65

олег

преди 6 години

Май много много никой почти не е ходил във витошките квартали. Вие в 98 и 67 качвали ли сте се? Не сте ли видели,че има нормални хора, ученици, възрастни.Тия дето им завиждате сте си ги избирали сами или пък си пускате пак сами св-та във фирмите им. И тия дето ги избират и работят за тях не софиянци задължително.

64

Анонимен

преди 6 години

Имам една голяма мечта - когато улиците се заледят така, всеки, ама всеки да си изпълни мечтата да си остане вкъщи. Като знак на протест. Защото е опасно да караш кола, пък камо ли да ходиш по заледените тротоари (липсващи на много места). Така ден-два. Дали столична община ще поосмисли бюджета си и изгубените приходи?

63

До Ром Бакарди

преди 6 години

Ревете и вие, нали това е смисълът. Когато не повдигаш въпроса и си мълчиш, а завиждаш на другите, че предявяват инициатива и протест, това те очаква, Ром:)

62

Х.

преди 6 години

Значи ако имаше вело алея... Проблем нямаше да има - въртипедалковците щяха да почистят или поне щяха да ореват света,че не е почистено.

61

лицемери

преди 6 години

Йорданке, качи се на автобус, тролей или там каквото спира в Манастирски ливади. Дай пример и остави колата!

60

pege

преди 6 години

Тя е почистена но не виждате, защото чистенето е на книга. Как се прави икономия, празници идват все пак.

59

Ром Бакарди

преди 6 години

Цяла Северна България е така през зимата ,а вие "ревете" за една уличка в София ,че била не почистена . Софиянците трябва да знаят как се чустват и по селата и малките градчета хората у нас .

58

Млад шофьор

преди 6 години

Улиците са собственост на общината, а не на живущите. Това се казва публично благо и за да е общодостъпно трябва да се поддържа от администрацията в случая СО. Като ми разрешат да си сложа една бариерка на улицата да ви събирам такса на тарикатите, тогава ще си чистя и ще посипвам с пясък, със морска сол и т.н. ! Тротоара пред къщата си го чистя сам. В цивилизованите страни има разписани правила и закони, съответно е посочено, че има и времева рамка, в която трябва да се почисти снега.

57

Равенство

преди 6 години

Няма значение къде си, българинът е винаги тузар и е с претенции някой да изчисти пред къщата му и след това да поръси със сол. А ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ! Това е още едно потвърждение, че не виждаме повече от носа си. На снимката си личи, че тротоарите не са почистени. Колко ли ще се охарчат живущите, ако ръснат 5-6кг сол на пътя?

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57 Симеоново не е квартал на София , а е село като драгалевци и много други. Ела в центъра на София да видиш улици като слънце.

55

Павлин

преди 6 години

Ха ха преди 6 нямаше проблеми с тази а и с други стръмни улички

54

Анонимен

преди 6 години

Ами да не са гласували за Фандъка.

53

Анонимен

преди 6 години

То в центъра няма нито една почистена малка улица, а мутрите седнали да реват за село Симеоново. Нали са богаташи, да си наемат частна фирма да им ги чисти, както са си наели частна охрана. И без това са изкрали милиони

52

хахаххаха

преди 6 години

един чувал сол и си решавате проблемите,стига сте плакали и викали неволята!!!

51

no problem

преди 6 години

там е високия стандарт, там е обществото с високите възможности

50

Анонимен

преди 6 години

хехе, в малките улички никога не съм виждал снегорини, ама в много случаи е и по добре, че ще закъса в някоя преспа.

49

Анонимен

преди 6 години

Декември месец и да има сняг? Никога преди не е имало декемри месец сняг! Зимата ни изненада! Никой не е очаквал по това време на годината да вали сняг.

48

АНТИ

преди 6 години

Щом улицата ви е маломерна,мини-снегорин Fundy да намери.Таквиз баири труднопроходими,почистват ги верижните машини.

47

ДКН

преди 6 години

До Пърфект софиянецпредимо ЕН,ВТ,РК,ВН,Р,РВ,А,В,ВР и т.н.

46

Анонимен

преди 6 години

Новоилюпен столичанин в повече с претенциибез адресна регистраци, но с повече тенденцииКупил си там нейде къща на баира.Цяла София вече гледа му сеира.