95

От Пирогов

преди 6 години

Много лекари в Пирогов си тръгват с по 1000 лева на ден от рушвети и кражби.Прокуратурата спи !!!

94

Авера

преди 6 години

От кога започнаха на управляващите да ги наричат"АРАБИ".

93

Уът

преди 6 години

На вас турско робство и ислямизация не ви трябва сами се затривате.

92

15

преди 6 години

15 МИЛИОНА ИКОНОМИИ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ТОВА Е СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО НА ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИКОЛКО Е ЗА СЪДИИТЕ?? --ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ

91

Анонимен

преди 6 години

До ИРА Точно по време на пръстовите отпечатъци се осъществиха най-големите пратки реекспорт. Изведнъж тогава изчезнаха скъпите лекарства за хронично болните.А тези кръчмарски сметки които си ги направила вземи си похвали на Москов. Както и по време "тежката артилерия" Десислава Атанасова която тогава заяви че лекарите в болниците трябва да купува лекарствата за онко болните деца.

90

ТОВА

преди 6 години

ТОВА НЕ Е РЕЕКСПОРТТОВА СА ФАЛШИВО ИЗПИСАНИ И ПЛАТЕНИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСАТОВА Е КРАЖБА ИЛИ БАНДИТИЗЪМ --ОЩЕТЯВАНЕ НА БОЛНИ

89

Анонимен

преди 6 години

Явно цялата акция прилича на ПР. Има едни лоши които са създали схема за реекспорт и кражби ние ги знаем ама няма да ви ги кажем за да не провалим разследването.Дрън ,дрън. А не е ли най-добре да се свършите работата да арестувате лошите с доказателства и на съд ,а не да дигате пушилка. това си е акция за отклоняване на вниманието. А че реекспорт има ,това се знае от години .Сега ни говорят за някакви десетки милиони когато само един Маришки прави реекспорт за стотици милиони евро.

88

ИРА

преди 6 години

ВЪРНЕТЕ И ТО НЕЗАБАВНО ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИЗА ЕДИН МЕСЕЦ ОТ ВЪВЕЖДАНЕТО ИМ СЕ СПЕСТИХА 15 000 000 Х 12 М = ЗОО 000 000ЩО ПАРИ СЕ НАЛЯХА КЪМ СЪДИИТЕ ЗА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ!!!

87

бай ПЕТКО

преди 6 години

Войната в Сирия вече свърши. Всички сирийци-бежанци да бъдат върнати в родината им да си я застроят наново, а не да се занимават с контрабанда и ограбване на държавата дето ги е спасила от смърт ! Дано това мое мнение го прочете и Б.Б. и всички управници!

86

Козирог

преди 6 години

Пожелавам им, да имат нужда да ги пият тези лекарства !!

85

Кажете направо!!!

преди 6 години

Здравната каса си слага едни супер високи цени на техните лекарства и с държавата си ги източват!!!

84

6

преди 6 години

А ти като си толкова информиран що не вземеш даа го докажеш не само да дрънкаш.

83

Владислав

преди 6 години

А колко време отнема на институциите да си свършат работата. Тези схеми са известни от години, не стотици милиони, а милиарди за откраднати. Явно някъде високо имат протекции

82

Оказа се,

преди 6 години

че в България лекарствата са най-евтини!!! Бре да....

81

Анонимен

преди 6 години

То тая информация в интернет си я писал ти и затова няма как да ти повярваме, разбрали. на следващите избори аз и цялото ми семейство ще гласуваме за пореден път ГЕРБ и Бойко Борисов.

80

Тончо.

преди 6 години

Лично лекар ми е питал от къде си намирам лекарство като го няма никъде.Аз му казах че пиша на пощата на официалния вносител и те ми го пращат препоръчително до аптека която им кажа.От представителя за България винаги съм получавал разбиране и от там ми казват че правят схеми за реекспорт и за това ги няма.За първи път ми се случи преди 3 години да не мога да си намеря лекарство за хронично заболяване.Какво ли не прави алчността.

79

Анонимен

преди 6 години

Не, не, Станишев и виновен, само той тайни е крил в джибовете си лекарства и продавал в Европа. Отзад стои Путин, кой друг води хибридна война срещу нас? Той шишка Станишката и Кака ***, те са се вързали с верига далавераджии и изнасят ли изнасят. Зад тях явно е някой мастита адвокатска кантора, която ги покрива и те изнасят кинтите в офшорки. Помага и Западния вятър, нали на запад се изнася, Слънцето и Луната, особено Луната, защото са иЗнасяли през нощта.

78

Анонимен

преди 6 години

Има информация в интернет за имение за над 350 милиона долара, построено от ББ за любимата щерка в Калифорния. Отворете и вижте къде отиват парите за болни, деца, пътища, пенсии, полиция и т.н. Вожда беше обявил спестени 24К спестени. Защи се чудите, че нема имена на болници, лекари, аптекари? Тези които уж са арестувани днес имат една задача, да се откупят от Бащицата. И кого ще обявят, всичките ли? Не, само тези които не са давали нагоре.- тази далавера върви вече 3-4 години. Защо чак сега?

77

rilo

преди 6 години

Сега най-удобно ще е Ислямска държава да е зад това

76

Червен каскет

преди 6 години

Всъщност това са схеми разработени по време на правителството на Орешарски. Всички знаем, че Орешарски беше мафиот и престъпник.Сега благодарение на работата на Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ чорапът се разплете и основните играчи пак са членове на БСП.Дано да се стигне до върха на пирамидата, където стоят червените барони от Позитано 20!