плащате и данък чистене за всяка улица Я да грабвате лопатите и да не ми хленчите!Я си вижте тротоарите !

21

Анонимен

преди 6 години

Явно щесе надбягвам бърза ми добре мила аз тичам ти гониш

20

#

преди 6 години

Съвсем официално ми заявих, че улицата на която живея няма да бъде разчистена от сняг НИКОГА! От общината заявили, че пари няма и моята улица (както и 70% от другите улици) са били отрязани за да има пари за "главната".Излизам от дома си всеки работен ден в 6:30 и съм пръв... викам снегорин за собствена сметка и докато не разчиста съседите не се показват. От няколко години си съобразявам платения отпуск със снеговалежите. *** съм хитъъъър гущер, че не емигрирах, нали другари!

19

Анонимен

преди 6 години

Бързата пак бързал голям дразнител се оказа

18

Анонимен

преди 6 години

неволята учи, свикнали да им държат гърнето зад *** така са там в симеоново

17

селяндур

преди 6 години

Във всички планински села е така, но съвестните си почистват сами.

16

Анонимен

преди 6 години

Апртаментските плъшоци взеха да избиват комплекси мечтаейки за живот в планината !!! А иначе е ясно в нито един от кварталите на район Витоша не се почистват улиците никога, а данъците са в пъти по-високи от панелкаджииските !!!

15

Анонимен

преди 6 години

И в Лозенец е пълно с такива улички

14

Анонимен

преди 6 години

Тези квартали са населени предимно с мутри, които не плащат данъци, така че правилно не им се чисти.

13

Млад шофьор

преди 6 години

Както винаги зимата ни изненада ! То да бяха само малките улички - ***-дойди. Вчера се опитах да излезна с бебешката количка и съответно снега от снегорините беше натрупан до бордюрите - няма как да слезе човек. Явно трябва да си носим по една лопата в ръка., че и тротоарите не бяха почистени, нищо че са общинска собственост. Значи МВР да задължат всяка кола да стане снегорин и така хем си караш, хем си чистиш, да видим кой ще се оплаква че не му е изчистен пътят. :)

12

до 10

преди 6 години

Грубо изказване на софиянец от краен беден квартал. Ще те светна, че масово софиянци имат вили на Симеоново от около 1900-1930та година. Комунизъм тогава е нямало, а доста работливи хора са си купили парцели. Че има и комунисти, и мафиоти- има. Всичко има. Но го има във всеки един по-реномиран столичен квартал. Отделен е въпросът, че Симеоново си е вилна зона за мен, а не квартал. Заговори се с хората от центъра на София- половината имат вили в полите на Витоша, придобити преди 100 години.

11

(-_-)

преди 6 години

До 6:А,ти за какво плащаш данъци? За да ръсиш сол собственоръчно ли? От къде на къде хората трябва да вършат работата на общината?

10

Анонимен

преди 6 години

Подрязвам си миналата година розите пред блока и един комшия от 7-ия етаж се разкрещя "Абе така ли се подрязва бе алоуу!!!". И какво розата тази година си порасна, да не би за сефте да подрязвам. Тази година не съм подрязал нищо, познайте защо.На човек му убиват желанието за всичко.

9

Анонимен

преди 6 години

Бързата бързаи бавно че мисе вижда си се разбързала около мен гледаи си твоето канче бе

8

Анонимен

преди 6 години

Какво ме интересуват комунистите и мафиотите от Драгалевци, Симеоново, Бояна... Трябва да се чисти на нормалните хора, не на тия.

7

Анонимен

преди 6 години

Я да чуят Фандъкова как ще им разясни колко е изчистено навсякъде, а това което виждат софиянци е мираж.

6

асд

преди 6 години

Ааа, начи, като фана едно дърво!Като строихте къщи не се ли чудихте зимно време как ше слизате от тех. Всяко първеню гледа да се се забие у най-непроходимия чукар, па после общината му виновна.