278

Анонимен

преди 6 години

Vanga e kazala vsichko ste se topi kato led no samo edno ste ostane slavata na russia i ste se prevurne v vlastelin na sveta...tova e istinata iskate ne iskate tova e istinata

277

pagane8

преди 6 години

До АнонименИ това не е вярно. Преди 1989 горивата - бензин, газ, нафта- бяха почти без пари. Познайте откъде идваха. А сега - сега българите плащат най- скъпия ток в Евро...ейския съюз!

276

Анонимен

преди 6 години

Който е с Русия е обречен на глад и бедност - Северна Корея, Беларус, Куба, Венецуела, Ангола, Мозамбик...И Русия, разбира се!

275

Анонимен

преди 6 години

Не съм виждал по-лъжливо проучване..

274

обективен

преди 6 години

Най-опасна в Европа днес е албанската и косовската мафия, финансирана и подкрепяна щедро от САЩ и западните тайни служби.Хашим Тачи например-наркотрафикант и търговец с човешки органи.Италианската мафия вече трабва да се учи от албанците.Докъде я докарахме?

273

Rado

преди 6 години

Най-опасна за нас е мафиотската Русия. Факт е, че най-страшната мафия по цял свят е руската. Нещо повече - тя се е сраснала с държавата. Трябва да се пазим от Русия.

272

анонимен

преди 6 години

Турците са многобройно племе, но за сметка на това са ***, ограничени, фанатици-затова никогя нама да бъдат част от цивилизацията.

271

анонимен

преди 6 години

Всичко, което е зло за Турция, е добро за България.

270

анонимен

преди 6 години

Турците са най-лицемерното и най-подлото племе на Земята, гледат те и уж са ти приятели, пък ти забиват нож в гърба.Освен това са пуснали мафиотските си пипала в България чрез двете си незаконни партии ДОСТ и ДПС.

269

анонимен

преди 6 години

Турция-вечен враг на България, 5 века турско робство, гледали сме го тоя филм.

268

анонимус

преди 6 години

Повечето българи, които мразят Русия, отъждествяват лустрото със щастието, вярват, че смелостта идва от Холивуд, убедени са, че отвъд океана живеят мъжки момчета със здрави юмруци, чиято единствена цел е да побеждават лошите...Разбира се знаят, че Втората световна война я е спечелил редник Райън, и не са чели романа на Кафка-Америка.

267

анонимен

преди 6 години

САЩ е една масонска държава, която се управлява от няколко големи клана(фамилии), една печатница за пари(федерален резерв)и Wall Street-ската банкерска мафия, както и от военно-промишления комплекс, който трябва да печели от продажбата на оръжия.Затова има войни по света и цветни революции.

266

българина

преди 6 години

българите не искат турция за съсед изобщо но не подлежеше на обсъждане 1444г. по лош съсед може да е само СА! настаниха се самосиндикално. и не щат да си ходят с добро, значи ще е с лошо

265

Анонимен

преди 6 години

Поредната Фалшива новина...

264

Анонимен

преди 6 години

Русия е враг на всеки народ, не само на Българския.

263

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 278Фобия значи страх, но страхът при русофобите върви заедно с омразата им към Русия.Русофобите са продажни, заблудени или болни хора и имат нужда от психиатър, освен да цапат паметници-за друго не стават тия некадърници.И да бутат мавзолеи, даже и за това не стават, гледали сме го и тоя филм.

262

Анонимен

преди 6 години

Мразите Русия, така ли?------------------------------***, Русофобия не означава омраза а страх

261

Реалист

преди 6 години

Демокрацията няма как да дойде от съветските или руските земи,да искаш демокрация от руснаци ,е все едно да вървиш подир овена и да чакаш онова, което се клати под него да падне.Ако наистина търсите къде е демокрацията ,вижте накъде се изнася народа ,опразвайки териториите завладени от мафията!!

260

патриот

преди 6 години

добре че не сме били 500г под руско иго(а само 45г) че щеше да изчезнем като волжка България или щеше да ни направят македонци,татари и т.н ...

259

Бранимир

преди 6 години

Преслушахме ги и турци и руснаци сега да видим ес