68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Товариш путински пpoстак, преди да беше сравнявал Косово и Каталуния да беше преброил колко хиляди косовари бяха убити от Милошевич и тогава да правиш тези глyпави умозаключения.

67

Анонимен

преди 6 години

ТАЯНИ ДА СИ ГЛЕДА ИТАЛИЯТА, ЧЕ И ТАМ НЕЩО ЗАМИРИСА НА РАЗПАД.ЯВНО БОГАТИЯТ БЯЛ СЕВЕР НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ ДА ХРАНИ БЕДНИЯТ РОМЕЙСКИ ЮГ.

66

месара

преди 6 години

измисления ес се разпада, а това на брюкселските милионери не им харесва!

65

Анонимен

преди 6 години

А ,явно отдавна ЕС "забрави" че Косово,подкокоросвано от ФАЩ и подкрепяно от ЕС,пренебрегна конституцията на Сърбия и в подкрепа на това пренебрегване,Сърбия беше бомбардирана от демократизаторите САЩ и НАТО,благодарение на което се появи "независимата и демократична,най-голяма американска военна база в Света,Косово"!

64

анонимен

преди 6 години

духьт на франко излезе от бутилката такова мятане на хората в 21 век не бяхси представяла в уж демокр страна от ес

63

до Андрешко

преди 6 години

Така разделена Европа е добре дошло за нова ислямска инвазия.Случвало се е преди векове, Испания и България имат опит от това.

62

Андрешко

преди 6 години

Ето най-после клубът на старите колониални държави наречен ЕС изказа своето становище за Каталуния,вие сте наши роби и неможете да се отделяте от нас,но забравят за тъй наречената от тях демокрация...Пучдемон е избран от народа чрез избори,а не назначен от Рахой и само той/народът/ може да го отстрани чрез импийчмънт,а от Мадрид могат да си лаят,колкото искат.

61

Тъй ли?

преди 6 години

А в Конституцията на Испания пише ли,че трябва да се бият жени и деца,да се пролива кръвта на мислещите различно и искащите независимост? Пише ли,как се наказват неофашистките прояви,натиск и терор ? Я, стига!!!!

60

Анонимен

преди 6 години

До до 57 мандраджия каква революция те гони ...

59

от 58

преди 6 години

А момента какво направиха ,просто едно криминално престъпление, както и да го погледнеш, е такова .Революцията трябва да принуди някой да погледне на тебе като реална сила,която може да противодействува , а не криминален случай които някой хора изпитват съжаление към престъпника и го превръщат в мъченик.

58

Анонимен

преди 6 години

русия да прави като вятъра на никой не му дреме за мизерна държава като нея

57

до 57

преди 6 години

Само се предполага какво евентуално искат, по скоро импровизират, защото видимо че действат емоционално отколкото рационално.По принцип съм съгласен че ако действуваха рационално и организирано в борбата си за независимост, можеха много по ефективно да направят революцията.

56

Анонимен

преди 6 години

До 56Това, че последица от евентуалното отцепване на Каталуния ще е временното й излизане от ЕС, не означава, че каталунците искат отцепване от ЕС. Непостижима истина за едноклетъчните викачи на политкоректни лозунги.

55

До 51

преди 6 години

Няма как да рацепиш една държава на две държави , и да очакваш международните договорености на първата държава да важат и за двете държави.Простата логика показва че това е зависимост, тогава за каква независимост говориме.Всяка държава има право да си определя сама външната политика.Това че България е била част от Турция не означава че след освобождението , ние сме се изпълнявали външните задължение на Турция, не ние сме си създали нови договори които нямат нищо общо с предишната държава-

54

до 51

преди 6 години

Че те и събия и македония искат в ЕС ,Но си има процедура по приемане.Да Каталуня понеже е била в държава ,която е отговаряла на ЕС.Вероятно ще кандидатства за влизане в ЕС- и се надява много бързо да бъде приета защото бързо ще покрие изикванията , Естесвено при условия че ЕС и Испания първо я признаят за не тяхна територия.

53

Анонимен

преди 6 години

Случая по скоро напомня на Крим отколкото на Косово. Зад Крим застана руската армия , направиха едно символично референдумче и заявиха тази територия е наша, ако искате може да проведем война и ще ви докажем че е наша, Така русия убеди света че територия е тяхна , разбира се света каза вие имате по силни оръжия ,но нашето оръжие е икономиката нека войната е икономическа.Тука случая е обратен област която е силна икономически се опитва да се отдели,но малко се стресира от въоръжението на врага.

52

Gernika и Lleida

преди 6 години

Антонио Таяни е наредил на баба Ангела да подготви легион Кондор за бомбардировки на Каталуния. Особено ударение Кондор да направи на Gernika и Lleida! Тези демократични бомбардировки, в пълен унисон с европейските ценности, ще бъдат демократичната атлантическа солидарност на ЕС към демократичното правителство в Мадрид.

51

б

преди 6 години

всички евреиски *** са мобилизирани да торлявят срещу Каталуня !Каталуня ще буде свободна и това е само началото !Ние хората ще се освободиме от гнусната ви лихваска тирания и ще ви въздадем заслуженото !

50

Анонимен

преди 6 години

До до 36Още един с паметови проблеми: Каталуния не иска отцепване от ЕС, цепи се от Испания.Други халюцинации имате ли?

49

Анонимен

преди 6 години

Ако 700 000 хиляди протестираща вземат оръжието и почнат да защитават независима Каталуния , тогава вече може да говорим за борба и желание за независимост, в момента какво имаме някъкъв политик казва искам да ми дадете тази част от вашата държава, и очаквам с радост да ми я подарите ,