92

ivailo

преди 6 години

Това на Бойка и Цецка поредната стъкмистика ли е ?

91

Долф Лундгрен

преди 6 години

До Ван ДамЕ да ама заплатите и пенсиите ни са по-големи от руските.Хахахаха

90

Анонимен

преди 6 години

Без лев на страна?70-те милиарда а банките на кого са?Днес сме ден 26-ти от начлото на годината а вече има над 20 случая на телефонни измами като най-голямата сума за момента е 22700лв хвърлени през терасата естествено от пенсионер.

89

Разбирача

преди 6 години

Какво представлява българина човек на който когато всичко му е наред взема едно камъче и го слага в обувката за му убива все нещо да не му е наред да се мъчи и си втълпява че той е най зле така поне не му завиждат

88

Пълнолетен

преди 6 години

Повечето коментари са на НЕПЪЛНОЛЕТНИ,а проучването е с пълнолетни хора.За хейтърите не говорим.

87

Анонимен

преди 6 години

98 % могат да си купуват хляб ами то това им е останало само хляб да си копуват !Не ви е срам драги народни представители .. ама не се притеснявайте тоя от горе гледа живи и здрави да сте ;)

86

Виж ти

преди 6 години

Има два варианта:- "проучването" е съвършено фалшиво и отразява може би единствено усещането за щастие на авторите си, прибиращи луди пари за абсолютно нищо.- проф.Христов е напълно прави 80% от българите са ....Няма как един нормален, дори много успял човек (то всъщност нормален и успял у нас са антоними), да е щастлив като всеки ден и час вижда ужасяващата мизерия и простотия наоколо. В такава среда щастлив може да бъде единствено човек който е мечтал да стане най лъскавото г.но в к.нефа.

85

Анонимен

преди 6 години

Такива са резултатите, когато изследването се прави от независима агенция, а не от разни червени *** като Галъп, Кольо и др.

84

Boko Tikwata

преди 6 години

Ето ги плодовете на моето упрвление, хората са щастливи и доволни. Так ми харесва матряла , а не да мънка и да се оплаква.

83

Анонимен

преди 6 години

8% очакват да бъдат съкратени. Ей, не се налъгахте, поне 50% са тези които не се знае дали на другия ден ще са на работа. Да не говорим за безумицата че 98% си могат да си купуват хляб всеки ден. Това ако е щастие по-добре да се гръмна.

82

Анонимен

преди 6 години

135% от запитаните са отговорили на въпроса за удовлетворение от живота. 55% са удовлетворени, а 80% не са! така излиза според написаното в "статията".

81

Наглост и безочие

преди 6 години

Който го е написал и е взел и един лев за написаното дано му изсъхне езика и ръцете ,че разпространява пълни ЛЪЖИ! Как не ви е срам да казвате че народа бил щастлив !!! Всеки ден се показват хора молещи за дарения - болни, бедни които се молят за помощ от държавата , частни лица за елементарни неща - храна, дрехи , лечения , операции ... Това ли е показно за политиците щастието на избирателите ,че можеш да си купят хляб? Или може би сме богати със пенсии от рода на 130 -260 лв?

80

тонката

преди 6 години

Хахахаха Българите нямали пари.(:(:В София се прескачат Мерцедеси с Беемвета и Аудита,а в провинцията пенсионерите се надпреварват кой повече пари да метне през балкона на алоизмамниците.(:(:(:*** работа за по малко от 1000 лева не хваща,а дойдат ли почивни дни по магистралите стават километрични тапи,а по хипермаркетите няма свободни колички и шофирани предимно от пенсионери.Аре стига с тези червени опорни точки бе другари.(:(:(:(:Бойко ви разказа играта бе.

79

Анонимен

преди 6 години

Българина и 5000 лева да изкарва, пак ще мърмори, че съседа му изкарва повече, следователно той живее в крайна мизерия.

78

Анонимен

преди 6 години

Да пенсионерите нямат никакви задалени пари, не и преди някой да им звънне по телефона.

77

Анонимен

преди 6 години

"Българите щастливи! Без лев настрана, но с усещане за сигурност" и упование във своя "лидер" , който е "прав дори когато съгреши".Мааме суджуци и леп, е не всички , но поне най-доверените!!!!

76

до кога така

преди 6 години

Това е поредната подигравка с хората ....

75

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЛИВАМЕ ОТ ЩАСТИЕ, ИМА И ЗА ИЗНОС.НАЙ-ЩАСТЛИВИ СА ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ, ВЧЕРА НА КОНГРЕСА ИМ РАЗДАЛИ СУДЖУЦИ - АХ КАКВО ЩАСТИЕ.

74

Дзъ

преди 6 години

те и в северна Корея са щастливи... ама поне си имат регламентиран режим во веки. Ние се опитваме да отричаме че имаме такъв и сме обикновени "щастливци"... Само да питам обаче като 70% нямат спестовни влогове, в оная статия с яките спестявания на българина (основно за погребения) да смятам ли че само 30% въобще имат и всъщност колко от тях са със сметките с милионите..... да не съвпадат с членската маса на партията слънце????

73

Ха

преди 6 години

Интересно , това реплика на анимационен герой ли е ?!