45

до Пърфект софиянец

преди 6 години

Там с речник трябва да ходиш, че не им се разбира диалекта.

44

да ти до накиткам!

преди 6 години

Вместо да мрънкаш - хващай една лопата и почвай да ринеш сняг.

43

Пърфект софиянец

преди 6 години

Симеоново, Драгалевци, Бояна, все села около София без канализация и инфраструктура. Не знам кой и защо изведнъж ги кръсти "елитни квартали"?

42

Граф Саймън

преди 6 години

Ами който е в Симеоново, трябва да притежава и джип. Все пак там е високата класа, елитът.

41

от Ботуша

преди 6 години

Който си прави къщи в нивите сега ще трае. Няма да иска да му прави улица общината, а ще си направят частна улица. Така е в цяла Италия.

40

84349

преди 6 години

До АнонименТакива са ни баровците - не се нуждаят нито от канализация, нито от тротоари, нито от пречиствателни станции, нито от нормално асфалтирани улици. Така си трошат баровските возила, но не им пука - не са ги отработили, от грабеж и кражби са, затова не броят дупките. Цялата мръсотия се изтича в рекичките. Така е по цялата южна яка в полите на Витоша и в Бистрица също.

39

Анонимен

преди 6 години

едно време си виках - блазе им в драгалевци, все баровци..........те нямали канализация, нямали улици като хората......префърцунени само. там - само на лято, на селски туризъм.

38

бай Митю с кофата

преди 6 години

Почистването на тротоара е задължение на гражданите/в случая - на селяните/. Странно,че Столична община заплашва нас,от блоковите квартали с глоби,ако не си почистим тротоара пред входа,а относно селяните от Симеоново се прави на дръж ми шапката!

37

Анонимен

преди 6 години

Квартала на богатите, те само консумират, не почистват!

36

Анонимен

преди 6 години

не се оплаквайте бе мързеливи шопи! Правилно един тук ви съветва да хващате лопатите и да чистите. В Симеоново се водят най-големите баровци. Бедна ни е фантазията колко струва една къща там. Да не почваме да питаме път и как тия тарикати са изкарали пари, за да си позволят тия "спретнати къщурки с 2 липи отпред", колко данъци са платили и т.н. Тоя квартал е само за данъчна проверка от НАП бая пари ще съберат ако минат, ще стигнат и за чистенето на снега

35

bg

преди 6 години

Ама чакайте. заглавието е менте. Откога Симеоново е в София :-)Това си е планинска местност и който живее там трябва да е с високопроходима техника

34

Язе

преди 6 години

а като плачат защо не са си изчистили тротоарите?

33

АНТИ

преди 6 години

В поледицата в улицата "Китка",шоп без късмет във преспите политна,дали е Зима или късна Есен,без сол и пясък не се движим лесно.

32

Общинар...

преди 6 години

Поради плътността на застрояване, общината прибира в пъти по висок данък от крайните работнически квартали. Мизерна панелка с 5 входа плаща повече данъци от цяла улица в Симеоново. Така, че хващайте лопатите и чистете!

31

Симеоновец от класа

преди 6 години

Време е столичната община да се вземе в ръце и да категоризира кварталите. Така както в столицата се отделят повече пари отколкото в провинцията, така трябва и в приритетните столични квартали да има повече пари отколкото в обикновените такива. Все пак столицата управлява страната, а ние от Симеоново и другите престижни квартали трябва да управляваме столицата.

30

Анонимен

преди 6 години

Ако може някой да дойде вкъщи да ми изпрахосмучи, измете, да ми пусне пералнята и да избърше праха. Плащам си данъците. На какво прилича това? Къде е общината?

29

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има дали си богат или беден?Те и богатите са били в началото бедни, а някои от бедните сега са били някога богати.

28

БОГАТ ОТ СИМЕОНОВО

преди 6 години

Най *** е че плащаме много по големи данъци, а на тези в Надежда и Обеля им чистят улиците а на нас НЕ. И да, чистиме си пред къщите, а тея в ефтините квартали чистят ли си пред панелките ????? За злобните коментари мога само да кажа - хора без работа!!!!!!

27

123

преди 6 години

Ег*ти и цициите не стига, че тези пари са ги откраднали повечето, ама и да посипят малко сол и пясък не могат. Друг въпрос е, че това е работа на общината.

26

Анонимен

преди 6 години

Симеоново си е село. По селата никъде не се чисти. Не мога да разбера мутряците от какво се оплакват.