371

Фейкнюз!

преди 6 години

Тотална измислица и манипулация. Няма бомба с обеднен уран, а снаряд, който се изстрелва срещу бронирана цел. Никаква телевизия, никакво поле не е обстрелвано с такъв боеприпас.

370

Щирлиц

преди 6 години

До Един българинСпециално за тебе американците ще публикуват статистика,колко от техните рамбовци са се заразили от леееко обеднения уран,като се почне от Ирак-та до Афганистан.Мда.

369

niko

преди 6 години

До Един българинПожелавам и на теб да ти съборят покрива със снаряд па да си доволен

368

Гост+

преди 6 години

Съд за военните престъпници от НАТО! Сърбия не на НАТО!

367

Един българин

преди 6 години

Мда. Явно хибридната война на Владимир Путин продължава с пълна сила.Няма ли някой учен физик или военен който да обясни какво представляват снарядите с обеднен уран?Та нали ако бяха опасни, първи войниците щяха да се заразят, защото са повечето време близо до тях?А това за съборените покриви е също далечен повей от *** централата в Санкт Петербург.Чиста лъжа е, че не се било говорело. Даваха по телевизията едно семейство от Горна Баня. Бяха доволни че ги обезщетиха финансово.

366

Един българин

преди 6 години

До: Граматиката куца...Ми де да знам, сигурно това е някой римски император който сме пропуснали да го научим.Сигурно е някой император Манипулаций и жена му Спекулация?

365

Един българин

преди 6 години

Честно да си призная, този път изобщо не си правих труда да чета тенденциозно написаната статия, достатъчно ми беше само заглавието.А това което мога да кажа от личен горчив опит е, че рак във всяка къща има от много отдавна. Още от аварията на АЕЦ-а в Чернобил.Първи който се разболя от рак и умря беше дядо ми.След това не искам да изреждам - чертвите са много, половината ми роднини вече ги няма. Същото се отнася и до всички мои приятели, познати, колеги.

364

Граматиката куца...

преди 6 години

До Жоро с мотороКой е този Манипулаций бе Жорка? Някакъв римски бог или?..:)

363

Жоро с моторо

преди 6 години

Бомбите освен близо до София, падаха близо и до Северозападна България. Да не кажа че и няколко ''заблудени'' събориха покриви из района, но за тях никога не се чу официално. Но, по традиция за тоя край никой не го е грижа. Всяка вечер се чуваха взривовете от другата страна на планината. Но, в крайна сметка, силните постигнаха целта си. Разбиха Югославия, понеже в тоя си вид беше опасна и нежелана на Балканите. Малките републики са по-лесни за контрол и манипулаций.

362

Анонимен

преди 6 години

До пРосия е велика"Kрим е руски"Еми жалко за Крим тогава. ХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

361

Дечо

преди 6 години

Това, което извършиха тогава от НАТО е нещо като тероризъм над сръбския народ. Никои не понесе отговорност! Това ли са Евро-атлантическите ценности към, които се стремим?

360

Анонимен

преди 6 години

*** е, че тези села са на 50км от Гюешево и 100км от София. Кюстендилските хрущялки тази година бяха на 50 лв. килото...с екстри. Затваряш на компоти и се топлиш зимата...

359

Anonymous

преди 6 години

Международният трибунал в Хага е само за такива като Милошевич.Още ли не го разбрахте?С една дума-изпълняват политически поръчки.С право много страни не признават легитимността на този съд.

358

yoyo

преди 6 години

Кога ще ги пратят в Хага терористите от нато?

357

Анонимен

преди 6 години

Турция, Франция и Англия, в последно време и САЩ-вечните врагове на България.

356

Анонимен

преди 6 години

Сръбско-българската война я предизвикаха френските масони.Колко пъти да ви го повтарям?

355

inatut

преди 6 години

Ама викахте ура, като клахте жени и деца и палехте села.

354

Шаран-БГ

преди 6 години

Най-интелигентните бомби на света / още от август 1945 год/ са тези на САЩ !!

353

Русия е велика

преди 6 години

Крим е руски, свикнахте ли?Я пратете смешника Росенчо Плевнелиев да ди върне Крим от велика Русия на фашистите в Киев!!!

352

Крим е руски

преди 6 години

Русия е велика, свикнахте ли?