93

Анонимен

преди 6 години

До 107 А според теб, какво ги докара до това ? 300 лева минимална заплата, само допреди 3-4 години ... Не, не вярвам да е това ....

92

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Защото съм изключителен и имам много дарби. Докато вие панелни мишки оскотявате в панелното гето ,разбрахте ли бе мищляци?

91

Анонимен

преди 6 години

На един бачкатор във Франкфурт който чисто взема 1500 евро и живее нагъчкан с още 10 човека в тясна кутия, колко да му останат, че да прати в БГ?! 80% са работници и берачи на ягоди. И мият евро....... Пращат на баба си пари да си плати тока. Жалка история.

90

Анонимен

преди 6 години

89те процента да не дават много-много !

89

Зозо

преди 6 години

Руските подложки във форума пак получиха нервен срив. Тези 1.7 милиарда са само официално преведените по банков път. Повече са по сметките на самите работещи в чужбина. Не са малко и руснаците, които работят в България и пращат пари на роднини в Русия. Лично познавам такива.

88

Анонимен

преди 6 години

До СдеПрави си много! Написаното от теб е вярно!ОБАЧЕ, цифрите, които си посочил са преди данъци, т.е. дал си ги бруто.След данъци, чисто се получава между 25% до 50% по-ниски суми от посочените.

87

Ген.НАПОЛЕОН ГУЩЕР

преди 6 години

Аз като експерт взимам 7000 еврака понеже съм топ програмист. Докато оня панелен плъх в австралия мизерства с 1200 долара

86

УМЕН

преди 6 години

Муахаха я да видим сега, кой лъже?Значи имигрантите ни изхранвали с 1,7 милиарда лева годишно пък хипермаркетите изнасяли 700 милиона лева месечно!?Смотаните хибридни медии се омотват в собствените си лъжи хахахаха

85

Експерно становище

преди 6 години

Република България и бившата НРБ са изразходвали над 200$млрд за да изхранят, изучат,възпитат,ъзхранят със здравословна храна и поддържат социлно,здравословно и културно два милиона човешки ресурс придобит от евроатлантическите търговски и финансови окупатори!Днешните Христо Белокровский 5 пара не струват!

84

Сде

преди 6 години

Хаха 15 000 евро били взимали вика. Освен споменатите от колегата по-долу мизерстващи заплатите в ЕС са общо взето така: обикновенни неквалифицирани и без или със слаб чужд език- до 1500-2000 ?, нискоквалифицирани-2000-3000 ?, квлифицирани(инж, програмисти...) 3700-6000 ?. Лекари още малко нагоре. 10 000-15 000 ? взимат изключителни хора със способности, опит и умения да си продадат добре труда. Ако си такъв Браво! Но другите болшинството не са.

83

Българин

преди 6 години

До АнонименВъв Франкфурт са много повече. Има и такива които не работя, други които много работят за прилични пари, но има и доста на високи позиции, тях да не ги мислим. Разслоени като всички емигранти.

82

до 87

преди 6 години

Яйца по 50ст. болници затварят...нямате пари да се огледате - растяли заплатите!Растат - с това темпо - за ромите, които ще останат в България - след 100 години може и да стигнете 800 ?!

81

Анонимен

преди 6 години

Важното е да плюем по всички българи и най-вече тези в чужбина.Не били истински българи, защото не си останали в ***...да се гърчат с всички останали.ПатрЕотарско послание.

80

Ген.НАПОЛЕОН ГУЩЕР

преди 6 години

Аз съм длъжен да ви прибера парите. Защото вие не ги заслужавате

79

Анонимен

преди 6 години

Гладни ....., роби в западния трудов лагер - себе си не могат да изхранят, в БГ пращали. Мани тая стакмистика.

78

Педро ел негро

преди 6 години

До всички, които си мислят, че пари в банка са "мъртви" пари:Слабо познавате банковото дело. Когато някой вложи парите си в банка, тя веднага ги дава на другиго под формата на кредит. Но забележете! Не колкото е бил размерът на влога, а примерно десет пъти повече. Това е основният механизъм за правене на пари "от въздуха" при банките. Не ги мислете тях.

77

До Анонимен 80

преди 6 години

Такива пари в Европа може да се правят само в лондонското сити като финансов брокер. В САЩ такива пари като служител можеш да изкараш ако си изключително добър програмист в Гугъл, Интел или Епъл.

76

бачо Илия

преди 6 години

Блазе им на тези родители и роднини. Моите нищо не пращат.

75

до 63

преди 6 години

Аз съм от 10 години на запад, заплата 15 хиляди евро месечно. Всички българи на запад сме на 10-15 хиляди--Ха, ха, ха! Успя да ме разсмееш тази сутрин!Истината обаче е друга. Само в Мюнхен има около 16.000 българи, които по данни на общината мизерстват. Много от тях спят по изставени къщи, по пейките, или по 10 души в стая и работят от дъжд на вятър се смешни пари.

74

Анонимен

преди 6 години

А бе. Тия що не четат новините и коментарите на сороските *** под новините да видят колко добре живеем, статистики, заплати растат, българите забогатяват - нали за това се пускат тия новини и коментари, да ги четат и в чужбина българите, нямат ли интернет там? Ами мизеpстват там и мият улиците вместо да си дойдат да живеят в богато в членката на ЕС България.