24

Анонимен

преди 6 години

В Турция почнаха да се събират пред Американското Консулство!

23

Анонимен

преди 6 години

Някой експерт може ли да ми разясни какво е отношението на Синедриона към това решение на Тръмп и как Синедриона гледа на активната очерняща кампания на техния сънародник Сорос?

22

Анонимен

преди 6 години

Правя си извода, че евреите около дедо Шорош са си намразили обетованата земя или пък възмижно самия Шорош да в нещи като предател родоотстъпник. Ако е второто, тогава може да очакваме скоро Шорош да бъде наказан заеднп с пригласящите му грантаджии.

21

Анонимен

преди 6 години

Интересна ми е тая битка по върховете между космополитните евреи представлявани от дедо Шорош и ционистките евреи представлявани от Тръмп, Путин и Нетаняху. По действоята им съдя, че ционистите застават зад националистическите движения в Европа, както и зад Путин в действията му срещу майданджиите в Киев. Например нито една лоша дума към Путин нито пък санкция не съм чул досега от страна на Нетаняху

20

Кудюс

преди 6 години

Сащ се опитват да останат в близкия изток като разпалят война, иначе ще бъдат изхвърлени от там!

19

Кудюс

преди 6 години

До 1че кога е бил в еврейси ръце Кудюс?

18

1

преди 6 години

Най - доброто за целият свят е Ерусалим да остане в израелски ръце.

17

Анонимен

преди 6 години

Ще пискат както срещу референдума на Ердоганчо и после ще млъкнат.

16

Анонимен

преди 6 години

отвратителни хора. повече от ясно е, че глобалистите задействат последния сценарий от библията. само надрусаните либарали не могат да го схванат.

15

българин

преди 6 години

Адмирации за Тръмп! Това бе единственият "шамар за м.сулманите от много години насам, това ще ги кротне, ако не реагират бързо. Замислете се последното десетилетие те са агресора и тихомълком налазиха навсякъде, но сега са в шах, браво на тръмп

14

Анонимен

преди 6 години

Решението на САЩ- да угасим пожара с цистерна с ракетно гориво.

13

Анонимен

преди 6 години

Това е единсъвеният разумен ход за да се спре ислямската инвазия.Нали си имат свещенно място?Мека.Или те във всяка държава си измислят свещенни сгради и местности и го пълнят с тарамбуки.Аз съм убеден ,че когато човечеството открие първият си град на Луната веднага некви мохамедани ще кажат че тва им е било свещенното място от милион години.

12

Анонимен

преди 6 години

Еврейска неислямска държава в сърцето на исляма е нож в ислямското сърце.

11

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААЯсно ама Турция е пред хиперинфлация.Никой няма интерес тя да е силна държава.Преди 6 месеца мразехте руснаците а американците ви бяха братя.Сега американците станаха пeдали а руснаците и китайците са ви братя?Ми Китай ще ви фалира смешничката икономика -колко няколко града сте.А и сте 40% кюрди.Изобщо митът за непоклатимата импероя почна да лъсва като едно голямо менте.И какво като имате балистични ракети.Мислиш ли ,че други не могат да имат?

10

scbg

преди 6 години

До Анонименсамо, че този път няма да минат метър..

9

Solar Power

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААВсичко е въпрос на пари :)Американците са най-прагматичната нация. Нещо ако не изкарва пари се шунтира това е.Простичко и ясно. Примери много... мисиите до луната, НАСА, ... реално няма нито една държавна компания в Америка. И са прави. Можеш ли да назовеш една държавна компания в БГ която да е на печалба ? Без да е спонсорирана от държавата. Няма такава.Така,че и с Турция е така. Докато има кинти е ок,когато спрат ще я затворят просто.Не се "въодушевявай" много :)

8

Анонимен

преди 6 години

Столицата на ЕС и папата също ще се преместят в Цариград.

7

Турчин

преди 6 години

На тръмп му клатят стола както демократите така и консерваторите, едниственното му спасение на тръмп е да стане слуга на ционистите

6

Анонимен

преди 6 години

След гръмкият провал на американския проект "ИД", Вашингтон пак започна да ръчка арабския кошер с оси.

5

Анонимен

преди 6 години

"Може да провокира насилие и да провали мирния план на САЩ за Близкия изток"То това е целта- САЩ всячески се опитват да разпалят 3-та световна за да си стабилизират икономиката.