18

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхте написали и ,,що за животно" е този ИНСТИТУТ ЗА ПОЛИТИКА и да не се крие зад анонимност,щеше да има някаква тежест на статията.Така е само АЛА-БАЛИЗЪМ,т.е. много думи-никакво съдържание.....

17

Анонимен

преди 6 години

мин.раб. заплата в България - 200 евро.мин.раб. заплата в Русия - 100 евро.Толкоз за Русия.

16

Анонимен

преди 6 години

Време е русофилските организации да бъдат обявени за чуждестранни агенти и съответно забранени.

15

ВЪН САЩ от БГ

преди 6 години

Америка е терористична държава която само вреди на България....Кога ще платят за измисленият атентат срещу папата. Кога ще почната да плащат за базите си у нас....СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАЦИОНИ ВОЙСКИ

14

ОНЗИ

преди 6 години

РУСИЯ Е ГАРАНТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ!!! Тези случайни политици, като боки, цвъки и компания, са пълен *** като държавници - но, както е казъл великия О,ХЕНРИ "....На този свят всичко се заплаща - в часовете, в които се чувстваш бог, заплащаш с тези в които си нищожество.....". АМИ, ИДВА ВИДОВ ДЕН, БЕ ОНЕЗИ - ....!!!!!

13

Петров

преди 6 години

Българите - основатели на Вселената и либерализма. По генетични доказателства. Като е гладен народа поне го лъжете нещо.

12

Анонимен

преди 6 години

До ПетровЗа 45 години съветско робство и стотици хиляди избити българи кой да е виновен бре ? Марсианците ли ?!Пфу !

11

ами

преди 6 години

Какаво......?

10

Петров

преди 6 години

Старата либерсална мантра - за всичко са виновни "комунистите". Новата - и руснаците. За 200 те лева "европейска" пенсия и 200 те евро "европейска" заплата.

9

Анонимен

преди 6 години

До ПетровБедна е да. Заради 45 години социализъм, три фалита на държавата. В по новеата история - заради Луканов, да не споменаваме и Виденов. След което Станишев допълнително опоска държавата със знаменитите заменки в стил кон за кокошка. Където е шетал ***, десетки години трябват за да се възстановят нещата.КОнкретният пример за Русия е Аралско море - липсващото вече море. Да не споменаваме инцидента Маяк благодарение на който отново облъчиха с радиация Европа.

8

Иво Христов

преди 6 години

до долнитеХубаво е че подкрепяте моето изказване!!!

7

Петров

преди 6 години

"Външната политика" е новите магистрали - само приказки колко е велик "лидера" Боко и колко много "съм ви построил" докато всички ни сочат като най бедната и жалка страна в Европа. Гарантирано от ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 6 години

Човек,който е чел историята на България никога не може да обича Русия.Тя винаги е била най големият враг на народа ни и е имала вечни желания за поробване и придобиване на земите ни!

5

Анонимен

преди 6 години

39% от анкетираните твърдят, че тя е наш приятел и славянското братство е незаличимо.++++тия '39%' не са много наясно, че българите не са славяни. Нещо повече - етническите руснаци също не са славяни. Но, това е капацитета на нискообразованите и промити мозъци.

4

42

преди 6 години

Само не виждам връзка между външната ни политика и добри връзки с Русия.

3

До1

преди 6 години

Я кажи защо само половината смятат САЩ за демокрация?

2

Анонимен

преди 6 години

Кой е този Институт за политика и колко е авторитетен?

1

Анонимен

преди 6 години

Всеки трети мислел Русия за приятел - а останалите двама?