451

Анонимен

преди 5 години

Май, май... Вино от Видин е пропито с обеднен уран заради подпочвените води?

450

А.Б.

преди 5 години

Виното от Видин е пропито с обеднен уран заради подпочвените води?

449

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен473 Сръбското княжество/но не и държава/, е било васално на българския цар Симеон Велики при сръбския княз Захария Прибисавлиевич,както и при заменилия го Чеслав Клонимирович.

448

Анонимен

преди 6 години

Сърбите умират от бедност и отчаяние,каквито ги направиха сръбските политици,лакоми за територии,слугуващи на Москва.

447

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен471 Защото Гърция е в ЕС и НАТО,а Сърбия не.При това е с Русия.

446

До юбералес

преди 6 години

Дрън-дрън! Снаряди с обеднен уран (Depleted Uranium, DU) са на въоръжение САМО на американската армия - 30 мм за противотанкови оръдия, най-често авиационни и 120 мм танкови оръдия. Естествено, че са радиоактивни! Единственото хубаво на тези снаряди е, че направо кастрират американските бойци! Значи, ще се родят по-малко бъдещи убийци! Руските им аналози използват наконечници или ядра от волфрамов карбид иливисоколегирани стомани. Масата им е по-малка и пробивната им способност - също.

445

Анонимен

преди 6 години

Сърбите винаги са водили"самоуибйствена политика",никога последователна и предвидуема.Заради нови територии,"излаз на море" и пари,са жертвали живота на стотицихиляди сърби и своя престиж,като държава.Винаги са били васална такава.Днес говорят за някакъв"неутралитет",а чакат от ЕС пари,от Русия подърено оръжие,което означава-зависимост.Такава държава не може да бъде неутрална.

444

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен471 Сърбите никога не са ни били приятели,винаги са се стремили да откраднат от България територии,традиции,култура...Сърбия е,като лека жена,всеки я поисква,на всеки служи,стига да й обещаят пари и още нови територии.Седи на"сръбския стол",който има две седалки.Сърбите винаги са били васали,още от Средновековието.Първо на Византия,след това на България,на Османската империя,днес са слуги на Русия.

443

тате пита,

преди 6 години

Пешо Нутрията дали е хванал рак , че да го почерпи една боза?

442

Анонимен

преди 6 години

Не са прави американците , като хвърлят бомби на " нашите приятели - сърбите " ,защо подминаха другите ни " приятели" -гърците .

441

ФЛАШ

преди 6 години

Бомба с обеднен уран ? Няма такова нещо. Има бронебойни патрони от обеднен уран . Имат голяма твърдост и са идеални за пробиване на танкова броня.Поредната манипулативна статия.

440

радев

преди 6 години

ЕДНА ОВЦА НАЛИ ИЗБЛЯ ЧЕ ТУКА ТАКА СИ СЕ РАЖДАЛИ БЕЗ АНУСИ

439

анонимен

преди 6 години

разстоянията не са големи вьзможно и ние да пострадаме тези малки деца за коитосьбираме пари всеки ден как така се разболяха от такива болести

438

анонимен

преди 6 години

от какьв зор сега искате нато и ес не ви стигнаха бомбите с урана искате ощесащ са в косово

437

Tanatos

преди 6 години

Сигурно тъпо ще прозвучи на повечето от Вас,но колегата,който е писал за доматите е абсолютно прав.Когато бях дете и тинейджър не е имало никога лоша реколта на домати.След бомбардирането на Сърбия,разрушаването на рафинерията им няколко години доматите още докато бяха зелени,почерняваха и изхвърляхме почти всичките,а самото растение е с височина към 1,60-1,70 и е отлично поддържано както винаги до сега през годините...баба ми беше пословична с превъзходната си градина.

436

Расате

преди 6 години

Сърбия да заведе дело в Международен наказателен съд в Хага по член 5 на така наречения Римски статут за военни престъпления и престъплението агресия срещу цивилно население.

435

Anonymous

преди 6 години

Уранът във всичките му форми(естествен минерал, обогатен или обеднен)има радиационна и химическа токсичност.НАТО извършиха престъпление като бомбардираха Белград, в това спор няма!

434

Анонимен

преди 6 години

Обеднения уран е радиоактивен! Облъчването е външно и вътрешно. Радиоактивните аерозоли предизвикват рак на белите дробове! Наблюдава се и лъчева болест при продължително време на престой в бобмбардирана зона! Изключително нехуманно оръжие! Трябва да бъде забранено а за САЩ санкции от ООН!

433

демократ

преди 6 години

аз мисля че урана е бил малко

432

Анонимен

преди 6 години

Здравейте роби на комунизма,аз от10 години си правя лимонада от обеднен уран и съм кукуряк. Урана ми е носят специално от САЩ, аз руски уран не употребява, щото не е чист!Хай наздраве дълголетници!