Снимка: Bulgaria ON AIR

Ще може ли порно звезда да детронира руския президент Владимир Путин? Елена Беркова, бивша звезда от филмите за възрастни, обяви своята кандидатура за поста държавен глава и обеща – сексуалният тормоз ще се наказва със смърт.

Жените срещу Владимир Путин – така се очертава да преминат президентските избори в Русия през март догодина. Нежната конкуренция на държавния глава се увеличи с още един член, след като порно звездата Елена Беркова публикува провокативно видео по бельо, в което обяви своята кандидатура. 

32-годишната майка на две деца предизвика бурните реакции на стотици хиляди свои последователи. 

Беркова, която по-рано участва в изборите за кмет на Сочи, направи шокиращи обещания за своята кампания. Например - сексуалният тормоз ще се наказва със смърт. 

Не само това – разводът за мъжете ще стане почти невъзможен. В дневния ред на Беркова ще бъде и образователната система. Ще бъде въведен задължителен сексуален изпит, а полите по-дълги от 40 сантиметра ще станат незаконни. 

Преди нея, своята кандидатура за оспорваните избори обявиха други три дами. Журналистките Екатерина Гордон и Ксения Собчак, както и бившият мениджър по военна логистика Елена Семерикова очакват с нетърпение да се изправят срещу Владимир Путин. 

Дали една от тях ще успее да свали политическия гигант от президентския трон обаче ще стане ясно чак догодина.

Повече по темата гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase