27

Анонимен

преди 6 години

Русия на Путин-пародия без край.

26

Анонимен

преди 6 години

"КГБ`то организира "бунга - бунга" опозиция на ченгето за президентските "избори" !Така Кремъл превръща изборите за президент във фарс при който хората да се отвратят от всеки опонент на сегашното Гуру."В САЩ колко кандидати имаха реален шанс за поста президент, ама честно? :)Месеци преди да стартира кампанията западните медии лансираха само Тръмп и Хилъри, ограничавайки изборът на американците само до 2-*** кандидата, повечето хора дори няма да се сетят кои са били другите кандидати.

25

Анонимен

преди 6 години

И какво сега? Нито един мъж ли няма да има на предстоящата президентска надпревара?

24

Анонимен

преди 6 години

КГБ`то организира "бунга - бунга" опозиция на ченгето за президентските "избори" !Така Кремъл превръща изборите за президент във фарс при който хората да се отвратят от всеки опонент на сегашното Гуру.

23

Анонимен

преди 6 години

"Жените срещу Владимир Путин така се очертава да преминат президентските избори в Русия през март догодина."Под "жените" трябва да разбираме медийна кифлата тип "Златка" (Собчак) и порноактрисата Беркова? :DВие сериозно ли си въобразявате, че руснаците ще изберат този материал да управлява ядрена държава? :DМедиите не спирате да ме изумявате с глупостите си.

22

АТАКИСТ

преди 6 години

до 26Хюмнe, нека те светна че от 2 години руснаците си продават апартаментите по нашето черноморие, защото разбраха в каква държава впрочем ще живеят през летните месеци. Бума на продажбите по нашето черноморие на апартаменти ЗА руснаци спря отдавнааааа. И не бери грижа..руснаците си живеят в Русия, и само търсят местенца по света където да си вложат парите в някоя хижа. Преселението( емигрантството на руснаците) На НАРОДИТЕ ОТДАВНА Е СПРЯЛО.

21

До атакист

преди 6 години

Ти си смешния, ама егото и незнанието ти е толкова голямо, че не можеш да се усетиш какви глупости пишеш. Точно за апартаментите по Черноморието недей да ми обясняваш - изкупиха ги, защото искат да имат нещо сигурно, настрана от дългата ръка на Жужи. Да ти обяснявам ли как техни държавни служители идваха и подпитваха дали може да купят апартамент на името на баба, леля и т.н., за да не им създава проблеми тяхното "хуманно и демократично" правителство като се върнат обратно.

20

пущиняк

преди 6 години

Тая да я пратят в Източен Сибир зимата с някоя пола по-къса от 40санта, да и замръзне *ундата и набързо ще преразгледа проекто-закончетата си!

19

пущиняк

преди 6 години

До БГ,Спокойно, вече поне имаме президент, а не прецедент!

18

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 17,Какво по-точно им е смешното на руските кандидати за президент? Виж предишните им избори- Зюганов, Прохоров, Миронов и айде за Жириновски можем да правим уговорки! Прохоров и той беше много надъхан да сваля Путин- и какво, взе великите 8%! Пак не са малко- тези всичките *урви не ми се вярва и сборния им процент да е толкова!

17

БГ

преди 6 години

До АТАКИСТДепесарските *** като теб от ЩРУШ на сидер ага отново хвалите един чужд президент и никаква добра дума за моята Родина България!Засрамете се и се изнасяйте в Турция или Русия. Оставете България на нас, които я обичаме.Жалки доброволни еничари!Да живее България!

16

АТАКИСТ

преди 6 години

до 17 Диктатурата на Путин си я усетил? Те затова ли хиляди руснаци ни изкупиха черноморието? Щото са мачкани от Диктраторът Путин? Това е все едно Тиквата да е диктатор в България и да те мачка, а ти да нямаш право на избор между Цецка Цачева и Румен Радев или да не можеш да емигрираш???? Стига ме разсмива!

15

Анонимен

преди 6 години

Напротив, много добре съм схванал. Така се прави легална диктатура в иначе уж демократична държава. "Виждате ли, имаше конкуренти, но пак избрахме него, защото е най-най!" А това че конкурентите са от смешен по-смешен удобно се премълчава.

14

АТАКИСТ

преди 6 години

do 12 Нищо не си схванал. Точно такива кандидатури изтипосват руснаците за да разбере цял свят, че Путин е непоклатим. Един вид тази се явява осмиване на претендентите му за поста.... и същевремено гавра с надеждите на Запада някой опонент( техен лизaч) да го смени.

13

пущиняк

преди 6 години

Тази президентска кампания в Русия явно ще премине под надслов "**** срещу Путин!". Следващата ****, дето ще се кандидатира коя ще е- може би някоя от Пуси Райът! Путин най-накрая да им го "нажули" и да не се кандидатира! Пък сериозни кандидати не е като да липсват- Сергей Миронов например, който даже и не е от "Единна Русия" набира здраво рейтинг!

12

Анонимен

преди 6 години

Поредното ненормално явление в политиката. Преди 30 години Чичолина се кандидатира за италианският парламент с "Партията на любовта" и влезе. Не че успя да прокара каквото и да е, де. Но това момиченце съвсем е изперкало, с подобна предизборна платформа никой няма да гласува за нея.

11

Анонимен

преди 6 години

Това ако са конкуренти... Изборите в Русия за президент все повече започват за приличат на някое евтино тв предаване. Всички знаят, че с такива кандидати няма как някой да смени Вовка, обаче набират все повече и повече от тях, важното е зрелище за народа да има.

10

7

преди 6 години

Стига пишете глупости гледайте ваша паничка

9

Анонимен

преди 6 години

"32-годишната майка на две деца предизвика бурните реакции на стотици хиляди свои последователи."Не знаех, че една порно актриса може да има толкова последователи, авторката, да не си и ти от тях?Преди 30 години, беше немислимо в СССР или България да има порно актриси, а да се кандидатират за президенти пък... да не говорим. Но вижте какво чудно хубаво нещо е демокрацията, какви свободи, какви чудеса.

8

Анонимен

преди 6 години

Путин ще изпрати казаците.