64

П.Петров

преди 6 години

Въпросът е, какво ще стане ако арабите приемат от утре да търгуват петрол само в евро ...

63

Анонимен

преди 6 години

До 65Русия едва успя да усмири ужаса в Сириякойто сама разпали

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66До 66Като от 1992 постоянно си промиван от запада няма да разбереш нищо! Обяснението ще са като *** като тебе. Не може да се дава статут на град, който е гроб на твоя Исус, но изкривени факти от юдеите. По назад в времето набези на рицари с фалшивия кръст. Същите с фалшивия кръст-КАТОЛИЦИ вкарват християните и нашата държава във война където трябва да се отбраняваме заради глупост на президент АНАРХИСТ!

61

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам какъв е проблема? Това чиста християнска постъпка?

60

Анонимен

преди 6 години

Русия едва успя да усмири ужаса в Сирия и ето американците пак разпалват региона. До кога световната общност ще търпи тези касапи да вършат такива безчинства? Време е за промени.

59

Един

преди 6 години

То това е и единствената цел на американската администрация... Да има дълбоки последици....

58

Krom

преди 6 години

Еднакво са неприятни. И двете страни не търпят други около себе си. Според мен, дали става въпрос за мюслмански екстремист или за еврейски националист - все тая. Крайни и несдържани. А това, че Тръмп бърза да се ог.ъзи на евреите въобще не е изненада. Изненадва само крайната липса на такт в този дървен клоун който вече остави и Буш младши далеч зад себе си. Въпросът е, кога ще предизвика нещо повече ... от смях.

57

Некъф

преди 6 години

Ерусалим е на християни и юдеи, арабелските *** нямат работа там. Всички палестинци да бъдат депортирани защото мюсли ли е значи е терорист.

56

Анонимен

преди 6 години

хахахУловката има за номер 60 ИСТОРИЧ. Колко повече минуси толкова повече знаем за предателите на тази нация и не зачитане на християнството!ШАХ И МАТ!

55

ИСТОРИЧ

преди 6 години

До СтрахилАйде да провериш внимателно за Йерусалим! Историята помни набези от носачи на фалшивия кръст и последния поход е спрян на балканите от прабългарите като са ги направили на кайма. Да става въпрос за рицарите, а в момента има жива къща на демоничните тамплиери- масони и сред нашите хора предали християнския кръст са в 33-та степен на масонство, което отговаря на моментния терор върху тази нация!

54

Анонимен

преди 6 години

СЕГА ДА СЪБОРЯТ И ДЖАМИЯТА НА ХЪЛМА!

53

popa ot razgrad

преди 6 години

щяло да има насилие в Близкия Изток...виж, това е нещо съвсем ново...

52

Браво

преди 6 години

Някой може ли да предложи линк с цялата реч на президента Тръмп преведена на български ? Някой чете ли я ? Или си коментирате ей така -за спорта. Някой чу ли какво каза той или слушате какво казват проислямските сайтове? Вие,които защитавате терористите ислямисти- да не би да искате такива като пазарджиклията Муса да са на власт? Същите като Муса са и в Палестина! Браво президент Тръмп!

51

Анонимен

преди 6 години

Нашия Господ Иссус Христос в евангелието е казал по плодовете им ще ги познаете,аз ще перефразирам и ще кажа по коментарите им ще ги познаете .Вижте как като мухи на л**но са се нахвърлили мошетата под тази тема и как се радват на решението на този *** и *** Тръмп.Азь винаги съм трърдял,че само еврейчета и нетрадиционни сексуалисти като видят тема за Русия и започват да бълват кашерна бълвоч срещу нашите братушки,сега тази моя теза се доказа с тези им коментари по тази тема.

50

Православен меч

преди 6 години

С това си решение Тръмп направи мечешка услуга на ***,защото целия останал свят и дори най верните съюзници на Вашингтон и Тел Авив като ингилизите и папата се обявиха категорично срещу това решение на администрацията на Доналд Тръмп.Да не говорим,че непримиримите врагове Иран и Сау.Арабия вчера загърбиха различията си се обединиха срещу еврюхите и краварите Сега краварника и чафутистан са сами срещу всички и помнете ми думата Ираел беше незаконно заченат и съвсем законно ще бъде затрит.

49

DEATH FOR ALL JUDAS

преди 6 години

СЪЩАТА ЮДЕЙСКА 8888 КОЯТО Е НАГАЗИЛА ТАЗИ ТЕМА ,ПО СЪЩИЯ НАЧИН ВИДИ ЛИ ТЕМА ЗА РУСИЯ И ЗАПОЧВА ДА СИ ИЗЛИВА КАШЕРНАТА ПОМИЯ СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНАТА ИМПЕРИЯ. .ИСТОРИЧЕСКИ ДОКАЗАНО Е ,ЧЕ ИЗБРАНОТО ПЛЕМЕ НА ДЯВОЛА Е ПРОКЛЕТИЯ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД И ЗА ДА ИМА МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА ,ТРЯБВА ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС ДА СЕ РАЗРЕШИ ПО КАРДИНАЛЕН НАЧИН,А НАЧИНА ГО ПОКАЗАХА ТРЕТИЯ РАЙХ.

48

Анонимен

преди 6 години

Тази провокация с Исляма никога няма да има шанс . Тръмп може да говори но той не е чавека който ще обявява нови столици на земята.

47

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХАХТука има хора радващи се на решението. Вие сте по големи терористи от терористите. Не е случайно решението да 06.12, но някои не им светват червени и черни лампи в главата, че решението е против християните и нямате покровители, като отдавна сте анархия. Анархия като се водите спрямо модите през океана и няма нищо християнско "оцелява най-силния като избива другите" на католиците-анархисти, което противоречи на природни закони!

46

Анонимен

преди 6 години

Ako angliq i us sprat da podkrepqt izmislenata darjava samo edna sedmica arabite she q pometat.

45

Анонимен

преди 6 години

Бай ви Тръмп просто рече и отсече и няма средно положение, каквото години наред поддържаха предишните президенти. Какво да го правиш човека, такъв си е в живота, бизнеса, а сега и в политиката. И всякакви мрънкалници, аналЕзатори, медийни провокатори и т.н. за него са просто...losers! Няма какво да се оспорва един исторически факт! Утре ще им спре кранчето на арабеските и ще забравят за всякакво "мирно споразумение"...