127

OMG_Lucker

преди 6 години

Сега прочетох статията пак.. Ми то още в началото се казва, че "Екипът на Жан-Клод Юнкер дори ревизира очакванията си..." и т.н. тоест оттам нататък статията е базирана на това становище на екипът на Юнкер, за който знаем, че е дружка на Боко, че се смее на шегите на Боко и е доволен от послушанието на Боко. Т.е какво друго бихте очаквали да е становището на ТОЗИ екип?Очаквам много скоро Борисофф да се бие в гърдите кат горила и да тръби навред как го оценяват в Европата.

126

абориген

преди 6 години

*** са 1.5 милиона. Една малка част от тях са "на светло". Населението е застаряващо, затъпяващо и необразовано. Нормалните хора рядко правят по повече от едно дете. И да има подем, той ще е мимолетен. България след 10-20-30 години няма да бъде същата. Да не говорим, че много хора ще бъдат на улицата, защото сградният фонд не се поддържа/санира качествено и сградище ще бъдат потенциално опасни да се живее в тях. А по това време Евросъюз няма да има. Съжалявам за черногледството си...

125

Анонимен

преди 6 години

Ние отдавна го усещаме бе Брюкселското зеле. Цели 28 години го усещаме

124

OMG_Lucker

преди 6 години

Брюксел разправя някакви жалки хуморески, дето едно банкянско "слънце" се опитва да ни ги пробута. Познайте какво обаче: българите все повече НЯМА да вярват на сладки приказки, а ще гледат пробития си джоб.

123

Анонимен

преди 6 години

НОИ, БАН и болниците са във фалит, а армията и МВР са в стачка.

122

Анонимен

преди 6 години

Моля, уточнете кой именно българин.

121

Анонимен

преди 6 години

хахахааааааааа....... И кво викат от Брюксел????? ЩЕ! ЩЕ видиме. Значи отново ЩЕ! Абсолютно същото ЩЕ, като онова навремето, когато казваха: ЩЕ дойде светлото бъдеще! Нещо аз лично не виждам особена разлика между онова ЩЕ и това ЩЕ.

120

вечна дружба

преди 6 години

Такава гавра с хората и по времето на комунизма не е имало. Българите са най-умиращата нация в Европа, всеки ден намаляват с по 80 души, обаче от Брюксел ги потупват по рамото, че са послушни и им казват, че са много добре.

119

БАБА КУНА

преди 6 години

ИМА ВЕЧЕ ЕДИН ШИШКАВ "ВЕЛИК" ГЕРБАДЖИЯ, КОЙТО КОМАНДОРИ ГЕРБАДЖИЙСКАТА И СЕ ОКАЗА, ЧЕ Е СПАСТРИЛ ЕДНИ 3,8 МИЛИАРДА НА КАЙМАНОВИТЕ ОСТРОВИ. ТОЙ НАЙ-ВЕЧЕ Е УСЕТИЛ СТАБИЛНОСТА НА ИКОНОМИКАТА, НО ЗА НАРОДА ЕДНО НИЩО !!!

118

До 116

преди 6 години

Умнико Герберски,Само преди 2 седмици в същия този (доста лъжлив) сайт, обявиха за 1000 Евро коледни в Гърция.Разрови се тук в сайта и прочети.Нашите пенсионери не 1000 Евро, а 100 Евро ако получат, ще е чудо.Управниците ни с голяма доза наглост заявяват, че за излишъка от 2 млрд (ако не са лъгали и за него) имали други планове, та затова надбавки ще има само за част от пенсионерите. Но да плащат за USA базите пари имат.Само ни будалкат управляващите и всичко наоколо се скапва - факт.

117

Анонимен

преди 6 години

Кога "ще усети"? След 20, 30, 40, 50 г.?Не е указан срок.Т.е. "Я усетите, я не"...

116

Анонимен

преди 6 години

Пропагандната машина на четвъртия райх работи на пълни обороти, но пак ще ядат боя, както се случвало вече!

115

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам! От как съм се родил, а това беше преди повече от 50 години все казват, че сме добре, а се очаква да стане мнооого по-добре!

114

Наивен

преди 6 години

Е, ако не усетим, ще ни се каже че сме добре. Нали като чуем кънгратилейшън и вече трябва да сме доволни.

113

Анонимен

преди 6 години

Ще усети когато се върне на село ,започне да си произвежда суровината и храната и престане да купува *** внесени на пазара -много хора го правят вече -дори това да ви се струва архаично ,защото на запад е очно така -малки стопанства произвеждащи но трябва и помощ законова от Държавата това което на нас ни липсва -тук няма дребни производители има едри така оттърва на политиците

112

Питагор

преди 6 години

До Анонимен110Можеш да слагаш колкото искаш нули след единицата за коледните добавки на гръцките пенсионери, но лъжата няма да ти помогне на тезата. Гръцките пенсионери може да имат пенсия от 1000 евро, но не е и добавка в такъв размер

111

Анонимен

преди 6 години

I feel it in my fingers, I feel it in my toes.Well love is all around me, and so the feeling grows.It's written on the wind, it's everywhere I go.So... Brussels... if you really love me, come on and let it show.Come on and let it show.Come on and let it show. Come on and let it show!!!!!!

110

Бачо Киро

преди 6 години

Ако се прочете между редовете, ще се установи, че почувстването ще е само в портфейлите на чиновници, учители и прочие. В частния сектор робството ще продължи, защото правителството е под ръка с олигарсите и не му пука за работниците. Даже и оправдание си има защо - защото е дясно

109

Анонимен

преди 6 години

Ще усети на върба у сряда!

108

БРАВО НА БРЮКСЕЛ

преди 6 години

Живота Поскъпна МНОГО за 10 години .