34

Питай ТИКВАТА

преди 6 години

с ЦЕЦА секса как заграбиха НЯКОЛКО МИЛИАРДА и дали ще е правилно НЯКОЙ да му писне и да ИМ поиска сметка. ЕДНОЛИЧНО

33

гого

преди 6 години

Я да видим правилно ли съм разблрал - значи бащата на ьотова и откраднал апетитния имот в центъра който е принадлежал на този старец и в резултат на това на стареца му е писнало от мофиоти и е очистил крадеца на имота си - а сега дъщерята на крадеца и в президенството а пък бивш сикаджия е министър председател - аби аз ли съм луд или българите не сте нормални - това е все едно ал капоне да стане президент на щатите

32

АКО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ

преди 6 години

ще действа законът ОКО ЗА ОКО. До девето коляно. Така е било в средните векове. И май Тия 28 години ни върнаха 280 години назад. За предумишлено убиство почти навсякъде по света дават присъда СМЪРТ. Или доживот. В САЩ е тъй. Само в либералния ЕС с разни комитети се измъкват престъпниците с 5-10 години. У нас преди ПРЕВРАТА 1989 също се полагаше смъртно наказние. Сега за убийство лежат 5-8 години и излизат

31

Анонимен

преди 6 години

Помилването е акт на президентската институция и не е лично решение. Като е толкова субективна да не заема този държавен пост. Помилването е уредено в Конституцията и представлява предсрочно освобождаване от затвора.

30

Анонимен

преди 6 години

ПРОКЛЯТИЕТО НА ЙОТОВА!!!Сега, като го нема човека,който прокле, проклятието пада над вас българи!

29

Тъпанар

преди 6 години

Абсолютно правилно не са го помилвали. Това си е планирано умишлено убийство. Много правилна му е и присъдата - 16 години. Но може би е правилна, защото е баща на Йотова. Сега чета за някакви условни присъди, за някакви от по 2-3 години и прочее... Трябва ли всеки човек срещу когото е извършено насилие, изнасилване, убийство да има близък роднина по партиите, за да получи насилника коректна присъда?

28

Анонимен

преди 6 години

Дъртите *** ги застига съдбата на стотиците им хиляди жертви! Язък, че дядката не е подкарал още 5-6 комундела като д-р Тодоров.

27

ТОЯ с фуражките

преди 6 години

не е носил такава, ама много иска някой да му я нахлупи до очите и да му "влее" малко мозък с помощта на дряновица.

26

Грешно е постъпил

преди 6 години

Предварително е било ясно, че молбите му за предсрочно освобождаване (след излежани 14 години от общо 16) ще ударят на камък при тази мазна *** - дъщерята на жертвата.Бог да му прости на човечеца, все пак е ликвидирал ***.

25

Анонимен

преди 6 години

Тази на снимката още не е разбрала, че истинския престъпник е бил баща и. Пък вие за вицепрезидент сте я избрали даже. Не народ, а стадо

24

Анонимен

преди 6 години

До фуражкитеКато сте толкова нахакани фуражки защо не се изправите срещу хората, които ви третират като роби и ограбват труда ви?

23

do 11

преди 6 години

Не всички политици. Всеки който краде и ***, заслужава смърт!

22

Анонимен

преди 6 години

До KromПитам се какъв човек трябва да си да простиш на убиеца на баща ти или детето ти, и т.н. и да пледираш да го пуснат от затвора? Или си луд или си луд. Що се отнася до прошката- тя се дава на човек, който е сгрешил или е направил нещо без да иска. Но когато някой ти отнема любим човек умишлено не заслужава прошка и ако вашият бог го позволява, моят -не.

21

Анонимен

преди 6 години

трябва ли да се помилват умишлени убийци?ако трябва, защо изобщо да ги осъждат?що за население живурка на тази територия?

20

До аз -ът

преди 6 години

Като се опитваш да мислиш боли ли те кратуната

19

Анонимен

преди 6 години

дали е бил комунист не знам, обаче е бил лекар, го *** тъпиа убиецът е бил зъл и откачен б 0клук

18

Анонимен

преди 6 години

давате показания на надзиратели чак, а не казвате какъв е мотива за да накара някакъв дядо да убие. обикновенно убииците са млади или най много до средна възраст.

17

аз-ът

преди 6 години

Чета ви глупостите и се хващам за главата. Трябвало било да го освободят защото дърт бил? Ми той като е убил е бил 74, и тогава е бил дъртак?ПАк ли да убие? Защо трябва да изпитвам състрадание към убиец? БЪЛГАРИТЕ НЕ СТЕ НАУЧЕНИ / в 3-то лице ще ви говоря/ да спазвате правилата, в генома ви е да мислите, че сте повече от останалите и следователно правилата не важат за вас, затова и ще си умрете като кучета когато спрат еврофондовете. Аз дотогава ще съм се махнал от тая ***.

16

фуражките

преди 6 години

Да заколиш ***, който 45 години се е гаврил със семейството и имотите ти не е престъпление. Трябвало е медал да му дадат, ама нали комунизма така и не си отиде от България, те в затвора го тикнали

15

Анонимен

преди 6 години

Ето заради такива типове обществото ни е на това дереже - все някой му виновен, ламтящ за имоти и пари, готов да убива, злобен, неприятен.....нанася непоправими вреди на достойни и съвестни хора и какво като влезе в затвора след това - мъртвите няма да ги върнеш обратно. Хора без ценности, без вяра в Бога, Хора които в Оня ден няма да знаят защо изобщо са живели на земята някога....