411

Калеко Алеко

преди 6 години

Хайде мирясайте бре ... След бомбите на НАТО, на братята сърбе ще им уврат балканските кра.туни, а после и те ще станат член и на ЕС и на НАТО, а от другата страна на барикадата ще остане само Матушката Ви Русь, която ще си точи бензиноколонката, ще си пие самогона и ще бди за Врагът който дебне пред портата и .... !!!

410

До 430

преди 6 години

Сърбите може и да не ги обичаме, ама ти се кефиш, че някви *** от през 10 морета мятат бомби с радиоактивни вещества до границата ти ли? ...Сакаш на вуте да му е зле, нищо, че и ти си в същите ****?

409

До 432

преди 6 години

Как да няма бомби с обеднен уран бе ***. Уранът в тези бомби се ползва за плътност, основно се правят разбивачи на бункери и укрепления. Използва се уран, защото е изключително плътен и се намира в изобилие. На всичкото отгоре, като се взриви зарядът, уранът гори и е страшно токсичен, така в укритието нищо не оцелява. Е...радиацията си е факт, ако искат да тровиш населението...ама краварите какво ги бърка, те толкова народ по планетата са избили, та сега да се замислят...

408

уран

преди 6 години

То ние и без американски уран сме си облъчени с вътрешни фактори...и си мрем ей тъй на

407

Прости пръчки,

преди 6 години

Бомби с обеднен уран НЯМА :)Ако бяхте шарани щяхте да кълвете на гол к***р;) КАТ рускиня на зелено

406

Анонимен

преди 6 години

А американската ракета, която падна върху покрив в Горна Баня? Хората раздаваха стотици отломки от нея като сувенири, заразени с обеднен уран.

405

До Зозо

преди 6 години

"Да попитам всички путинопоклонници, какво хубаво е видяла България от сърбите?"Кои са тези поклонници - това не знам, а не е и важно какво се вихри в празната ти глава по въпроса, но тук изобщо темата не е в това какво била видяла България хубаво от сърбите, а в друго - че неоправдано и престъпно едно население е било подложено на геноцид от военните на НАТО, което е престъпление против човечеството. И на виновните следва да бъде потърсена отговорност. Но това няма да се случи, за жалост.

404

Зозо

преди 6 години

До АнонименАварията си е авария в Чернобил, но скриването на информацията от народа е дивашко престъпление!

403

(-_-)

преди 6 години

Добре де НАТО нали беше отбранителна организация? Защо нападнаха независима Югославия и я разкъсаха на 7 парчета? Хората трябва сериозно да преосмислят кой извърша престъпленията срещу човечеството и защо!Ако утре шайка подпомагани отвън "борци за свобода" решат да се отделят от България и нас ли ще ни подпукат НАТО за това че браним цялостта на страната?

402

Калеко Алеко

преди 6 години

До до Калеко Алеко .... Радиоактивното замърсяване което засегна България в най-голяма степен, не беше от бомбита на НАТО в Сърбия, а от съвеЦката атомна електроцентрала в Чернобил, и тогава предтечите на тези дето сега си чоплят по наследство фетишите за НАТО, тогава ни успокояваха, че нищо лошо не се е случило, което впоследстви се оказа напълно невярно твърдение ....

401

Анонимен

преди 6 години

Да, Чернобил предизвика много проблеми, никой не отрича. Но когато го използвате политически не забравяйте, че авариралата централа, т.е. Чернобил се намира в Украйна, независимо че по онова време е била в рамките на СССР. Та мисълта ми е, не бяха ли пак укрите, които направиха белята?

400

до Калеко Алеко

преди 6 години

Добре ,нека САЩ да хвърлят няколко атомни бомби в Ниш,а ти после ми разправяй за панславизма и Тито.Нали радиацията ще стигне София за минути.

399

не син

преди 6 години

Макар да не ни помага с нищо сега, но запомнете ми думата : Ще дойде време за разплата ! Най малко ще съдят САЩ за генацид и престъпления срещу човечеството !

398

Анонимен

преди 6 години

И не само там. В цяла Западна България хората се разболяват от рак точно в периода на войната и малко след нея.

397

Калеко Алеко

преди 6 години

След бомбите на НАТО, Сърбия най-после си седна на зад.ника, а великосръбските шовинисти се оказаха недолюбвани от всичките си съседи, заради начина по-който прекрояваха Балканите и по времето на Титовата Югословия, а и след това ... В крайна сметка всеки си намира майстора и идва един момент когато си получава заслуженото. Що се отнася до нашенските сърбомани, те са от същото безродно котило, което скрепва "Панславянските си ценности" и с "братушките" си от Мадър РАША.

396

Анонимен

преди 6 години

Световното Зло --- САЩ , няма никакво съмнение !

395

Зозо

преди 6 години

Да попитам всички путинопоклонници, какво хубаво е видяла България от сърбите?

394

Анонимен

преди 6 години

В САЩ пари за утилизация на такива боеприпаси няма.Специалните съоражения в които се съхраняват са препълнени отдавна и ето ви решението на военните.Руснаците с техния Маяк са технически години пред тях,а мисля че те не използват такива точно бомби.Мисля,че са забранени има май някакъв договор за използванео им,ама за САЩ договри няма.

393

Анонимен

преди 6 години

О оо о.. Това са добрите Хамериканци. Бойковите шефове. Той нали е "техен *** син".Техе Каракачан , така да се каже.Има експертиза за работа в техен интерес. И на полза Тикву, т.е.Да вземе и нас да ни уреди с обеднен уран, че това във водара ни е малко.

392

Анонимен

преди 6 години

ЗАРАДИ СЪРБИТЕ ВЪВ МАКЕДОНИЯ НАСЕЛЕНИЕТО СМЯТА ТЕХНИТЕ ЦАРЕ, ЧЕ БИЛИ МАКЕДОНСКИ А НЕ БЪЛГАРСКИ!ОТКРАДНАЛИ СА ИСТОРИЯТА НИ И НИ ОБВИНЯВАТ, ЧЕ НАШИТЕ ЦАРЕ БИЛИ УЖ МАКЕДОНСКИ :D ЦАР САМУИЛ СА ГО ПИСАЛИ МАКЕДОНЕЦ А НЕ БЪЛГАРИН :DОТ СЪРБИТЕ СМЕ ВИДЕЛИ САМО МРЪСОТИЯ!