35

Анонимен

преди 6 години

АВРОРА, АВТОРА!!! Имаше такъв филм преди години. Най-отпред и под прожектора, да го видим кой е ( кои са)!!! А после може и камъни да се намерят. Защото да крадеш от болен човек е....... не знам как да го нарека.Грях е малко!

34

Bobi

преди 6 години

Кажете кои са?Искам имена....

33

Момо

преди 6 години

Говорят за стотици милиони евро, но в единия открили 150 000?, а в другия 150 000лв. Къде са парите тогава?

32

Анонимен

преди 6 години

Димо, с какво е искал да помогне бе, с петвалентните ваксини пълни с живак ли бе, или с измислините отпечатъци, знаеш ли какво е спешен пациент да го разкарваш до регистратурата и обратно, само да си даде отпечатъка. Много от рано *** сте се активирали, ама сте жалки

31

Загрижен

преди 6 години

Как без араби та нали ББ и цара беха там !!! Решението е: Всички араби, *** и *** вън от България ... под всички развирай ВСИЧКИ!!!! Звучи гадно но това е част от решението България да се оправи. Друга належаща стъпка е народа да се осъзнае /трудна работа / и да измете всички корумпирани "държавници" съдии прокурори следователи и полицаи. Родината ни има всички условия за да стане нормална държава но май ББ е прав .. "кофти материал" Помните изказването в Канада.

30

сега

преди 6 години

Араби?ни я ги приютяваме а те ни грабят,вън от страната.....

29

batmario

преди 6 години

Някой ден всичко ще има-нас няма да ни има........

28

Анонимен

преди 6 години

А за продажбата на адреси и телефони на близките на починалите от доктори сестри санитари линейкаджии на траурните агенции.Колко ли парици си правят?Май е доста доходно щом почти половината го правят.

27

K

преди 6 години

Искам имена ! Иначе ще си помисля,че става пране на пари

26

Димо

преди 6 години

До 36 Ти на колко си години и какво помниш.Колко пъти си ползвал болнична помощ?Точно тези хора създадоха проблема,защото Москов искаше по някакъв начин да им попречи.Мислете бе хора,разсъждавайте,плюенето е най лесно./И за пуберите /

25

АНТИ

преди 6 години

България е най-богатата страна, всеки ден се краде по много и пак остава за утре.

24

Анонимен

преди 6 години

Затова се правят на луди мястото им е на топло и за дълго не да ходят по пет пъти на море и балкан в годината и ядене и пиене братовчетка мие шевка на аптека ами отходи си на почивки еи така кефти германия кеф ти англия за чия ли сметка за наша ама мрънка че се ние сме по добре

23

До 29

преди 6 години

Проблема започна още със създаването на касата Прав е 31.Имам позната лекарка там,какви неща ми е разправяла.

22

до Димо

преди 6 години

Какво е бил прав бе, та проблема тръгна от Москов

21

123

преди 6 години

Скоро имаше едно предаване на Валя Ахчиева за една аптека на Марешки в Бургас, за едно лекарство от Турция, а трябваше да е с друг произход, за едни несъответствия в документацията на НЗОК и други странни факти. Сега Марешки намесен ли е или ще бъде добре "изпран"? Или ще му покажат какво го чака, ако не слуша?

20

Димо

преди 6 години

Прав беше Москов ,но езуитите го смачкаха.Плюйте,плюйте,,Вола рие и пръста пада на гърба му."Ех 80% !!!!!

19

ДО 15

преди 6 години

Явно си или малък или предубеден.Здравната каса започна със,,золумите си още със създаването си преди 19 години.Помниш ли Илко Семерджиев,купуването на джиповете,луксозните сгради,безумните заплати и т.н.Не бъркайте политиката ,този въпрос е криминален и чест прави на управляващите че най накрая ,,разплитат кълбото"Така че трябва да го оценим а не да плюем.НЗОК имаше преразход още лятото от над половин милиард лева.А някои са си пълнили гушките Какъв Орешарски бе юнак?

18

Анонимен

преди 6 години

Проблемът започна още по времето на Москов, още тогава изчезна клексана, а фраксипарина трудно се намираше

17

анонимен

преди 6 години

Сигурен съм, че е забъркан и в тази афера. Но изобщо не съм сигурен, че ще му бъде потърсена сметка.

16

Анонимен

преди 6 години

Това са някакви дивотии. В страните от ЕС недостиг на лекарства ли има, та нашите са намерили тази ниша и я запълнят с реекспорт от България?!