11

Анонимен

преди 6 години

Точно така майната му на православието и русия.

10

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9България е членка на НАТО незаконно , там ни вкара антибългаринът и предател Соломон Паси - ревлюто с трабанта , дето рева на химна на НАТО.Соломон Паси каза:"Майната му на православието."Да продължавам ли за НАТО?

9

Анонимен

преди 6 години

Крим ваш, весь мир - наш.Понял товарищ.Освен това, членството в НАТО е цивилизационен избор, а не военен ангажимент.По-далеч от фашистката *** Фашия - по-близо до цивилизацията.

8

анонимен

преди 6 години

Русия е велика начело с Путин, Крим е руски, свикнахте ли?Освен това руснаците си имат много по-сериозни проблеми, не им се занимава с малката незначителна, мафиотизирана държавица Македония, която отдавна е спазарена и се командва от албанската и косовската мафия.

7

Анонимен

преди 6 години

Може да се надяваш на покана,само когато си смените името!Гърците не са балами ,като нас и фалшиви насленици на древните македонци не им трябват за съюзници!Човек с фалшиво име ще бъде задържан на границата,а вие цяла фалшива държава искате да пробутате във икономически и военни съюзи!

6

АМИ ДА

преди 6 години

ТОЯ се натиска сам за дръвника

5

Анонимен

преди 6 години

Македония е държавица със силно рубладжийско лоби.Но явно то е разбрало, че путин е фашизирано нищожество, а РУсия е клоака.

4

анонимен

преди 6 години

Македония няма никакво значение нито за САЩ, нито за Русия.САЩ създадоха една мафиотска псевдодържава(Косово) за да отслабят Европа. По този начин легитимираха албанската и косовската мафия.Русия си има Сърбия на Балканите.

3

анонимен

преди 6 години

Македония вече се командва от албанската мафия,така че е обречена.Освен това Македония е незначителна, третостепенна държавица, без никакво значение за политиката в Европа, даже излаз на море си нямат горките.В много общини вече албанският е втори официален език, горко им на тия дебели глави-македонистите.

2

Краси Каракачанов

преди 6 години

А при Путчо никой не ще.Евразийското му фиаско се оказа пълно... фиаско.

1

Хм

преди 6 години

Македония е обречена да стане шиптърска и НАТО въобще няма да предотврати смъртта и,даже може да я ускори(като даде кураж на албанците да ускорят процеса).Така че....