44

bai_jordan

преди 6 години

Щяло било това решение да отлючи вратите на ада!!! Алоууу те вратите на ада не са затваряни там от има няма 2000 години. Нищо ново под слънцето!

43

bai_jordan

преди 6 години

Тръмп може да е всякакъв, но показа на всички европейски политици как се прави политика! Някой ще кажат че сега ще избухне война между Израел и мюсулманите в района...може и така да е незнам, но поне да се случва нещо и да се приключва. Неофициално Йерусалим, отдавна е столица на Израел и не виждам причина нещата да не се наричат с истинските им имена. А колкото до това че ще има атентати терористични актове и така нататък ще кажа - АМИ ТЕ НЕ СА СПИРАЛИ!!!

42

Анонимен

преди 6 години

То си е срамота израелците да оставят тази *** да вилнее из града и държавата им.

41

Кико

преди 6 години

Елкa преписала купища ислямска пропаганда от джихадистките издания - като Дойче Веле, Гардиън и БиБиСи и дошла да я изсипе тука! Арабите- мюсюлмани, които от 1971г насам се самонаричат Палестинци реват като свинчоци по Коледа! Уви, обаче, на Тръмп грам не му пука от това! Мачкай Доналд! Целия разумен свят е с теб! Йерусалим е еврейски от 6000 години насам!

40

Анонимен

преди 6 години

Столица на Израел е Вашингтон.

39

ДС

преди 6 години

Гледам че пишете как арабите ще се обединят срещу евреите и ще ги смачкат. Първо прочетете за 6 дневната война, след което вижте с какво въоръжение разполага Израел. И свят ще ви се завие. Ако ООН, САЩ и Русия си затворят очите за 10 дни, Израел ще помете всичките си съседи и ще остави само пясък.

38

ДС

преди 6 години

БРАВО. Стига сме им отстъпвали на чалмосаните. Те ни колят ние им правим отстъпки. Тръмп да пуска бомбардировачите да ги насмита всичките. :) . Ние да пускаме референдум да станем 52 щат на САЩ и сме готови. Е** съм му и ЕС и не знам си кво.

37

100 % TURK

преди 6 години

Дано арабите си вземат поука от тази гавра над ислямския свят. Благодарение на тяхното"кон с капаци" , се създаде държава на име израел. Дано се стреснат най сетне.

36

Анонимен

преди 6 години

"Сюнити и Шиити никога няма да се съберат!"Ще видим... И само едните може да свършат работа! Времето ще покаже... То бива бива наглост ама... Лека Ви нощ тук е вече 04:44...

35

Анонимен

преди 6 години

"Къв го дириш тука заминавай си в ислямиските форуми тука си е наша работа не ваша ае чи ба."Въри там *** там...Ганьовски изцепки... Не си и последния човек, който да ми каже кво да правя... Нещо не ясно? Слушкай там..., че си доста дребен, дигай паметнит на американси президент, мазни се колкото можеш та да ти хвърлят малко хлебче Шаро!

34

Факт!

преди 6 години

До АнонименСюнити и Шиити никога няма да се съберат!

33

Соросчук

преди 6 години

До АнонименВ Либия с кво са го бомбардирали с делтапланери ли и са фъргали пиратки?!Стига приказва глупости!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 81Къв го дириш тука заминавай си в ислямиските форуми тука си е наша работа не ваша ае чи ба.

31

Анонимен

преди 6 години

"Добре бъдете единни ваша си работа."Разбира се, че е наша работа...

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78 Добре бъдете единни ваша си работа.

29

Анонимен

преди 6 години

От сега нататък Америка да знае...Няма сюннита няма шиита... СЪБИРАМЕ СЕ...

28

Анонимен

преди 6 години

"Тръмп е гениален сега мюсюлманите ще си покажат дивашката същност тълпи горящи флагове на САЩ и Тръмп."По скоро ЩЕ СИ СЪБУДИМ ЕДИНСТВОТО!!! В Турция се събраха пред Американското Консулство, Преди малко попадна информация винтернет, че в Либия са бомбардирали Посолството!

27

Соросчук

преди 6 години

До АнонименА бе Сорос требе да умре тва е ясно.Въпроса е защо не са го отстреляли още и кво целят?

26

шматка

преди 6 години

До 68 хаха...Мдаа.САЩ така го нахлузи на еврейте че свят ще им се вие .Сега сунити и шиити ще се прегърнат срещу общата заплаха.По глупава политика едва ли може да има

25

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е гениален сега мюсюлманите ще си покажат дивашката същност тълпи горящи флагове на САЩ и Тръмп.