14

Анонимен

преди 6 години

Господ си знае работата - помилвал го е! Завинаги.

13

Шопо

преди 6 години

И защо трябва да му прости ? А и той не е искал прошка ,а помилване !!! Това са две различни неща...

12

Georgiev

преди 6 години

До коментиращите тук...наистина ли защитавате един убиец, само заради това, че е убил комунист? Тук става дума за убийство, без значение партията. Злобен и дребнав народ сме...но и за това сме на това дередже:)

11

Анонимен

преди 6 години

Всички политици заслужават смъърт.

10

Интересно,

преди 6 години

ако на някой от тук пишещите хуманисти бяха убили баща му, пак ли щяха да дрънкат глупости за прошка и милост? Силно се съмнявам!

9

158

преди 6 години

Съгласна съм да има помилване , но когато е заслужено. Очевидно този човек не е съжалил за престъплението си. Моментът с прошката е много специален, но тя се дава на човек, който се разкайва.

8

до Пич

преди 6 години

Да бе колега, те щото сегашните управляващи хич не крадат. Всички са честни и почтени, един лев като корупция не са получили, а за чужд имот, или за назначаване на близки роднини даже не са и помисляли!

7

Историк

преди 6 години

А трябваше да го помилва и щеше да й е чиста съвестта...ама комунист милост няма !а справка: виж Историята

6

НАДУПЕНО ПРАВОСЪДИЕ

преди 6 години

Пуснаха оня швед, дето за малко не уби жената в Сл. бряг. Щото е швед. Пуснаха УБИЕЦА - англичанче и го пратиха да лежи в АНГЛИЯ, а там ВЕДНАГА посрещнаха като герой и го освободиха. По-голям шамар за нашата система - политици и магистрати НЯМА

5

ПРАВИЛНО

преди 6 години

Стига с тия помилвания на престъпниците. Щом има предумишлено убийство ДОЖИВОТ без право на помилване. В САЩ е тъй. Какво пускат нашите доморасли разни педофили и престъпници с десетки присъди. Там ги СУМИРАТ. Така гражданите имат право да живеят спокойно, а не да се плашат от набези на ц. та, м.утри и мафиоти

4

Krom

преди 6 години

Ужасна история. Тъжна и страшна. Госпожо Йотова, не казвам, че този човек не е заслужил присъдата си. Но съм сигурен и в това, че ще живеете с това. Питам се, дали няма да се сещате за последната молба на този човек до края на дните си? И за това, че типично по християнски и повече по комунистически на намерихте сили да му простите? Не зная, това е малко и морален въпрос. Според човека и убежденията му.

3

Анонимен

преди 6 години

даааа комунистическите последователи винаги са били кръвожадно отмъстителни.А тоя човек е утрепал баща и понеже оня като кмет е безчинствал из Сливница.Нема отърване от червената чума ....

2

Анонимен

преди 6 години

Реши и се проблемът на ***!

1

Пич

преди 6 години

Мир на прахът му! Човекът е направил последен опит да защити собствеността си от червената, крадлива пасмина. Тези наглеци (включително тази вещица на снимката) станаха толкова нагли в кражбите си, че принудиха нашите бащи да извадят ножовете на преклонна възраст. Още един път - да почива в мир този достоен човечец, и съболезнования на близките му. Достоен човек!