32

Киро кофражиста

преди 6 години

Хайде бре! Без лев настрана значиа спестяванията в банки /според БНБ/ 47 милиарда откъде са?а пачките хилядарки, дето всеки ден мятат от блконите, откъде?

31

маке

преди 6 години

язе сън щастлив га на насата съм турил 5 оки винце и едно печено ягне или прасенце лебо ного ного не го ям вреден е

30

Щастлив до уши

преди 6 години

Подобно на вицът за човека със стомашно разстройство, комуто лекаря изписал лекарства за душевно разстройство...

29

Анонимен

преди 6 години

И бабата,дето снощи 2-*** коняка утрепаха в Павликени и тя беше спокойна....

28

Анонимен

преди 6 години

От яйцето със песен валяк път си пробива,всичко що е природа със асфалт ще заливамагистрали и централи, завод до завод,всички дружно вървиме към научен възход.

27

Анонимен

преди 6 години

Поредната поръчкова статия с която да внушават, че при Суджук паша още малко и сме в КомОнизамът.

26

Румен

преди 6 години

ХА ХА ХА Всеки друг,различен коментар е излишен!

25

Анонимен

преди 6 години

На по-голяма подгирвакта от тази спрямо българина не сме попадали тази година!То бива платен слугинаж, бива - но подобни твърдения са си направо груба гавра с хората у нас.

24

Анонимен

преди 6 години

Баща ми взима 650 кинта пенсия, безплатна винетка, един куп безплатни лекарства, защото е и малко инвалид.Живее в собствена гарсониера, на която аз плащам сметките и го черпя по един резервоар бензин месечно.Ако го попиташ дали му стигат парите, ще ти каже, че не си дояжда от безпаричие. И е твърд защитник на БСП.Това е българският комунистически пенсионер.

23

Анонимен

преди 6 години

От сън уморени по бюрата лежиме,носим пълни кореми и затова ще тежиме,с бързината на мравки, но с идеи големи,всеки се бърка в чужди проблеми.

22

Бау

преди 6 години

Принципно българина обича да се прави на по-беден от колкото е (успеха на ало апашите за пример). Винаги се казва на всички "нямам пари". Идеята е да не му поиска някой нещо. Има и много бедни българи и това е факт. Проучване от 1000 човека е смешно доста ...

21

Анонимен

преди 6 години

Това е пълна измислица . Даже братята роми ядат луканки и пият уиски .Всеки телевизионен репортаж от ромските махали се виждат теле-чинии за кабелна телевизия . Всичките изследвания са по поръчка на др. Лъжа от БКП-БСП .

20

Анонимен

преди 6 години

Забравили са да ни информират че представителното проучване е направено на бул. Витоша в София около 16,00 ч., предполагам.

19

Анонимен

преди 6 години

Щом сте щастливи, стойте си на дъното. Изберете Бойко Борисов за фараон и ще задминете даже Африка по щастие.

18

чарли

преди 6 години

Браво в 21 век щастливи че могат да си купят хляб !

17

Анонимен

преди 6 години

А в Гърция трябва да им останат настрана между 300 и 600 евро. Иначе не смятат, че са работили. И са прави.Тук ние не мислим за бъдещето.С тези пари, които получаваме няма и как да мислим. Затова всеки бяга навън.

16

Анонимен

преди 6 години

Как така при населенетие около 6.5 млн. стигнахте до тези генерални изводи говорийки с едва 1005 човека? Явно стъкмистите гледат да замажат положението приди да дойдат онези.

15

Анонимен

преди 6 години

70% нямат спестени пари, това са оцеляващите месец за месец... 20% имат спестявания, това са тия с малките суми в банките. А 10% къде се губят?! Защото това са хората от партийните обръчи, заради които България е на това срамно дередже!

14

Анонимен

преди 6 години

Така нареченото "българско щастие" е да не си гладен, да си платил сметките, да си облечен, да имаш обувки и да си вързал месеца, т.е. парите да са ти стигнали точно. И на 1-ви вече си щастлив отиваш в банката за новият превод, пак плащаш първо всичко за да знаеш какво ти остава, после плащаш карта за транспорта и вече след като си платил кредита, ток, парно, вода, gsm, интернет, транспорт вече гледаш какво остава и ако има пари купуваш чорапи, бельо, дрехи, обувки. И каквото остане за храна.

13

Ц-то

преди 6 години

са най-щастливи от ПРЕХОДА. Сигурно тщх са питали като МАТРЯЛ. А питал е ЦЕЦО ГЛАВОНЯ от ГЕРБ