70

Анонимен

преди 6 години

Този е комунист , това означава лош човек убиец на хора.....

69

Колобър

преди 6 години

Бате Серго,Честит рожден ден! Да си жив и здрав! Благодарим ти за това,което си! Наздраве!

68

Анонимен

преди 6 години

Добре че на времето т.живков го направи артисТ.А иначе като талант е кръгла НУЛА!

67

Даверов

преди 6 години

Леко е изглупял човека, малко простотии дрънкаше при славито оня ден, а може би си е такъв, но е единствения свестен кадър на младата девица БСП(никаква столетница не е - само на 27 години е)

66

clown007

преди 6 години

Да е жив и здрав, но нито е Маестро , нито е Велик актьор. Има доста наши актьори - Апостол Карамитев , Георги Черкелов и т. н. - които са на доста по-високо ниво и по скромни от този галеник на соца.

65

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 6 години

Жалък анонимнико , ти и себе си презираш , защото си завистлив и от злоба не можеш да се зарадваш на чуждите успехи . МАЕСТРОТО Е ВЕЛИК АРТИСТ И ЧЕСТЕН И НЕПОДКУПЕН ЧОВЕК , КОЙТО НЕ ИЗМЕНИ НА ИДЕИТЕ И ПАРТИЯТА СИ /ЗАЩО ЛИ МИ ИДНА НА УМ ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ И СИЕ . ДА ДОЖИВЕЕШ ДО СТОТЕ , СЕРГО .

64

чарли

преди 6 години

Голям артист !

63

shrek

преди 6 години

Примадона и номенклатурчик! Цял живот не ненаял - типичен тлъст ***.

62

Анонимен

преди 6 години

до 66 Кой всеки бяга в момента в САЩ, бе *** сорoсoиден?

61

Владайката

преди 6 години

Да си жив и здрав чичо Стефко. Господ здраве да ти дава. Велик си и неповторим. Заминавате си полека лека великото поколение от онези години. Макар да съм малък спряво Вас,с трепет гледам онези филми от онова велико време. Жив и здрав и всички около тебе

60

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо като толкова харесват комунизЪма червените *** не заминат за КНДР. Там си продължава, това, което вие харесвате.Ама всеки бяга в САЩ и не ми е много ясно защо.Дрогарите все ламтят за Запада.На народа сервират едни глупости за предимствата на соца, а самите те си живуркат на Запад.Лъжата винаги е била единственото оръжие на коминистите.

59

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ален Делон,ах този син...балон.(цитат от песен на бат Стеффчо,който много подхожда и за него)

58

Анонимен

преди 6 години

63, Точно това казвам в 53-ти пост, братле.

57

37 до 50

преди 6 години

Съгласен съм с това че тогава не можеха и три думи на кръст да кажат, но пък като става въпрос за хора с ниска култура, просташко държание и които не могат да говорят а мучът, няма как да не ми дойде на ум актуалният ни министър председател! Той е копие на онези тогавашни простаци! Значи ние просто стоим на едно място и боксуваме! Тогавашните " незаменими" и " уникални" лидери, ги заменихме сега с уникалният и незаменим ББ. Пасва си идеално с политбюро по арогантността му, и простащината!

56

Анонимен

преди 6 години

Както винаги съм казвал, троловете в сайтовете го докарват с IP адресите си на плюсове и минуси, но товас не са реални хора.

55

Анонимен

преди 6 години

Ами щом си броят още конгресите от комунистическо значи БКп не са нова партия, ако да са сменили проформа името.И разбира се всички те до днес се хвалят с престъпленията си и се РАДВАТ, че са убивали Българи.И това се знае.

54

Кънчо

преди 6 години

Комедийни роли много му лягат.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58Има ли такова нещо? Наистина ли е казал, че одобрява всичко това, което изброяваш?Или приемаш, че е бил информиран за тези неща и след като продължава да членува в БСП, това е равностойно на одобрение на безобразията? Дано не е така. Едва ли има в наше време нормален човек, който да одобри това, дори да е с леви убеждения.Онези, които одобряват изброеното от теб, според мен са с душевни недъзи и са по-скоро болни хора.

52

Анонимен

преди 6 години

Няма как да честитя на един комунист, който одобрява убийството на стотици хиляди българи в концлагери, затвори и от цялата репресивна машина.

51

От 46

преди 6 години

До "елит"Според мен, образът, който Ст.Д. създаде в "Иван Кондарев" е много по-добър и убедителен от тези, които ти изброяваш. Героите му в "Черните ангели" и "На всеки километър" са изкуствено идеализирани.Имам смътен детски спомен за филма "Този истински мъж".Тогава ми се стори, че е създал добър образ на глезльо с големи претенции, но не знам каква оценка ще дам, ако гледам този филм днес.Постиженията му са с различна стойност, но в наше време, достигне ли някой 75 г, честити му и толкоз!