115

Димитър Николов

преди 5 години

Върнете си ги в Индия там откъдето са дошли та и ние да си оправим държавата.

114

ПАК норматив а?

преди 6 години

Ко става бе? Да не се са се задали избори??!

113

Анонимен

преди 6 години

До ROMИменно. Скоро ще измислят и очистителен. Остани, ще бъде забавно.

112

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не трие коментара на турчина анатоли (умишлено с малка буква)? Що за долна продажна пасмина сте вие?!?

111

Анонимен

преди 6 години

В целта на държавата да интегрира ромите,дискриминира всички българи и даде свобода , сила и самочувствие на ***,а българчетата навеждат глава.........Хора аз се чувствам дискриминиран в собствената си държава,а съм БЪЛГАРИН,не ром.....

110

fhhf

преди 6 години

ромски сайт !!!!!!!!!!

109

1

преди 6 години

Дискриминирани са останалите етноси, които работят, за да могат да се обгрижват максимално лесно манипулируемите роми. Те не са виновни, че махнаха Тато, който им даваше работа и останаха без доходи.

108

Анонимен

преди 6 години

Стига за *** сте писали, давайте по-често за комунистите - какво са излъгали, къде са откраднали, кой са убили, на кого са взели жилището, до къде докараха България и тн.

107

Анонимен

преди 6 години

Имаше една приказка "акъл от г*за си не ща!" Айде само от Дойчланд да не ни дават акъла за тая ***, щото не са ни дерджето, нито по заплати, нито по престъпност. Да си ги взимат щом има проблем! Най-лесно е да сочиш с пръст и да пръскаш съвети.

106

до 117

преди 6 години

А ти си изчадие на дявола. Дано се върнеш там откъдето си излязъл.

105

ROM

преди 6 години

"Умните" българи не бяха ли измислили "шедЬовъра" Възродителен процес?

104

Анонимен

преди 6 години

Има дискриминация. Дават им пари без да работят! От това по-голяма дискриминация, здраве му кажи.

103

Анонимен

преди 6 години

Тооо по-скоро дискриминацията е в обратна посока...

102

Анонимен

преди 6 години

deutsche welle e sorosoidna media

101

Борба с паразитите

преди 6 години

България не се нуждае от малцинства, а малцинствата се нуждаят от България!

100

Анонимен

преди 6 години

Ромите дискриминират българите с помощта на властта и ЕС.

99

жизны

преди 6 години

Това БХК не беше ли продължител на "Хелситгския процес" дето беше иницииран от Москва за да направят алтернативно ООН в Источна Европа?Спомням си че по време на перестройката разпространяваха разни брошурки.На думи много хубаво, но на практика грязная рассийская жизны.

98

наблюдател

преди 6 години

В България има и други малцинства. Евреи, Арменци а наскоро се появиха и много руснаци. Те не се оплакват и се интегрират в обществото.Защо обаче с ромите не е така?Аз мисля че ромите са прекалено високомерни и си мислят че българите трябва да направим нещо за тях защото те са в центъра на вселената.И в САЩ има *** и те постоянно са обект на ухажване. Китайците, Японците и другите се оправят сами и мога да кажа доста добре.Очевидно малцинството трябва да промени своята визия.

97

Анонимен

преди 6 години

Ромите от факултета правят геноцид всяка зима на жителите от красна поляна и други квартали като горят гуми и други вредни материали. Не знам за каква дискриминация говорим. ..

96

Тъпанар

преди 6 години

Разбира се че е дискриминиран българския ром. Дискриминацията не е само, когато отнемаш на някой правата, а и когато делегираш извънредни права на някой, защото бил в "неравностойно" положение. Ние етническите българи, нямаме фондации да ни защитават правата, нямаме фондации да ни интегрират децата, нямаме помощи, не ни се дава предимство за влизане в училища и университети, плащаме си данъците и сметките.