114

Кентавър

преди 5 години

Бащата на на Йотова е убит защото е откраднал и заграбил чужди земи в Сливница.

113

влакът на дружбата

преди 6 години

на какъвто суджук си постелеш....иначе БоБо знае адреса на кметът симитлийскидаже в статията немелко лоши думи са си позволили да напишат за починалиа старец. от което се вижда че дядката спада кам онези за които или всичко или само лошото.

112

Анонимен

преди 6 години

На защитниците на нещастния престарял болен убиец от сърце пожелавам да загубят близък от ръката на някой психопат и да покажат напиращата ги човещина, като поискат от почитаемия съд прошка за виновния и се откажат от кръвнина!Пука й на Йотова за имоти! За вас, обаче, същественото е това! Е, и да наплюете комунистите! Йотова не е Софиянски, не е Надето, не е Симеончо! Друга кройка човек е!

111

123

преди 6 години

Комунистите нямат задръжки става ли дума за убийства, дори и на 88 г.в затвора. Кой ли го е поръчал?

110

Анонимен

преди 6 години

Това старо бясно куче да бяха го утрепали още преди 10 години. Не да му плащаме за престоя в затвора. Коментиращите които му оправдават постъпката са същите *** като него. Не остана нормален генофонд в България.

109

Анонимен

преди 6 години

Мир на праха му.И в затвора са го тормозелиКак ще живее йотова с това

108

Анонимен

преди 6 години

Значи комунистът ти краде имота, отмъщаваш и после дъщеря му те поръчва! Е няма такава комунистическа дупка.

107

Някой

преди 6 години

Много кметове се смозабравиха оачниха и заслужават същото тлкова много крадът че ще живеят три живота Йотова е нала кумоностка

106

Берлин

преди 6 години

А според теб тези преди нея не са помилвали никой или?Въпроса с помилването засяга законодателство,когато то не позволява нито тя нито някой друг ще може да помилва убийци,изнасилвачи и прочие...но само защото е тя да се нахвърляни така върху жертвата е отвратително .

105

До Берлин

преди 6 години

При другите помилвани от нея не става ли дума за нечий близки. Или те не са съществени само нейния баща е съществен

104

Шоп

преди 6 години

Дебелата с виня е платила да го очистят, защото иначе е трябвало да го помилва, а не е искала.

103

Шоп

преди 6 години

Става въпрос за убит кмет-крадец, злоупотребил със служебно положение.

102

Берлин

преди 6 години

Не ви ли е срам,седите по цял ден и се чудите срещу кого да злобеете.Става въпрос за убит баща,комунист ,националист има ли значение?Нищо човешко не е останало в злобните ви глави .Ако обаче се случи на вас ще искате лично да получите възмездие. Ако въобще имате смелост за това.Стига сте плакали кой какво откраднал,кой на власт бил.По цял ден тука ревете,пък на изборите друго показвате.Жалки свещници.

101

Анонимен

преди 6 години

Човека е отмъстил за откраднати имот.

100

Анонимен

преди 6 години

Сега другарката Йотова може да е щастлива

99

READ

преди 6 години

Четете това изречение: "По време на реституцията общината дала имота на кмета като обезщетение за негови земи, върху които била построена поликлиника". Четете и не забравяйте как се урежда един кмет. С какъв акъл щерка му изобщо припомни тази история!? Имотът сега неин ли е? Да не викаме оставка, а!? Нека всеки, който смята да прави подобна далавера, да се страхува, че ще го настигне възмездието!!! Лаком г.. кръв с...

98

slovenia

преди 6 години

Антикомунистите не обичат такива.Те презираха Илия Минев,когото умориха от мизерия,когато бяха на власт.А този си е един убиец,престъпник и за леви и за десни

97

123

преди 6 години

Йотова какво чака заради това ,че поръча дядото бедна и е фантазията. Такова проклятие си навлече на главата лоената топка, че и най-ужасните и кошмари са песен в сравнение с това, което я чака.

96

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да му направим паметник .На него да пише !Тук почива единстшеният човек убил комунист по време на прехода в България от комунизъм към капитализъм . Това е един бесмъртен акт на гордост от всички мразещикомунистическата партия и нейните наследници .Почивай в мир чадо божие ! Амин

95

Анонимен

преди 6 години

Човека е мразил комунистите . И в крайна сметка си е умрял на свобода не в затвора .Комунистите не помилват те са неверници и не знаят доста думи като милост,разум,справедливост .За пореден път се убевдавам че *** вземат ли властта ще избият народа .