55

Nylon

преди 6 години

Ban, unesese, beseka, oone, unesco, bsp, dps, mon, sofiiskata biblioteka, dance, generalite, policiata, diplomatite, bankite, nap, nzok ot godini spekulirat s bg tutuni, bg farma, bg jito, bg koncesii, bg barut, bg trezor...slujat na chujdi darjavni i chujdi bankovi offshorni interesi...bg flag leji usukan otdavna v konteinera za b.okluk...za da se dupite na korona s krast...

54

Анонимен

преди 6 години

Големи думи, тжки фрази и след половин година - нищо. Поне за да има някакъв ефект кажете имената на лекарите, фармацевтите и болниците. Защото шефовете на болниците и на отделенията няма как да не са в далаверата. Трябва да имат и хора в здравната каса, което значи, че в засегнатиоте градове шефовете на здравната каса са в играта. Което пък нзачи, че техния шеф е в играта. Което пък значи, че и министтъра на здравеопазването е в играта, като техен шеф. Което значи, че Бойко е вътре щото е шеф..

53

Анонимен

преди 6 години

Абе това не е никаква държава а разпаднала ***!А на банкянския бабуин му дай само да се разкарва насам- натам да се снима!Отврат!

52

Узуна

преди 6 години

Колко ли хора са починали заради това. *** нещастни, оставка на всички нива на управление в държавата и политиката. Оставете народа сам да се оправя, под турско робство сигурно са живели по - добре.

51

Анонимен

преди 6 години

Схемата е друга, всеки, който има предписана химиотерапия му се изписват лекарства. Терапията е през 25 дни, в началото, ако терапията започва в началото на месеца след 6 тия месец става в края на месеца отиваш за лекарството и това, което струва 2000лв е свършило. Ще ви дадем точно това лекарство др. месец. Точно така се случи с майка ми дадоха и го на следващия месец, от тогава знам за тази далавера Слава Богу е в ремисия, но сигурно има хора, които заради прекъснато лечение не са.

50

Анонимен

преди 6 години

До 62. Не в парламента а в министерски съвет. Нищо не става без ***. Буда 10-те процента си е прибирал за да се разрастне толкова тази схема. Няма как иначе.

49

Циник

преди 6 години

Араби в основата - що ли не се учудвам.

48

акуд

преди 6 години

силна и СПРАВЕДЛИВА прокуратура е единствения път по който може да се оправим като държава

47

Анонимен

преди 6 години

Върхът на тая схема (както и на телефинните измaми) е в пapламeнтa, съмнявам се, че ще стигнат до него.

46

Анонимен

преди 6 години

Ананиев да не говори глупости.Лекарствата се внасят от търговците на едро,минават през складовете им и се изнасят в страни,където струват по-скъпо. В този случай касата не е ощетена,защото тя плаща само когато болният представи безплатна рецепта в аптеката.И самият Горанов каза,че това не е незаконно.

45

Анонимен

преди 6 години

Наскоро се сблъсках с последствията от тази схема. Дъщеря ми хвана глис'ти и потърсих помощ от над 10 мои познати аптекари от различни градове. Оказа се,че в България не се продава лекарство против гли'сти за деца. Всички твърдяха,че имало едно българско, но се изнасяло в чужбина. Вносно такова също няма.Имало, но вносът му бил прекратен. Принудих се да ходя в Румъния за лекарство. Ситуацията с лекарствата е следствие от натрапвания ни американски модел- стани богат, пък ако ще другите да ***.

44

Анонимен

преди 6 години

Кирил Ананиев сега да обясни и защо никой политик не се лекува у нас. Може би защото всички политици са наясно, че не ни лекуват и дават на болните лекарства ***, а другите изчезват нанякъде.

43

1234

преди 6 години

До анонименАз съм съгласен!Нека има преквалификация-лекар,аптекар в схемата=КЛОШАР

42

Анонимен

преди 6 години

Добре де, едно име няма изнесено в публичното пространство. За тази далавера се говори поне от няколко години и се мълчеше. Изведнъж, разкрита схемата и има арестувани. Кои са и от коя партия е важно да знаем. Защо се крие? Мисля, че се крие юо една причина, тези които ще платят на Падишаха ще ги скрият. Останалите ще платят на съд и прокуратура и всичко ще се забрави.Опита ни показва, далавера която се отчита на Суджуците не се разкрива.Тези които мислят, че могат да не се отчита изгарят винаги

41

23

преди 6 години

политиците плачат за народен съд

40

мнение

преди 6 години

Арабите и ***, според мен, са в основата на всички мръсни далавери. Това са двете групи хора, които не ги е еня за здравето и живота на обикновения българин. И не казвайте, че съм расист, защото това е самата истина. След това искам да знам партийната принадлежност на българите участвали в канала. ГЕРБ е чисто клиентелистка партия, каквато беше навремето СДС. Сега съм любопитен за партийната принадлежност. Ако бъде прикрит този факт, значи са гербаджии.

39

Колко удобно

преди 6 години

Когато на всеки стана ясно, че правителството и Здравната каса ни обричат да ни лекуват само с най-старите лекарства, докато новите лекарства и лечение в чужбина е запазено само за тях/ има ли някой от тях да не се е лекувал в чужбина/--изведнъж грамадна афера и хората да разберат, че не управляващите ги крадат, а лекарите.... То бива да ни правят на мезе, ама чак толкова.....

38

Крум

преди 6 години

Това е бялата мафия измикяри и *** търгуват с здравето на отделния човечец...До живот в затворите да им изгният кокалите там...

37

анонимен

преди 6 години

Парите са в имоти и сметки в чужбина . След доказване на вината - ТОТАЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИ И СМЕТКИ , ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА БЛИЗКИТЕ ИМ РОДНИНИ - ТАКА ЩЕ ГИ ЗАБОЛИ НАЙ-МНОГО !!!! Дори няма нужда да ходят в затвора . СЪЩО ТАКА ЗАБРАНА НА ПРОФЕСИЯТА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ НА ЛЕКАРИТЕ И АПТЕКАРИТЕ !!!

36

Анонимен

преди 6 години

Стотици милиони са източвани от здравната каса по схемата. Това са пари, които са предназначени за лечение на българите. Вместо това са ги изнасяли в Европа. Това доказва, че са качествени и лекуваме българите с най-доброто., обяви здравният министър Кирил Ананиев.Цялата разкрита помия доказва, че не ни лекуват и че именно сме задникът на Европа. Излиза, че в болниците изписват лекарства и не ги дават пациентите и това се тълкува като най-доброто от министъра. Браво бе!!!!!!!!!