55

Анонимен

преди 6 години

Той запи5сам университет, ама дали го е завършил?

54

От Германия

преди 6 години

Живея тук от над 15 г. Имам доста приятели Поляци,Унгарци разбира се Немци и интересното ми е че всички мислят по един и същи начин за ромите от тяхната си страна.Значи не само в България се мисли така за ромите. От друга страна Ромите от всяка една държава мислят че са дискриминирани и искат повече права.Да не говорим че образованието и здравеопазването са безплатни за всеки.огромния процент от получаващите социални,безплатни блага навсякъде също са ромите.От какво са недоволни постоянно.

53

Анонимен

преди 6 години

Защо ми е отнето правото, свободно да изразявам мнението си?Защо постовете ми се трият един след друг?

52

Анонимен

преди 6 години

BALGARIA TRYABVA DA BADE IZHVARLENA OT EVROPA.KADE SA BALGARSKI H.KOMITET,KADE SA ZASHTITNIZITE NA PRAVATA NA COVEKA.ROMITE V SEVERNA BALGARIA SA NAI-BEDNITE HORA V SVETA.

51

rntj

преди 6 години

До Анонимен 53А на теб мястото ти е в лудницата.

50

Социалист

преди 6 години

Ромите са дискриминирани. Трябва да направим повече за тях и да им помогнем. Малцинствата са зарязани от държавата. Ние, социалистите, искаме социална и спрааведлива България! Борисов се провали. Успех на г-жа Нинова - надеждата и спасението за България!

49

Анонимен

преди 6 години

ROMITE,POMAZITE I TURZITE SA TRETIRANI KATO GIVOTNI.TAKA KAZVAT OBIKNOVENNITE PATRIOTI..ROMITE GIVEYAT V GETA,POMAZITE SA HORA,KOITO GIVEYAT V USLOVIATA NA 15- 16 -TI VEK.A ZA TURZITE VSICKI BALGARI KAZVAT DA SI VARVYAT V TURZIA.MNOGO RANO PRIEHA BALGARIA V EVROPA,ISTINSKOTO MYASTO NA BALGARIA E V KOMI.

48

Анонимен

преди 6 години

Геноцидът и дискриминацията е над българите, (с помощта на държавата и политическата олигархия) които до 10-20 ще са малцинство и ,,шведите" ще имат пълната свобода да докажат себе си и да си уредят държавата с ,,упорит труд" ( а дано, ама надали)

47

DO47

преди 6 години

OTGOVOR D XAZARIA I SOROS

46

Анонимен

преди 6 години

Толкова са им малко добрите примери за ромите, че са сърбрали примери от половин Европа. А най големите *** са не правителствените организации за защита на ромите.

45

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Има ли ГЕНОЦИД над българите ?ДА !Има ли ***зация на БЪЛГАРИЯ ?ДА !По чия поръчка и под чие наблюдение се извършва това ?Отговор А - на Москва.Отговор Б - на Сеул.Отговор С - на Брюксел.

44

Аз до 11

преди 6 години

Е щом аз съм проблемът......значи всичко ти е наред!И ще продължава да е наред още дъъъъълги години!Жив и здрав бъди!

43

Бг Романес

преди 6 години

В Бьлгария са дискриминирани простите крадливите хора които не искат да се интегрират които са мьрзеливи а не спрямо ромите!

42

11

преди 6 години

До АзКат гледам - проблемът си ти. Я предложи кой да ни управлява?

41

ДА

преди 6 години

До АнонименДойче веле, а и всички роми който се чувстват дискриминирани у нас да кажат защод-р Чирков не е дискриминиран?????ААА, и Костов и Костов!!

40

Репортер Измисленов

преди 6 години

Браво ,ако не за друго за голямата фантазия .Ако на някой му се чете социална либерална фантастика "Дойче Веле "са специалисти по това . До тук стигна журналистиката от копиране и поставяне на чужди статии/съчинения до фантомна журналистика от измислени лица .

39

Аз

преди 6 години

Добре де, защо честно и с ръка на сърце не си признаем истината? Какви са причините , основателни или не е друг въпрос. Нека просто да признаем истината вместо друг да ни я казва. И след това знаейки и разбирайки проблема да намерим правилното решение. Защото такова очевидно има и примерите не са малко.И проблем ли е да кажем че е жалко пожарникар да ни управлява и че за съжаление няма друг вариант? Нека видим проблема преди да тръгнем да го решаваме.

38

Учуден

преди 6 години

Не мога да разбера едно нещо от години насам?Защо постоянно трябва да се говори за това племе,да се обгрижва,да му се дават пари,да му се правят *** и накрая да се размножават геометрично и с това проблемът да нараства геометрично и виновни за това да се чувстваме обикновенните българи,дето са ни яхнали и комунисти и роми,че и други националностти?!Кога някой си е задал въпросът,а как живеят българите в собствената си държава?Нима ром е синоним на изчезваща вид,че толкоз шум за нищо?!

37

Анонимен

преди 6 години

Българина премина през инвазии, робства, национални катастрофи, болшевизъм и сега за капак нек'ви гейове.... от ЕвропЪ... го задължават да строи джамии, да приема ислямисти, да дундурка ***.. изключихме си реакторите, съсипахме си производствата.... какво следва? Да учим арабски и турски? Гей бракове? Поздравявам МАЙКИТЕ на всички в българския и брюкселския парламент!! Благодаря!!

36

Анонимен

преди 6 години

До LanГлупости!Арменците никога не са били третирани различно, че да се борят с предразсъдъци, с каквито се сблъскват р.омите, и др. нехристияни ежедневно и навсякъде.