52

Я па ти!

преди 6 години

До Анонимен 40 Аз пък искам да имам едно малко изворче в пустинята Сахара , и съм най богатия на планетата. Шашав ли съм , а ?

51

varg

преди 6 години

Страшна сигурност,могат да те убият за 2 лева

50

бай ПЕТКО

преди 6 години

Що ще е фалшива новина бе? Пари нема ама нали "бащицата" пак ще ни даде за Нова година. Ама неблагодарен народ !

49

Лафонтен

преди 6 години

И аз пиша басни , ама тез ме сложиха в малкото в малкото си джобче .

48

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 26 *** ние не искаме да сме в комунизма. Кой иска да ходи в дочени дрехи с петолъчка на челото и да са храни от казана на площада? Ако има за всички де.

47

кк

преди 6 години

Кубинците имат една поговорка : той е беден , има само пари . Много е вярна , но от завист не можем да го видим

46

Ето

преди 6 години

Ето на това се вика фалшива новина. Поръчано от бкп-герб.

45

Така е

преди 6 години

Така е , за " родост" на ушанките.България за 27 г. е променена и неузнаваема. Твърдение но приятели живеещи от 26 г. в САЩ.

44

смешко

преди 6 години

ей това е вицът на месеца..

43

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости

42

Анонимен

преди 6 години

Това социологическо проучване ме накара да се замисля: аз космонавт ли съм, който често покорявайки космоса, е далече от стреса на оцеляването и не знае какво се случва тук на наша родна територия; или човек, стремящ се да свърже двата края в България, който същевременно е неимоверно щастлив, че е преборил нуждата и временно е отдалечил страха за оцеляване! Различните хора различни неща ги правят щастливи: едни да прецакат някого; други осигурената прехрана или дареното. Какво да се прави...хора

41

Анонимен

преди 6 години

В Природата няма пенсионирана лисица или пенсиониран вълк.Да са мислили навремето.

40

СТАТИСТИКА

преди 6 години

ЕДИН ЯДЕ ЗЕЛЕ ДРУГ ПЪРЖОЛИ ....СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКИ ВСИЧКИ ЯДАТ ЗЕЛЕ С МЕСО ..... А ДАЛИ Е ТАКА .......

39

БГ МЪЖА И ЖЕНАТА

преди 6 години

Еми те като не са виждали по-Убаво ,как няма да се довлни,мързелуват ,клюкарт.гледат сериали и получват помощи я Сорес ,я от ЕС ,Я ОТ ДЪРЖАВАТА СОЦИАЛНИ , я детски и от футбол ,политика и жени много разбират мъжете . А жените разбират от сериали ,клюки за всички знаят и самочуствие за световно вадят ,а една "манджа" не могат да направят.

38

Анонимен

преди 6 години

А Искам да бъда директор на водопад!

37

до 16

преди 6 години

Ти описа живота на 80% от Българите, ама мотамо.... Това ми се случва всеки Божи месец, при все че получавам близо 2000 чисто. А реално оставам с 500, след като платя всички цитирани от теб неща. Ако имам нещастието да се разболея, то олеквам рязко с още 100-на. А какво да кажем за много от останалите хора, работещи за 500-700 на месец, а на тях какво им остава драги ми Агенции по социологическа стъкмистика? Хората се тикат 30 години в изкуствено създавана мизерия. Живот без мечти, ден за ден

36

zeus

преди 6 години

Очевидно щастливите са тези, които могат да си купят месо, поне процентите са еднакви. Извода е, че 40 процента от населението живее в мизерия и на хлебец със сол, но е важно как ще се поднесе новината ;)

35

Метод лице в лице

преди 6 години

Доказан отдавна метод, а в ръката бухалка.Интервюиращия ММА боец задава въпроса с усмивка, а когато отговора не е правилен се намръщва и приканя интервюирания да се поправи до като е време.Естествено, никой не си е признал за спестяванията си, респектиран от интелекта на лицето, срещу неговото.Скоро изследователски център "Тренд" ще задава въпрос, относно мандатите на Бой Бор.Подсказваме, че едноцифрени числа не се приемат...

34

Анонимен

преди 6 години

Вишист до вишиста,комин до комин,пушеци разни,бял, червен и син.Животът е труден,но понякога плах,наляво да тръгнем,но със десния крак.

33

Анонимен

преди 6 години

До там ни докараха да сме щастливи, че сме живи, което е доста първично и е жалко.Т.е. за нас само това, че сме все още живи ни прави щастливи. Не са ни още смачкали, погубили убили. Ние оцеляваме. И толкоз.