48

Анонимен

преди 6 години

Големи сте революционери, но за вас революция значи просто да не приемаме никой да ни казва нищо, дори когато това е съвет. Сега подскачате в подкрепа на отцепването на КаталОния, но утре, ако населението в Родопите реши и то, че иска да се отцепи от България, за да се присъедини към Турция, защото някой им е казал, че "ЕС е лош, Турция е добра", ще завиете на умряло! Хора, подкрепящи разцепването на държави, без да има причини за това, не виждат по-далече от носа си и си заслужават съдбата.

47

погр ебален агент

преди 6 години

Сега е най-удобния момент монархът Фелипе Номер не знам си кой, да абдикира и да обяви Испания за република. Фелипе е пряк наследник на фашисткия режим на диктатора Франко, и е с изтекъл срок за годност.

46

Анонимен

преди 6 години

Косово е било част от България около 300 години. Да не забравяме, че задно с Македония е отнета от българските земи и е дадена на Сърбия от Русия. Така че айде спестене си сълзите за Сърбия. Лицемери.

45

проктолог

преди 6 години

Само да припомним, че сегашното оспорвано корумпирано "правителство" в Мадрид е пряк наследник на фашисткия режим на диктатора Франко. И че испанската конституция беше съчинена от Франко и е антидемократична и антиевропейска. Все едно да се твърди, че след като Хитлер е бил избран демократично, значи и конституцията на хитлеристка Германия е била демократична!

44

Анонимен

преди 6 години

До БЗащото в Косово се избиваха хора във война. Къде видя геноцид в Каталуния?! Да ги бомбардират? Да им забраняват да пътуват? Да им забраняват да работят? Да им забраняват да живеят някъде? Да има някаква разлика, спрямо останалите испанци? Не, нали? Имаш ли идея какво следва за каталунците, ако се отделят от Испания? Поне частична идея? Нямаш, нали? ЕС няма да ги признае, износът спира, социалните услуги спират, 3-те власти се парализират, следва бунт, безредици...да продължавам ли?

43

до 36

преди 6 години

Сравнението с Косово ти е доста странно , защото Сърбия и ден днешен не признава Косово, Каталуния иска отцепване от испания и ЕС,Няма как да очаква ,тези които тя изтъква като врагове да бъдат съюзници едновременно.Разбира се може да търси други съюзници както направи Косово, Но Косово първо си водеше сама войната и после намери съюзници.Т.е. Никой не иска да им е съюзник ,при условие че вижда че те не искат да водят тази битка.

42

Анонимен

преди 6 години

Ценности, с които мнозинството не са съгласни, често не са и прилагани. Ценности за които всички ние издържаме армия корумпирани калинки. Хората видяха, че "царят е гол".

41

Анонимен

преди 6 години

До аршинологАко трябва да падна на нивото ти - за Източните Родопи не може, а за независимост на България от Османската империя може. За Аляска може, а за Чечения и Грузия не може...

40

Б

преди 6 години

Референдума в Косово също нарушаваше конституцията на СърбияЗащо референдума в Косово проведен под дулата на Американските танкове да е законен, а референдума в Каталуня - не ?лицемерието и терора на евреите-лихвари над хората станаха нетурпими вече !

39

ДО НОМЕР 4

преди 6 години

Видяхме, че не признават Конституцията, под която писменно са се подписали и приели

38

Анонимен

преди 6 години

"...но ценностите, които ни обединяват, трябва да останат неприкосновени"Ценностите, които ни обединяват не са побоища над мирни граждани, незачитане правото на самоопределение, потъпкване с груба сила свободата на мнение и всичко подобно, което се случва във вече бившата испанска област Каталуния!

37

аршинолог

преди 6 години

За Косово може, за Крим не може. За Каталуния не може, за кюрдите в Сирия може...

36

Бай Ой

преди 6 години

Поредното доказателство каква жалка организация е тоя измислен еврейски съюз със двойни, тройни и петорни стандарти налагани от триполови индивиди по заповед на отвъдокеанските им господари.

35

Странна работа..

преди 6 години

..когато Косово се отцепваше, ЕС по никакъв начин не искаше да си спомни коя конституция бе погазена, гледайте сега каква паметливост ги е налегнала милите брюкселски бюрократи...

34

slovenia

преди 6 години

До 28.Коментиращите русофоби са като Сашко и Ивко в турски затвор.Не знаят къде се намират.Накрая идва надзирателя Реджеп Ербап и ги опра-я отзад.

33

до 45

преди 6 години

голямата и мощна ...сърбия ???? а бе сърбоман ти почна като македонците да говориш !!! сърбите винаги сме ги били та не ги възхвалявай !! но това , че бомбандираха сърбия и откъснаха косово беше грешка и неправилно и вината на ес е , че слуша щатите а не да помисли какво е добре за европа

32

той

преди 6 години

До Анонименти за щитаваш велика сърбия или интересите на русия

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41 разбери руска ряпо ---в БГ никой няма да зареве за шумадия Се едно Поляците да съжаляват 4е мускалите сте загубили Украйна

30

Анонимен

преди 6 години

"Европа не може да се състои от малки държави."===================Кога вие евр0гейците казвате истината? С това си изявление или когато разбихте на малки парчета голямата и мощна балканска държава Югославия, за да я приемете в отан и ЕС по-лесно на части?

29

Анонимен

преди 6 години

Какво е "SOROSOID"?