18

sperko

преди 6 години

До до 24И така да е било, човека е давал 1000 лв заплата (ако е вярно). Преди 10 години това е било доста солидна сума. Има разлика между това да прибираш всичко за себе си, и това да осъзнаваш, че трябва да дадеш за да вземеш. Надявам се да ме разберете.

17

до 24

преди 6 години

С политически бизнес ли се занимавал,да лошото е на политическите обосновани бизнеси , че много зависи от това дали твоя човек е на власт.Извинение че са свалили ,твоя човек от власт.Но важното е че отново си си стъпил на краката и продължаваш напред.И вече не разчиташ на политически подкрепа а си взел нещата като бизнес.Така че си израснал.Но не разбирам след като си се подобрил, защо имаш такава злоба.Не си доволен ,че вече сам се справяш без политически чадър.

16

Анонимен

преди 6 години

Евала на румъницте - имат топки... за разлика от заспалите българи.

15

Ха ха ха

преди 6 години

Либералната опозиция, известния политолог Андрей Търнау, "Катрел Алфа"... в интервю за Дойче Веле! Яснооооооооо! Анализ на Дойче Веле!

14

Внимание!

преди 6 години

Статията е от Дойче Веле! Това говори достатъчно!

13

нищо ново

преди 6 години

не знам кой е на власт, но явно опозицията им прави сечено ;)

12

Гробокопач

преди 6 години

А у нас, синият шаман Амфоров: 'Ще има Борисов 4,5,6..." Отдолу: Мълчанието на Агнетата. Сегиз-тогиз, някоя по-вироглава овца приблява предсмъртно и влива досаден шум във всевечната мъртвешка тишина...

11

ИНтереснооо

преди 6 години

Социалистите, как може да искат увеличение на минималната с 200лв в Румъния, недопустимо! :) Ще накарат работодателите да дават повече заплата, като реверанс към тях, не те, а работниците да плащат някакви 20, 30 евро.Страшно, катастрофа...за маститие бизнесмени.

10

За съжаление

преди 6 години

Румъния е с мн по-голяма територия и население 4 пъти повече от нас, няма как да се мерим с Румъния.На всичкото отгоре си обичат страната, а не като нашите.А явно си нямат домусчиеви, да им обясняват как 510лв минимална е мн лошо, престъпление било срещу бизнесмените.

9

Иванов

преди 6 години

Ако Румъния беше съседка на Турция, сега и при тях щеше да се говори за даване на небето на турците и всякакви такива наблели проблеми.Късмет имат, че не са на такова възлово място и не са разкъсвани от геополитически интереси, а и това население скоро и 50 млн ще стане, друго е, не е като с 5млн.

8

факт

преди 6 години

Ало вижте хората какво правят а ни я се сърдим че ни наричат д.ебили,такива сме това е факт.

7

Бивш наивник

преди 6 години

Кой спонсорира и организира всичко това, и с какви цели?

6

Тото

преди 6 години

А българина си седи в къщи пред телевизора, пийва си ракийката и псува ли псува.

5

u4en

преди 6 години

Румънците са пичове ! Гръмнаха си Чеушеско....избраха си германо - румънски Президент...ивървят напред !

4

Анонимен

преди 6 години

Службата за борба срещу корупцията, пречи на правителството да реализира плановете си.Очаквана война.Народа е на страната на Службата за борба срещу корупцията е значи и те им пречат ,пак очаквана война.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2"...а ние с наще мизерни 240 евро."Вярно, 240 евро на месец са МИЗЕРНИ.Но пък 240 депутата са РАЗКОШ за малка и бедна България.

2

Българин

преди 6 години

Бой по румънците!

1

Анонимен

преди 6 години

"Пакетът от мерки предвижда увеличаване на минималната работна заплата със 100 евро до равнище 420 евро на месец"-Ей те и тия станаха от друга Планета, а ние с наще мизерни 240 евро.