38

Ri

преди 6 години

А когато Станишев прие закон за амнистия на управлявалите червени бандити у нас никой не протестира.

37

французин

преди 6 години

Направо съм потресен какви неща стават в Румъния. Какви нечестни политици, всичките раследвани.Да вземат пример от България, всички политици са честни, няма разследвани, правосъдието ни е за пример.И затова народа (българският народ) си стои вкъщи и не протестира.Ето това България е образцова държава. А иначе във всички други държави има разследвани политици и даже (О ужас!) политици в затвора.

36

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво става,но имайте в предвид,че ако се разпадне ЕС ще е по-зле.Огледайте се как живеят хората по света,които са извън ЕС!

35

До 41

преди 6 години

Ти си като една счупена грамофонна плоча.Непрекъснато постваш едно и също под различни статии и ставаш вече много досаден.Сигурно по време на социализма си бил някое канцеларско плъхче,недооценено и непостигнало мечтите си поради некадърност,затова сега плюеш по едно вече отминало време за собствено успокоение и оправдание.

34

Владо

преди 6 години

Аре стига сте преписвали Дойче_ зеле, спрете да ни пробутвате *** пропаганда и да ни правите мозчни промивки, ами вземете и напишете нещо свястно и свое, щото тези бози вече не се четат, а само им се коментират заглавията!!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Дали да не си внесем малко румънци?

32

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

31

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

30

Факт!

преди 6 години

Голямата грешка на народа беше че 89-та пшравехме протести на Орлов мост докато някои Вис Сик и тн разграбиха парите.Трябваше народа да ограби военните складове и да се разправи с мутрите и политиците като ги разстрелва по улиците.Ама пропуснахме.Румънците утрепаха всичко живо и сега прогресират.Ние се разправяме с Цвъки Цеци боко и други мекерета и за тва сме на тоя хал!

29

Анонимен

преди 6 години

До 36 до 30 Виж правителството на Станишев и инвестициите през годините .Особенно 2008 - 9 тодина . А инведсициите за тази година са около 500 милиона . Но това е партиина и държавна тайна . Особенно да свободната и независима преса .

28

"-"

преди 6 години

Всеки народ заслужава съдбата си!Едни се борят, други чакат да дойде"неволята" да им поправи каруцата!80% от българите чакат "неволята" от приказката!!!!!!!

27

36 до 30

преди 6 години

А за чуждите инвестиции си прав, от всички правителства досега само едно има реални чужди инвестиции и то наистина супер значителни, и това е по управлението на Жан Виденов но докато той се занимаваше с шел ,метро и другите големи инвеститори изпусна нещо много по важно което доведе и до най голямата хиперинфлация.Дори после Костов които разпродаде всичко не можа да докара инвестиции.Иначе България има възможности за инвестиции и това IT индустрията го показва с пълна сила.

26

Андрешко

преди 6 години

На едно събрание тиквата и шест апартаментовия искат да проверят какво е търпението на раята и казват:"Утре ще оправяме жените ви",пълно мълчание,после казали:"Утре ще увеличаваме нашите заплати,а вашите ще ги намаляме",пак пълно мълчание. Те се ядосали и казали"Утре ще ви бесим",тогава един плахо вдигнал ръка и попитал:"Ние ли ще си носим въжето или ще е държавно?"Това сме българите...

25

до 30

преди 6 години

Прочети пак какво съм написал, Ако един няма интерес някой да и на власт, то веднага излиза друг които има интерес от това и неговия човек е на власт. И вече той е конкурент на първия, при условие че конкурентоспособната не зависи от уменията на фирмата от това кои стои зад нея.Е ясно че първата фирма не конкурентоспособна. Иначе в тези фирми важното е не да бъдеш професионалист и да се развиваш като такъв, а да умееш да лижеш *** и да ставаш по добър в това, затова не не е за мен.

24

Факт!

преди 6 години

Затова уважавам американците имат оръжие вярно трепят се но я се замислете българите ако имахме оръжие дали политиците щяха да правят такива безобразия!

23

Андрешко

преди 6 години

Кога и ние "дeбилите" ще се обединим срещу политическата мафия,както правят румънците и ще излезем на улицата,за да искаме по-добро заплащане и справедливи закони? Докато робски търпим ще ни мачкат,унижават и подиграват с подхвърлени стотинки,като увеличение на заплатите,а техните заплати с колко стотинки ги увеличават?

22

Анонимен

преди 6 години

Румънците знаят как да се отнасят с кумонистите. На стената и разтрел както е редно.

21

Анонимен

преди 6 години

До sperkoДа наясно съм че тогава заплата от 1000 лева се равнява на 2000 левова заплата в днешно време.За този период.При закрила от политическо ниво ,съм чувал и за заплати 15000 лева.Естествено на ръководен кадър не персонал.Т.е. в заплатата влиза и задължението да знае да мълчи.А не говоря за тези с куфарчетата за които само сме слушали легенди какво правят , но не съм от това обкръжение и не знам как наистина са били нещата.

20

до 25

преди 6 години

Да преди 10- 15 години магазините бяха малко и правеха големи обороти, След това всеки реши да прави магазини, най лесно изглежда .И нещата се промениха.Мисля, че е страхотно че си ценил персонала, В този период ,заплатите на продавачките бяха от 150 лв до 500 лв.Но ти си ценил персонала и си им давал двойни заплати на максимума които са давали останалите .Тази способност е важна и вероятно, ще имаш успех и в друг бизнес, по сложен от този.

19

Анонимен

преди 6 години

Кой е виновен на румънците, че си избират комунисти ? И какво друго очакват освен корупция, хаос и разруха при такива! Сега да си сърбат попарата.