67

123

преди 6 години

До пфуЩо?! То политиката си е баш като най-древната професия. Нищо чудно, че все "работещи момичета" се кандидатират. Явно е новата мо/да в русия.

66

пфу

преди 6 години

Феминистка ли ги пише тези статии ? Или никому не е ясно че проституиращ човек няма място в каквато и да е власт ?

65

Анонимен

преди 6 години

Остава и порно-звезда да спечели в Русия.Това ще засенчи със сигурност и Октомврийската революция.

64

123

преди 6 години

блядистан си е женско царство нищо чудно и това да се случи. Няма да е тая, но....

63

Анонимен

преди 6 години

Който е влизал в къща на рускиня знае за каква *** и безпорядък става въпрос, та цяла държава ли се кани да управлява въпросната труженичка? Иначе - ясно е кой е реалният съперник на Путин, така че се откланя вниманието към ***, каквито във въпросната държава - бол!

62

Анонимен

преди 6 години

До до 53Недорасло, малоумно, изпростяло и деградирало същество си ти. С какво една порно звезда е достойна, ***? С изпълненията в кревата ли да дава пример, където повечето пози и изпълнения са унизителни за жените? Ако това за теб е пример следователно си същият *** като нея. Порното развращава и провокира и на теб явно това ти харесва, ***! Съжалявам, че в твоето семейство баща ти се е отнасял така с теб и *** и такъв *** се е пръкнал.

61

до коментар 45

преди 6 години

Какъв руски брат .Баща ти да не е бил в Коми дървосекач , и да е направил твои брат там? Или си просто русофолистик?

60

до 53

преди 6 години

и кой провокира сексуалния тормоз, малко ислямистко мозъче? липсата ти на възпитание, предполагам? *** седеше ли диван-чапраз на баща ти вечер като се прибере? посбере теб с каиша, та после и нея, сега и ти ли си така? гиди диваци недни средновековни! повечето порно звезди са далеч по-достойни да управляват от цървулите, дето ги избирате 30 години вече!

59

Анонимен

преди 6 години

По голяма порнозвезда от президента няма, така че тази няма шанс.

58

да и сссфдде

преди 6 години

тази за да отнеме поста на владимир путин ще и трябва повече от *** и прояви .това да си президент на русия там важен умът и концентрацията а не само феминизъм и курварско поведение .

57

"-"

преди 6 години

Що, бе!?На това му казват "демокрация", при това "либерална"!Е, в сравнение с тях "хипитата" бяха ангелчета!O, tempora, o, mores! (О,времена, о, нрави!)Марк Тулий Цицерон

56

Анонимен

преди 6 години

Да се смее ли човек или да плаче...

55

шоп

преди 6 години

До Българин"Намерих я в порнхъб-а. Elena Berkova - Triple stacked. Много е добро." ... и аз потърсих ама в хамстера , има 2-3 клипчета ... нищо особено , къде къде по квалитетни българки, румънки и рускини има ... даже аматьорски български клипове се намират по читави.

54

Българин

преди 6 години

Намерих я в порнхъб-а. Elena Berkova - Triple stacked. Много е добро.

53

Анонимен

преди 6 години

Руското Секс - гуро няма ли да се кандидатира ?

52

Анонимен

преди 6 години

Ако сексуалния тормоз се наказва със смърт би трябвало тези които го провокират и развращават, като въпросната кандидатка, също да бъдсат осъдени на смърт. Кандидатката не е достойна дори за амеба.

51

Анонимен

преди 6 години

На кандидатката кладенеца е пресъхнал, но е по-обемен от черна дупка. Ще събере целокупния руски електорат и ще го *** изначално.

50

Анонимен

преди 6 години

Пълна деградация

49

Предварително

преди 6 години

нагласен сценарий от Путин и съветници, за да се каже, че в Русия НЯМА ЗАБРАНИ, има демокрация и да се радва плебсът( народът и да изберат ПАК НЕГО!!)Особено "чувствителни към дамите- кандидат-президенти ще бъдат Кадиров и държавите на -стан, защото за тях жените ( за президент на РФ) са "смешни".Путин си осигури гласове с аятолах от Иран, дружбата за 50 години със Сирия, най-голямата джамия в Москва сред онези в Европа.( е.. с Пучдемон не успя.. но ще продължи..)

48

Някои

преди 6 години

С такава конкуренция няма да мо е трудно на всевишния