58

Недоволен

преди 6 години

А по-лошото е, че сегашните властимащи са ако не същите то продукт на "първите демократи" след 89-та. Лично за мен пак си е диктатура, само че демократична. Управляващия фасона си мени но приоритетите НЕ! Партиите се сменят само за заблуда на народа. Това си е порочен кръг който се върти от четвърт век. Добре дошли в модерното робство!

57

Недоволен

преди 6 години

В коментарите само чета-комунистите това, гербери онова. А всъщност хората са си такива- алчнииии, поне по високите места. Няма тия няма ония, всичките един полов орган ги е правил. Това се случва след толкова години строг режим и дезинформация. Пусни едно куче на свобода след десет години на синджир и *** го хващай. Ако ще перафразирам думите на дядо Йоцо "пази Боже бедно да забогатее".

56

Анонимен

преди 6 години

Протестите срещу Орехофски не бяха платени. 60000 излизаха да протестират.Как ще платят на толкова? Докато вече митинга на БКП и ДпС в подкрепа на Ореха беше на 100 % платен и с хора събрани от провинцията и докрани с рейсове. По 20 лв. са им давали. Отделно "контрапротеста" на пилоните пред НДК беше платен.20 бабички се събираха там за паница супа.БКП обаче владее медиите в България и медиите пишеха глупости за числото на протестиращите.Така 60000 ставаха в медиите 3000.Лъжеха и лъжат все още.

55

Анонимен

преди 6 години

B.lgaristan ne e narod a MUR6A

54

Анонимен

преди 6 години

До французин,глупости,единствено което няма там са болни русофили.та в момента ги управляват "социалдемократи"като наШТе социалисти

53

Анонимен

преди 6 години

Другари вие разбирате ли какво правят социалистите в Румъния???Това ще направят и вашите другари ако дойдат на власт НА хАртия ще взимате 100 евро повече АМА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ще получите по-малко защото вече ВСИЧКИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ СЕ ПЛАЩАТ ОТ РАБОТНИКА/СЛУЖИТЕЛЯ!!!За да няма шоково НАМАЛЕНИЕ на доходите заплатите трябва да се увеличат с % който ще натовари работниците/служителите,е как си представяте над 30% вдигане на всички заплати както прави правителството им!!!Осъзнавате ли го??

52

Анонимен

преди 6 години

Румънските СОЦИАЛИСТИ ВЪРШАТ ГРЪЦКИ ГЛУПОСТИ!Водени от комплекса за една от "най-бедните държави"с една от "най-ниските минимални и не само заплати"айде сега юруш а дефицита им за първо полугодие е над 4%,ако така продължават скоро ще се срещнат с гърците АМА НА РУМЪНЦИТЕ както и на нас НЯМА кой да им опрощава дългове!Сега какво ще им дадът 100 евро "повече"и ще им вземат 110 ПОВЕЧЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ама статистиката ще отчита че вече са ехее къде къде пред българите!Те и гърците така бяха!

51

Анонимен

преди 6 години

РУМЪНЦИТЕ СА НАРОД, НИЕ СМЕ...КАКВО БЕШЕ КАЗАЛ ТАМ ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ?Протестите срещу Орешарски бяха платени, всеки го знае. Имаше и безплатно протестиращи - де`билите.

50

Анонимен

преди 6 години

НАКРАЯ КАТО СПРЯХА ДА ПЛАЩАТ И ПРОТЕСТИТЕ ОРЕДЯХА ДОСТА.

49

iadosan

преди 6 години

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ??? НАД 400 дни хората в София протестираха срещу серГЕЯ и САРАЙТЕ докато свалят Орешарски !!! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ...обграденото НС...нощта на БЕЛИЯТ АВТОБУС....счупените глави....ОКУПАЦИЯТА на университета от СТУДЕНТИТЕ....БЛОКИРАНЕТО на РАКОВСКА от студентите от НАФТИЗ....? ЗАБРАВИХТЕ ли как РЕКТОРА - ЧЕНГЕ на УНСС говореше на студентите - КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ! НЯМА ДА ЗАБРАВИМ - този РЕКТОР - ЧЕНГЕ беше в УС на БНБ и отг за КРАЖБАТА на КТБ ! Мандата на Цаца свършва - няма ДА ИМА ПРОШКА !

48

Заварчик

преди 6 години

При нас всичко е добре, нямаме нужда от протести! Пари има магазините пълни, а тая година плодове много и стана хубава ракия! Ха наздраве!!

47

iadosan

преди 6 години

В Румъния няма русофили....а си имат и германо-румънски Президент !

46

slovenia

преди 6 години

При птоучване 56% от румънците биха гласували за Чаушеску.Секуритате не беше пипната,затова полицията им е силна,никсква лустрация нямаше.

45

французин

преди 6 години

В Румъния няма червени *** в нета, няма червени бабички, които да въздишат за комунизма и Чаушеску, няма комунистическа партия, която да е в парламента и да си прави все още конгреси и да си отброява 49-тя конгрес, няма комунистически медии, няма комунистически прокурори, съдии и адвокати, няма комунисти милиардери и милионери, които да се подиграват на румънците давайки им 200 евро минимална заплата, няма таван на пенсиите, няма замразени заплати, няма картелни споразумения за заплатите...

44

u4en

преди 6 години

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ? НАД 420 ДНИ протестирахме в СФ. с-у серГЕЯ и САРАЙТЕ докато свалим Орешарски ! ЗАБРАВИХТЕ ли БЕЛИЯТ АВТОБУС....СТУДЕНТИТЕ....счупените глави ??? От тогава във чугунената глава на Иво Христов се зароди идеята за 80% ***--и...а във наще за 20% ИДИО-И - ДЕБИ-И - комун--а !

43

u4en

преди 6 години

До А.Колева....Забравихте ли ? Ние във СФ. протестирахме с-у серГЕЯ и Сарайте над 420 ДНИ . докато свалим Орешарски ! Нямаше делник..празник...Коледа...Нова год !!!

42

Тончо.

преди 6 години

Те румънците и лустария си направиха.Като знам колко зле бяха 90-та година направо им завиждам за хъса които го имат.

41

Калеко Алеко

преди 6 години

Румънците знаят какво искат и със сигурност ще го постигнат. Те навремето не се поколебаха да скроят и дървеното пардесю на Чаушеску, а у нас *** Нинова още носи китки на Тошо и обяснява на червените бабички и техните отрочета, какво им е отнела Демокрацията .... !!!

40

А.Колева

преди 6 години

"Румънците не се предават: вече месеци наред те излизат на улицата, за да протестират срещу овладяването на правосъдието и опитите на управляващите да подринат правовата държава..."И българите така - протестират от масата и от ***

39

Деца,деца

преди 6 години

Като чета виждам че няма нито един от вас на повече от 30 години.За това коментарите ви са доста смешни и непознаващи реалноста За вас България е основана през 2005 година ,а в Румъния всичко е наред и става все по-добре.Нищо от тома не е верно млади мушмороци.Силата ви не е в тази тема.А колкото за протестите по площадите,никой не ви пречи -излизайте и вие.Ама на топлия *** у дома пред клавиатурата е къде по лесно -попържай,ругай,обиждай.Нещастни малки д.р.и.с.л.ьо.в.ци.Лигаво поколение!