31

anonymous

преди 6 години

В Македония има 2 албански партии, в България има 2 турски партии-ДПС и ДОСТ.Каква е разликата, кажете умници, и двете държави ни държат в шах, може да стане и мат скоро.

30

тато

преди 6 години

И макетата ги купиха, назначиха им един предател за министър председател и край , този заец ще ги управлява, като нашата тиква , ще слушка и с двете уши, сега ще ги ввкарат в кошарата харечена НАТО и край на македонизма и тем подобни, ще има само американизъм.

29

Анонимен

преди 6 години

Да направим една нова Югославия от Сърбия, България и Македония.

28

Анонимен

преди 6 години

Ну, Заев, погоди!

27

Анонимен

преди 6 години

До анонимензащото западните хиени-католици ще обезкостят малките православни държави-България, Сърбия и Гърция-----------------какво общо има икономиката с религията, и как така ще ни обезкостят?*** какво може да противопостави?А и не забравяй - православни са и Украйна, Румъния и Грузия - още към 60 млн.

26

Анонимен

преди 6 години

Според патриотите на Сърбия трябва да поставим въпроса за връщане на Западните покрайни и тогава да им разрешим влизане в ЕС/като ,че някой ще ни пита/.Редно е да поставим на Македония въпроса за връщане на Струмишко,което пак по силата на Ньойския договор е взет от нас! Обаче патреотите нещо са се покрили и не се обаждат!Поне 20тина с байряци шествие да направят ,плакати с надписи,,Струмишко е наше" да издигнат! Да ,ама не ,защото всичко е до инструкции от вън!

25

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак почнаха хибридните опорки...Турция щяла да иска нови граници.Турция нищо такова не е заявявала, нито има интерес от войни.Гърция пък е толкова зле икономически, че за нищо не стават.

24

Анонимен

преди 6 години

Проблем е че Турция ще иска нови граници, а Гърция има скрити претенции и ги крие с проблема с името Макеодния.

23

Анонимен

преди 6 години

До 18 Не познаваш ,и не си наясно в Русия ,колко истински вярващи православни християни има,спрямо нас са мноого по-вярващи.Лично съм се убедил в това, повечето от тях казват ,че Русия няма работа в Украйна!Друг е въпроса ,че от името на тези хора,говорят руски политици ,които са далеч от Православието и го използват за политически цели!В бъдеще Русия не я чака нищо добро с тези имперски амбиции!

22

Анонимен

преди 6 години

Онези, дето избиваха свещеници и събаряха църкви,сега ни учат на православие и използват вярата ни за имперските си цели.Комунистически изродди.

21

Анонимен

преди 6 години

Абе хей, "стълб на православието", дето само бълваш опорните си точки на руската, фашистка деспотия,като си такъв вярващ православен, кога последно стъпи в църква?Или си като спонсора си, путин от КГБ, дето ходи да се кръсти и да се прави на вярващ, но само притворно?

20

Русофил българофоб

преди 6 години

Божеее защо така всичко се обърка.Крим наш Македония наша.Ква я мислехме ква стана.Ще трябва да сменям лагера

19

Анонимен

преди 6 години

До анонименКопекаджийо, щом Фашия била православна, защо на Кремъл стои фашистката петолъчка, а не кръст?

18

Анонимен

преди 6 години

Русия даже не е православна държава, а империя на злото.

17

Анонимен

преди 6 години

Продължавай до утре да ни замеряш с опорните си точки, рубляр.Истината е проста - фашисткият Карлик губи все повече колонии.Найс, а?

16

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Без Русия няма православие, защото западните хиени-католици ще обезкостят малките православни държави-България, Сърбия и Гърция.Много сте глупави да разбирате глобалната политика вие, слушайте си глупостите на Роската Плевнелиев и на Соломон Паси.

15

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12България е членка на НАТО незаконно, един ден ще излезем от тая терористична организация,която убиваше децата и жените в Сърбия с уранови бомби.Между другото, вие също може да се разболеете от рак от изотопите и повишения радиационен фон, ама това тъпите ви евроатлантически глави не го разбират, вие само знаете да ревете на химна на НАТО, като патрона ви-Соломон Паси-ревлюто с трабанта.

14

Анонимен

преди 6 години

Православието няма общо с просия. Едното е вероизповедание другото е обикновена *** с пияни одеколонаджии.Тяхната мечта да обвържат фашисткия си режим с православието е една елементарна манипулация за слабоумните си роби.

13

Анонимен

преди 6 години

Още една "губерния" се измъква от лапите на Фашия.Македонската "пятая колонна" съответно ще бъде уволнена,и ще избга в Сърбия.Докато и Сърбия влеза в НАТО и ЕС.

12

Анонимен

преди 6 години

България е членка на НАТО напълно зааконнно, рублярче.Не ни замервай с опорните си точки.И между другото, путин е фашистко дерьмо, понял?