173

Красимир

преди 6 години

Хайде, добър ден! Това е факт вече 20 години. В България няма семейство без поне един човек в чужбина.

172

Анонимен

преди 6 години

Когато след десетина години родителите им измрат от старост тази цифра ще стане 0, защото няма да има на кого да пращат и тогава ще разберете колко много ни навреди емиграцията!

171

Анонимен

преди 6 години

Тръгнах да обяснявам надълго и нашироко защо това въобще не е вярно, но после реших, че няма смисъл - никой не е освободен от задължението да мисли със собствената си глава, а който не може - така или иначе няма как да бъде убеден. :)

170

Умен

преди 6 години

Всеки десети продаден хладилник в Европа е произведен у нас.Долу нещо съм изпуснал.А м/у другото сме и на трето място по производство на хладилници.На първо по маслодайни растения.Всяка пета тубичка за козметика в света в направена с българска машина.

169

Умен

преди 6 години

До Анонимен 178Умничък, като колко е делът на хладилниците в брутния продукт? И сигурно заливат пазарите на Франция, Италия, Германия? А как "високотехнологично" определят резервните авточасти родната ни индустрия.Точно тези пазари заливат, всеки продаден хладилник в Европа е произведен у нас.От където и да го погледнеш един амортисьор(примерно) с регулиране на твърдостта си е високотехнологичен продукт.А също и най-голямата фирма производител на ПОС терминали в света е българска.

168

Уникално заглавие...

преди 6 години

Мен никой не ме изхранва, нито ми изпраща!!!! Айде стига!!!!

167

Крис

преди 6 години

До АнонименТебе аз и другите работещи те изхранваме.

166

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Нема кво да четевме ,,бе 185-----Я СИ ПРОЧЕТИ ФИША ОТ ЗАПЛАТАТА ПРИ КОВАЧКИ !!ПРОЧЕТИ СИ И ФИША ЗА ПАРНОТО ....ЩОТО И ТОЙ Е ОТ КОВАЧКИ И ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБЕ.ЛО.СЕР.КОВЦИ , КАТО НЕГО....ОВчия, Корни ...и пр.ЧЕТИ , ЧЕТИ.....ТО СЛЯПОТО БЪЛГАРЧЕ --ОКАТО ПРАВИ!!!!

165

лимонад

преди 6 години

До До лимонадзная колко е бюджета, зная и че перото което дискутиране не се включва никъде, зная и че перото което изхранва селското население със заплати от градовете е много по-голямо от това което дискутираме, зная че аз съм един от тия дето си изкарва заплатата в града и харчи част от нея на село, също зная че едва ли ще се върна на село някой ден - също като тия дето пращат парите си у нас.А ти знаеш ли какво губим като БВП от хората които изкарват парите в чужбина и пращат само част тук?

164

Анонимен

преди 6 години

Аз получавам пенсия, децата ми са в България и питам написалия това заглавие - как точно емигрантите ме изхранват?

163

..за 184...

преди 6 години

...що не ходиш да си платиш на зъболекар там в ЕС...нали си богат ,бе...ха,ха,хааааааааа....нали без тебе ТЛЪСТИЯ БЮДЖЕТ на ЕС ше пропадне ,бе....???!!!!

162

Анонимен

преди 6 години

Сега прочетете отново второто изречение от заглавието. Ето това са големите чуждестранни инвестиции, с които ни се хвалят непрекъснато управляващите (всички, не амо сегашните).Има и друг прочит - наливане на пари в каца без дъно. Защото и бюджетът за 2018 увеличава разходите.

161

Анонимен

преди 6 години

Да ама ще дода тука да родя,тука да си оправя зъбите,че по-евтино и после пак ша ходя да пълня бюджета на тлъстите в ЕС и техните безработни.

160

един друг

преди 6 години

До 180: та значи всичко, което виждам около мен е измама, всичко за което чета и гледам в средставата за масова информация и то е измама. Всичко, което чувам от познатите ми и то е измама и само, което ти казваш е вярно. Мдаааа "повярвах" ти....

159

Анонимен

преди 6 години

До РоумингарНещо искаш да кажеш, но неграмотно. Ако си искал да работиш и "наливаш" пари в България, щял си да останеш тук, с твоите "огромни умения и работливост". А че "наливаш" "к и н т и "(каква интелигентна дума, говореща и за произхода на кинтите) личи, как се е подобрил живота на "близките" ти, на твоите, разбира се, та над два млн. българи са на различни или няколко социални помощи. Затова си трай и си трупай центовете, а не давай акъл, защото явно ти е необходим.

158

богомилът

преди 6 години

Не ме интересуват емигрантите! Поне да гледат родителите си.....

157

Анонимен

преди 6 години

До един другНищо няма да пише във вестниците за умрели от глад хора, както не пише, че държавата е трафикант на хора през границата! Да, изпращаме на близките си пари, защото знаем, че държавата краде и чака да се отърве от колкото може повече възрастни хора за сметка на "нов внос" през разградената граница! Сега ми кажете КОЙ е предател? Аз, който помагам на родителите си или онези , с дебелите очи и портфейли? Като сте толкова големи патриоти изгонете не нас, а търговците от храма!!!

156

Анонимен

преди 6 години

Че емигрантите хранят голяма част от българите одавна го знаем.Но има един актуален въпрос,който мъчи нашенци също одавна-какво ще отпусне държавата за най-бедното население в Европа за новогодишните празници.Защото Ципрас например ще раздаде 1,4 милиарда евро,като ще има за всички.А ти Бойко-колко?Или нищо,но от сърце.

155

Анонимен

преди 6 години

До УменУмничък, като колко е делът на хладилниците в брутния продукт? И сигурно заливат пазарите на Франция, Италия, Германия? А как "високотехнологично" определят резервните авточасти родната ни индустрия. Съвсем "икономика на знанието". А ако станем първи по призводство на пазарджийски колички за бабите съвсем ще се прославим. И това на фона на екзекутираните ни електроника, машиностроене, селско стопанство. А за износа на мед и други цветни и ценни метали, по-добре не пъхай пръст в процепа

154

???

преди 6 години

Не знам как ги смятат тези суми, но не познавам някой, който да получава пари от чужбина, но познавам хора, които изпращат пари в чужбина. Аз самият досега съм похарчил над 25 хиляди лева покрай дете в чужбина, което сега работи и получава малко над средното ниво.47