107

Щирлиц

преди 6 години

Когато изчезне ли?Тогава ли ще усети?Еврогейска ***.

106

Анонимен

преди 6 години

Брюксел: Българинът ще усети, че икономиката е добре...Ми да, усетихме, че сме добре. Ето - в Гърция за всички пенсионери по 1000 Евро коледна добавка, а за 30% от нашите по 30 и за останалите нямало пъри, въпреки, че имало 2 милиарда излишък?!?Това е то - ние сме добре и затова за нас няма а гърците са зле и има.Тука еди зеленчук ни плаши, да не би случайно да го махнем от власт, че сме щели да станем като в Гърция?!?Ми да се маха веднага, бе. И ние искаме 14 пенсии и заплати годиншно.

105

Калоян

преди 6 години

се автоцензурираме или ще бъдем свободни да направим това, за което сме изпратени в тази материя от Единното съзнание, което създава ДОБРОТО! Течната - директната - пряката демокрация е БЕЗПАРТИЙНИЯТ модел на управление, в който всеки един от нас ще бъде СВОБОДЕН да взема решение по всеки един въпрос относно развитието и бъдещето на Българската държава! Как да се направи промяната по мирен и законен път е описано в работен проект Български СУВЕРЕН.

104

Калоян

преди 6 години

Утопия е да се мисли, че на партии можете да отнемате привилегии и изисквате какво и как да правят! За 27 години Представителна демокрация имахте тази възможност и резултатът е нулев! Има ли партии ще има винаги олигархия и облагодетелствани, на които ще трябва да РОБУВАТЕ и да сте благодарни, че ви оставят да съществувате! Цял живот искате: "да живея сега" и не успявате! Това завещавате и на следващите поколения! Всичко зависи от нашите действия, дали ще бъдем доброволни роби на системата и ще

103

неверник

преди 6 години

една думичка няма вярна в тази статия ;)

102

П.Петров

преди 6 години

И къде са европейските инвестициите в производство, развойна дейност и образование, че да усетим как дръпва икономиката ? Не говоря за отпуснатите европейски хранилки на мутро-олигархията !Все още сме по-зле, отколкото бяхме 2009!

101

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам на нито една дума излязла от устата на тези брюкселски . Самият факт, че подкрепят във всичко банкянската грешка на природата Кака Бойка е достатъчно показателен за нивото и морала на евро**.

100

Анонимен

преди 6 години

Трябва да сме благодарни на правителството сега много ще се види

99

чичо Гошо

преди 6 години

А,бе къде е Рошко с белия тир?Той най-добре ще ви каже какво е усещането след като бъдете .........

98

Гробокопач

преди 6 години

До Молете се и работетеOra et labora. Тва вече сме го чували демонокрадче през 90-сетте. Не върши работа. Само тия от демон-кратите дет поверват, ще ядът син памук, ние, че лочиме синя кръв.

97

Абе,

преди 6 години

Може ли някой да обясни,как може да е добре нещо,което не съществува. Някога имахме икономика.Сега тя е само бледен спомен. Новодемократите я споминаха.

96

Молете се и работете

преди 6 години

Бог да благослови и да подкрепя Бойко Борисов и съратниците му в патриотичните усилия за възстановяване на Отечеството от разрухата! Амин!

95

Анонимен

преди 6 години

Българинът ще разбере по това, че още повече няма къде да паркира колата и по новоизникналата мутренска грозна сграда на 2-3 метра от прозореца му. Ура. Да живее Брюксел, да живее растежа на мафията.

94

Анонимен

преди 6 години

ГЛУПОСТИ!!!Това обобщено изказване е не само една голяма глупост, но и откровена лъжа и обида, насочени към българския гражданин!

93

Анонимен

преди 6 години

За последните 30 години в тази псевдодържава, единственото нещо което ми е порастнало са белите косми по главата ми.

92

Анонимен

преди 6 години

Ръста на икономиката вече е явен в София, След време ще го има и по големите градове Варна ,Пловдив и т.н.След десет -петнадесет години ще го има и по малките градове ,естествено при условие че в малките градове има живущи,няма как да има ръст на икономиката при гладове с нулеви живущи.Така за да усетите ръста ,или се изнасяйте към други държави от ЕС по екстремно усещане, или към големите градове не толкова екс

91

Гробокопач

преди 6 години

А-хахахаххахахаххаааааааааааааааа, само гербаджетата ще го усетят, след кът с енакрадат и напълнят джобетата!

90

Анонимен

преди 6 години

"Брюксел: Българинът ще усети, че икономиката е добре."---Тия приказки са на Банкянската Тиква. Брюксел да не повтаря като папагал въздухарските хвалби на Боко. Защото българинът отдавна го е усетил герберското "благоденствие".

89

Усещане

преди 6 години

Ще усети ако до пишните ви трапези, хотели и лимузини имахме и ние достъп. Ама българинът само накрая ще ви плати сметката за 6 месеца курорт в София, а няма ще си яде мляко с хляб отстрани на загражденията.

88

Анонимен

преди 6 години

Кога ще го усетим бе??Колко време още е необходимо да чакаме това усещане??Със статии и плакати ли??Начетохме се,нагледахме се на такива!!Сега го искаме това усещане!!Не някъде,някога в илюзорното бъдеще и не"Тате каза,че ще ми купи колело,ама друг път"!!Две поколения измряха с отворени очи недочакали това усещане,третото е на път а то някъде се е загубило по баири и чукари!!Напълнихме единствено гробищата,разширихме ги в резултат на едно очакване!!Та....колко и докога е необходимо да чакаме!!