19

куку

преди 6 години

в страните, където подобни бракове са позволени, никой не се занимава изобщо с темата. темата е валидна само в страни като България и Русия, където псевдо християни и тунеядци (каква църква, какви богове, що за идиотизми) живеят на гърба на другите чрез създаване на напрежение, настройване на хората едни срещу други, чрез елементарен популизъм и безобразно говорене в публичното пространство.. а българската църква няма никакъв морален имидж..

18

Антисоросоид®

преди 6 години

До 6Мъжете, които не могат да си намерят жени, искат хем мpъcница в леглото, хем грижовна майка и добра домакиня.Старите моми искат мъж, който да се държи като мекушав гей и винаги да отстъпва и да става тяхното. Останалите пък търсят лоши момчета, а после се оплакват: ,,ама той ме бие и ми изневерява!"НА ДЕТЕТО МУ ТРЯБВАТ И МАЙКА И БАЩА!

17

Венци Мицов

преди 6 години

Очаквам подробности ? до последния детаил

16

Lan

преди 6 години

Чудесно, но е редно да излезе официално становище на Българската православна църква, а е добре и Мюфтийството да ги подкрепи, това е против мюсюлманските ценности също! Да покажем, че можем да сме народ обединен и отстояващ исканията си!

15

Венци Мицов

преди 6 години

ООО това е страхотна тема ! Очаквам неоназискомунистите да имат пълната информация

14

до 14

преди 6 години

Само не избухвай.Вредно е.Иначе идеята за хомокомуна си е супер.Ще си се плякате на воля само сейм,секс и така.Само да не се изпогърмите и изпозаколяте от ревност,че в средите на еднополовата любов ревноста е адска.

13

Антисоросоид®

преди 6 години

Нациите да бъдат претопени. В отделните ,,щати" ще живеят т.нар. ,,социални малцинства" в т.ч. ЛГБТ, вегани, нюуейвъри. Няма да има религии, най-много разни секти. Поощряването на хомосексуализма цели и контрол на раждаемостта. Със същата цел се легализира пpocтитуцията. Поощрява се поpно индустрията, феминизмът. Така деца не се раждат.

12

Антисоросоид®

преди 6 години

Всъщност евроатлантическите ,,ценности" ги налагат идеологическите наследници на социалдемократа Хърбърт Маркузе, подкрепени от част от олигархията. Юридически браковете са приравнени със съжителството без брак и хомосексуалното съжителство. Вместо национализъм и национална държава се налага мултикултурализъм и мултиетническата държава. Идеята е държавите постепенно да бъдаст принизени до отделни щати в една голяма федерация.

11

nikoi

преди 6 години

I KAKVO SLEDVA>AZ SAM EVREIN. SHTE ME LINCHUVATE LI

10

Анонимен

преди 6 години

do 12 Тоя евроатлантика го е написал иронично ми се струва. Иначе ако е насериозно казано наистина трябва да е болен мозък. )

9

б

преди 6 години

това е еврейска пропаганда !идеята тук е да се унижи и обезцени институцията на брака, а от там да се подкопаят семейните ценности !семейните ценности пречат на глобализацията !още Карл Маркс е смятал че брака трябва да се премахненео-либералните *** също се борят срещу брака и семейството

8

Анонимен

преди 6 години

Гейове винаги е имало и ще има от най дълбока древност но мъж да се жени или по точно омъжва за мъж не се спомням от историята само в най новата го има

7

Анонимен

преди 6 години

Естественият секс и раждането на деца е заложено от Бога в съзнанието на Човека.Щом се нарушава този естествен закон, то значи има някой чарк в съзнанието им, които се е откачил. Още великият Фройд го е казал.

6

Анонимен

преди 6 години

Само Виталий и двамата Владимири!

5

Анонимен

преди 6 години

За сурогатните майки не съм съгласен.Все повече млади мъже в България се сблъскват със следният пардокс и проблем.Не могат да имат потомство не защото не могат да го направят сексуално/технически а защото няма подходящи жени.Те са разглезени,меркантилни,не желаят да работят или да имат нормално семейство,прави им се секс с различни партньори изобщо не стават за нищо сериозно.И тогава как да се размножим?Да осиновяваме чужди?Синдромът на кукувицата?Айде нема нужда.

4

Анонимен

преди 6 години

"Европейският съд по правата на човека може да принуди България да признае еднополовите бракове." Бе що не стана номера в Русия? Не само че няма еднополови бракове, но най-великия забрани и геееййй парадите. И Русия е в Европа, що не съдят Русия? Щото знаят че на Владимир му дреме за санкциите на Европа и на целия свят през крачола! Скапаняциии извратени соросоиддниии.Мачкай, Владимире!

3

Мария Малинова

преди 6 години

До АнонименРадвам се, че някой нарече нещата с истинските им имена. Не може гейска Европа да ни налага промяна в християнските ценности. Обратните нека се обичат такива каквито са, но да не ни го натрапват.

2

ТРЕТОПОЛОВА ЕВРОПА

преди 6 години

пМили европитеци, като ви наредят любимите ви господари от Европа и висулките си ще отрежете, нали толкова ги обичате.

1

Анонимен

преди 6 години

Златна ти уста, отче.