59

oт Cиднeй-Aв$тpaлия

преди 6 години

Алооооу Демокрация е да зачиташ правата на другите. Не ЛГБТ са ви забранили правото на брак, а вие на тях забранявате. Не ЛГБТ ви налагат ограничение, а вие на тях. Някой да обясни на тоя свещеник че живее в демократично общество, а не в средновековието. Не виждам защо аз трябва да налагам мойте разбирания на ЛГБТ, всеки има право на щастие, така както аз съм се оженил и съм щастлив с жена ми, защо и те да не се женят и да бъдат щасливи?

58

Анонимен

преди 6 години

До 1 Добави и демокрация де .Щото и тя е от този тюрлю-гювец . Но е мноого по злокобна и мрачна . Щото тези ,гей бракове ,,са демократична ценност.И в името на такава ценност са готови да ни изтребят .

57

от луцифер

преди 6 години

множете се чеда мой, Сатаниският проект е в действие, 666!

56

Анонимен

преди 6 години

Един Путин ни трябва.Иначе ще бъдем заличени.

55

до 78

преди 6 години

исляма е заклеймява обратните и присъдата е - наказването им със смърт според шериата...факт!

54

Анонимен

преди 6 години

комичното е, че всички в този сайт презират мюсюлманите и то особено крайните, а в същото време мисленето им се препокрива с тяхното в много теми. Фацит - простолюдието навсякъде е налице и общи черти бол.

53

Анонимен

преди 6 години

До Антисоросоидне е много сложно да се откажеш от българско гражданство, действай

52

до 74

преди 6 години

ами те със символика открито си заявяват какво целят - затова и "внасят" ислямисти да изНасилват европейките, защото красивата Еуропа според едни от легендите е изНасилена от Зевс, според други от Бога на Луната, а знаем на чия религия Луната е символ. Изобщо целта е ясна - унищожаване на християнството и като бонус на европейската раса - затова нито Меркел, нито Юнкер, нито Макрон и т.н. нямат деца - това е обет, който правят, защото мразят собствената си раса.

51

до 73

преди 6 години

ти може би си мислиш, че това е Европа, но това не е ЕС - запознай се сам - сградата на Евро-парламента е (модерно) копие на Вавилонската кула (т.е. копие на най-големият храм на Луцифер строен на Земята), а статуята пред сградата на Евро-комисията е на Из-насилванет0 на Еуропа от Бога на Луната. Ако това за теб са Християнски символи - разберете Европа вече няма, има ЕС!!

50

1

преди 6 години

Човека е прав за всяка дума която е написал !Европа е това което е защото ценностите и са основани на християнството и семейството. С какво искат да ги земенят една шепа хора ?С ислям, п***дераси, социализъм, марксизъм и комунизъм. Т.е. онези неща коит суздават мизерия навсякъде по света !

49

Бойко е Готов

преди 6 години

Ако от Брюксел го поискат и Вашингтон натисне , ще посмее ли някой от управляващите да не се съобрази с /гей-атлантическата ценностна система / ? Каква ли ще е реакцията на "гражданското ни общество" финансирано с мангизите на $оро$ ?

48

Анонимен

преди 6 години

Дори като атеист съм напълно съгласен с нещата, които този свещеник казва. Добре е че ценностите, които християните като цяло демонстрират са мирни и целят опазването на традиционното семейство. А нека дискусия дали има някакъв всемогъщ бог си остане дискусия и не се стига до фанатичност по темата.

47

Анонимен

преди 6 години

Ай стига сте ни занимавали с глупости.. хората няма какво да ядат и пенсионери ровят по кофите, а те за гейовете се затръшкали. Ако щат да се женят за извънземни, тяхна си работа. България има много по-сериозни проблеми от това!!

46

До 62-Антисоросоид

преди 6 години

А знаеш ли какво точно искаш лигл.ьо невръстен.Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.

45

не ти трябва

преди 6 години

До Анонимен 56Разкъсай си го сам!За тази работа препоръчвам циментов кол от лозе,като силно се надявам,че ще успееш от първия път!

44

IC XC

преди 6 години

Да направим референдум дали Българската Православна Църква да бъде изцяло държавна, или отделена (както е сега).

43

Бог

преди 6 години

Ей вярващите почнахте ли постите ?Или само за пред хората сте вярващи

42

До уио

преди 6 години

Къде прочете, че съм без грехове. Кой е без грехове? Важното е да знаем кои сме и да се покаем. Иначе - света е мъж и жена като едно цяло. Другото е от лукавия. Както и педпфилията която вече насаждат на север. Да някои хора са такива, каквито са , но това не значи че са извън закона и над останалите.

41

IC XC

преди 6 години

Крайно време е църквата да влезе в държавата, а да не е отделена.

40

БГ

преди 6 години

До 50Утре ако на тебе забранят да си лягаш с жена си а само виртуално съгласен ли си ?