38

анонимен

преди 6 години

Който смята , че Русията ни е приятел , е от 80процентното мнозинство !!

37

Анонимен

преди 6 години

Прав е един който пише тук, 500 години застой под Търски гнет са ни донесли само зло. Избити са над 1.5 милиона българи. И тези които плюят Русия, а не правителството й, какво предпочитат, гнъсните турци с гадната им култура, исляма, смазването на индувидулнистта и унижението на жените и свободния избор? Има десетина явно платени от Шорош да пишат против Русия тук. Колко българи са избили руснаците и колко мустакатите у//роди от Търция? Не вярвайте на Турция никога. Искат да подчинят България!!

36

Анонимен

преди 6 години

Русия не е приятел с никоя държава. За тези които си въобразяват че русия ни е приятел ще кажа че е все едно заека да си мисли че вълка му е приятел.

35

ха ха

преди 6 години

Тодор Славков е отправил искане до Цв.Караянчева за връщане имотите на дядо му.Той приравнява функциите на убо и интендантството и заявява,че Борис е управлявал 31г,а дядо му-35.Докато Борисов е на власт,резиденция Бояна се ползва безплатно.После-наем или продажба.Ако не-има европейски съд.Браво на Славков.Хуморът му е забележителен и тъкмо навреме,когато всички медии ни занимават само с това.

34

Крис

преди 6 години

Ако наистина такъв е процентът на хората, смятащи, държавата,в която полицаите стрелят без предупреждение, в която не можеш да видиш един отразен протест, и която се намесва по целия свят като съсипва държавите е символ на демокрация, то тогава жална ни майка :( .

33

Турчин=прасе

преди 6 години

Турците са ВРАГАВЕ на България. Мястото им е на ножа по пет броя.

32

Анонимен

преди 6 години

Българите искат..., но кой ги пита, или ей, тъй, лаф да става.

31

Рязанитеподножа

преди 6 години

На който му е рязана чорбата да му се отреже главата. А българите туркофили,съвременни кирякстефчовци на Белене да вадят пясък.

30

Интелектуалец

преди 6 години

Докато Турция реставрира със собствени средства Желязната Църква и я нарича Бyлгap Килисе, Русия постоянно ни размахва пръст заради паметника на Съветския окупатор а кирилицата я изкараха "македонска".

29

Анонимен

преди 6 години

До 1 - да бе, путин ще..., ще ...., от 2018 ...., от 2020 .... ще! ти да си готов с чемоданите - вокзал - масква, аре, иначе прочете по горе - извън закона!

28

Я гледай

преди 6 години

Под турско владичество сме били 500 г. ,а под руско владичество само 45г. А да видим сега на кого сме по мили?

27

Анонимен

преди 6 години

1000000% от българите одобряват политиката на ГЕРБ, САЩ и Сорос , даже повече. 4-тия конгрес го доказа. Урраааааааааааааа!

26

Така е

преди 6 години

Русия никога не маже да бъде пример за подражание и "пътеводна светлина".Да живеят както им харесва , но да не се мешат в чужди независими държави.Освем за война ,за друго не мислят.

25

Анонимен

преди 6 години

До 1Ако не беше България, руснаците нямаше да имат азбука.

24

помнещ

преди 6 години

До помнещ До анонимен 23 (продължение)А за русофилските организации съм напълно съгласен с вас, но забраната им ще им предаде ореол на мъченици. Просто трябва хората членуващи в тях да бъдат подвеждани под отговорност за национално предателство и престъпление срещу човечеството защото те обикновено са привърженици и на комунизма. Но най важното е децата и внуците ни да учат истинската история а не руско/комунистическото менте което е сега. За целта трябва да се лустрират всички историци.

23

M26

преди 6 години

Пф каква турция..... Не вярвам нормален човек да е казал турция да е добър съсед.... турция заедно с арабските страни и ИД са най-големите терорестични м,юсюлмански организации....

22

Анонимен

преди 6 години

Пръв приятел с Чубурашките?!? Как ли пък не! Старата им империалистическа мечта за излаз на проливите никога няма да умре. Изкупили са черноморието ни и ако стане ситуация като в Крим набързо ще бъдем окупирани за пореден път и анексирани /за радост на многобройните промити червени мозъци/ под предлог да си защитят интересите на "малцинството".

21

1

преди 6 години

До Анонимен-24,***,ако не беше Русия,още щеше да носиш фес,като хаджи Генчо,а от 01.01.2018год.Путин,ще дава детски по 150евра на месец,до навършване на 1.5год.на детето.

20

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 23Това са манипулативни проучвания. Защо не публикуват по какъв начин са зададени въпросите в анкетата. С "приятел" като Русия враг не ни е нужен. И не разбрахте ли най после че такова животно славянин НЯМА. Ако не вярвате на историческите документи повярвайте на ДНК профилите. Аз съм обикновен човек и живея сред обикновени хора и със сигурност мога да кажа че русофилите (обичащите повече Русия от България) са доста по малко от 20%. Днес историята трудно се манипулира и изкривява.

19

Анонимен

преди 6 години

Без Русия, без САЩ. С оръдие напред, бой до смърт с Турция.