39

Антисоросоид®

преди 6 години

До 49На мен пък НПО тpoловeте много ми пречат. Нищо чудно, че подкрепяте ЛГБТ активистите, нали сте на същия ляв тротоар.:-)

38

Бг

преди 6 години

Реално погледнато кои сме ние ,че да казваме кой какво да харесва с кого да си ляга и с кого да прави брак!

37

Анонимен

преди 6 години

Интерсно е че коментиращите нападат свещеника и религията. Но никой не коментира това което казва. А именно че легализирането се налага насилственно и не демократично като политика от вън. Нали сме демокрация?! Нека се направи референдум по въпроса и да видим какви ще са резултатите. Но за съжаление "демокрацията" е една лъжа която се ползва от малък кръг хора да господстват и налагат интересите си.

36

Анонимен

преди 6 години

На мен гей нищо лошо не ми е направил. Русоробите са друга бира.

35

Европеец с идеи

преди 6 години

Гей браковете са основно човешко право! Крайно време е от ЕС да вземат мерки и да санкционират всякакви форми на дискриминация!

34

Антисоросоид®

преди 6 години

До 41Що така не съм чул този синтетичен дизел да е влязъл в употреба. Ако искаш потомство по изкуствен път, стани донор на cпepма, така ще се отървеш и от грижите по бащинството и майчинството. Западната цивилизация в момента е като късната Римска империя. Хората си мислят, че градят ,,модерно" общество, докато всъщност загиват.

33

това е началото

преди 6 години

Гейпарадите са вече факт!Честито!Голям майтап,нали!Направо да се попикаеш от смях!После ще признаете гейбраковете!Майтапа продължава!А след това, ЕСТЕСТВЕНО, и осиновяването!И ако смятате че това ви прави европейци,значи сте в грешка!Просто сте безхаберници!На запад вече се предлага вместо мама и татко да са родител 1 и 2!За да имало равенство и толерантност!А дали ще има номерчета да не става объркване,не се казва!Сега остава да си осиновяваме и по един гeйтaк,и ще ударим европа в земята!

32

СатаНАТО™

преди 6 години

До ПиТолерантност - педофилията, зоофилията, инцеста надничат зад ъгъла.------------Надничат зад твоя ъгъл.Зад моя ъгъл няма никакви такива извращения.Аз от всички ъгли съм си хетеросексуален и при това толерантен към гейовете.Задният двор на русофила е бардак, затова го страх от всичко. Например, че може внезапно да стане педдал. Ама ти като си русофил и ляв, си си педдал по дефиниция, нема кво а се плашиш...

31

бг

преди 6 години

забрана на религиите!Стига са промивали мозъците на хората с разни богове

30

до антисоросоид

преди 6 години

Не е вярно.Не искам *** в леглото.Не искам фанатична миячка и майстор кулинар в кухнята и работохоличка която да ме храни.Искам нормална трезвомислеща жена а не някоя разглезена мързелива *** която ще ме изостави при първият по-сериозен проблем или по-добра оферта на която е налазила във фейсбук.Не ти изливам тегобите си,напротив.Адаптирам се към ситуацията.Германците нямаха дизел и си направиха синтетичен.По-добър от "истинският"Аз ще направя същото.И така ще оцелея генетично.

29

Хаха

преди 6 години

голям смях е как се пеняват разни хора на тази темаГей темата ще ви залива все повече. Свиквайте! :D

28

СатаНАТО™

преди 6 години

А в моята култура българските свещеници нямат руски имена и еврейски фамилии.Този Василий Шаган трябва да го забранят.

27

уио

преди 6 години

До Пиизневерявал ли си на жена си? пожелавал ли си тази на ближния си? не, никога? нито за миг? сигурен си? погледни себе си първо, виж се колко си долен и тогава ръси морал

26

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя Фройд бе *** ньедни

25

Пи

преди 6 години

Просто е. Или сме с Бога или против Него. Той е създал този свят такъв за да ни изпита, научи ... всеки сам решава по кой път ще върви . Толерантност - педофилията, зоофилията, инцеста надничат зад ъгъла. Това ли ще оставим на децата си. .. както и загниваща психика.?

24

Антисоросоид®

преди 6 години

До соpoсНапротив, потърси информацията, която съм посочил!

23

Анонимен

преди 6 години

Ако се повлечем след повсеместното разложение и деградация просто ще изчезнем като народ, нация и достойнство. Ние българите сме съхранили в цялото си съществуване още от древните траки та през възраждането и дори до днес Христовите ценности, парадигма и критерии. Това е, което сме призвани да предадем и на тия след нас !

22

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли че ви дразнят бе идеоти ?

21

Антисоросоид®

преди 6 години

Потърсете в интернет информация за Хърбърт Маркузе, Плана ,,Калерги", малтусианството. Нещата веднага ще ви се изяснят.

20

сорос

преди 6 години

До Антисоросоидкак се излагаш само с простотиите, които пишеш