50

Анонимен

преди 6 години

Няма как комунист да е добре нито в този живот, нито в другия.Те са анатемосани от св. патриарх Тихон през 1918 г.Тази анатема на комунизма и комунистите важи завинаги.Единственият начин да се спасят комунистите от това църковно проклятие е да се отречат от убежденията си.

49

Анонимен

преди 6 години

до 52 Кой ти говори за Тиквата който също е комунист, бре? Ти у ред ли си?

48

Анонимен

преди 6 години

до 44Бай ти Серго има за кво да го плюят хората- цял живот не се научи, че комунизма и неговата любов към него отвращават хората. Избиха се интелектуалците, докторите, писателите неудобни на неговата власт за да дойдат ей такива мандраджии като него на трона слезли от баира, дето 3 думи на кръст не могат да вържат.

47

Анонимен

преди 6 години

до 37 Бай ти Серго има за кво да го плюят хората- цял живот не се научи, че комунизма и неговата любов към него отвращават хората. Избиха се инетектуалците, докторите, писател;ите неудобни на неговата власт за да дойдат ей такива мандраджии като него на трона,дето 3 думи на кръст не могат да вържат.

46

"елит"

преди 6 години

Филми като "Черните ангели" и "На всеки километър" са пример за възхвала на тероризма и комунизма. И с това този човек става звезда...

45

Анонимен

преди 6 години

Комунист ли е няма какво добро да се каже за него.

44

Анонимен

преди 6 години

ученичките пееха 70-те години за него Ален Делон син балон

43

Да му е честито!

преди 6 години

Да е жив и здрав.Не съм привърженик на левите идеи, но признавам, че този актьор има своето място в историята на българското кино. Някои от създадените от него художествени образи са наистина много сполучливи.Гледам старите филми, които вървят по телевизията в негова чест. Те не са еднакво сполучливи, но някои от тях са наистина постижения. Ще ми е любопитно да ги видя всички, защото някои са непознати за мен, а други гледах в детството си и тогавашната ми преценка едва ли е адекватна.

42

Иво

преди 6 години

"Бате Серго" - кой така се обръща към него? По- скоро "Дядо Серго" според юбилея му !Иначе ЧРД !

41

37 до 38

преди 6 години

Като ми говориш за Тодор Колев, се сещам за интервюто с дъщеря му. Каза че си е отишъл от този свят отвратен от всичко! Отвратен от държавата, от отношението и към културата и въобще от всичко! Оставихме да мизерстват хора които са дали много за тази неблагодарна страна. Не само това, бяха оплювани, обиждани и накрая които си отидоха го направиха отвратени. Затова казвам че сме неблагодарни защото няма значение какъв е. Ще бъде плют. Спомнете си Гришо какво го направиха. Завистта ще ни изтрие

40

EK

преди 6 години

Да е жив и здрав Стефан Данаилов! Голям артист!

39

раде

преди 6 години

До Анонименприбави още едно

38

Анонимен

преди 6 години

За мен - арогантен търговец

37

50/50

преди 6 години

Смесени чувства - забавен е ,но доста простеее- прилично хубав,приличен артист ,приличен преподавател.По онова време имаше много красиви и талантливи ,Но не бяха приближени на власта, нямаха връзки и не станаха звезди за разлика от Ламбо ! - баща му,партията,Лондон, французойки ,полякини и тн Кой можеше да си го позволи?

36

Анонимен

преди 6 години

до 37 Грешиш! Когато почина най-великият Тодор Колев тук във форума от 50 мнения едно беше против него.

35

Анонимен

преди 6 години

Както винаги правим показно колко сбъркан, *** и неблагодарен народ сме! Само като чета коментари ми става още по ясно! Няма за нас нито един достатъчно добър в нищо! Било то актьор, спортист, музикант или даже герой които погрешно са си дали живота за тази неблагодарна и мнителна пасмина! Никой не може никога да угоди на бай ***.Вечно ще намери нещо което да критикува. Затова сме на този хал сега, от много ум! Нямаше човек който да не оплюят! Но щом с Левски го правят, какво остава за актьор

34

Анонимен

преди 6 години

Kой каквото да говори, Стефан Данаилов е голям актьор, поне за България. А има и добри италиански роли. Колкото за политическите му възгледи, повечето актьори и хора на изкуството по света са леви по обясними причини.

33

Анонимен

преди 6 години

Халтурчик

32

Snorky

преди 6 години

Какво му чествате на тоя измислен актьор не ми е ясно....Всяка година ще му празнуваме рождения ден като някакъв герой ли?!

31

Цецка Цачева

преди 6 години

То ако тоя е като Ален Делон, то аз съм Моника Белучи!