107

военен

преди 6 години

президента е абсолютно прав! така стоят нешата в поделенията!

106

Анонимен

преди 6 години

На снимката: Този ли беше НАТО`вския генерал !!!?Че той даже и устава на българската армия не знае !

105

:))

преди 6 години

До 104 АнонименЯсно! Ръчкане, подстрекаване, ... неща все характерни за кучкара от Банкя и обкръжаващите го помиарите ! Няма как орлите да бъдат - подстрекавани, ръчкани, ....!

104

МиГ-29

преди 6 години

Трябва полицаите да вземат пример от пилотите, когато почнат протести пред парламента да се почустват неразположени. Тогава да видим дали ДУПЕтатите са недосегаеми.

103

Анонимен

преди 6 години

От три години летците не летят..........Не летят защото това е скъпо удоволствие.Няма пари за гориво.

102

Анонимен

преди 6 години

Господин Зелени чорапи да си гледа работата.Полвината армия са със заплата и пенсия.

101

решетников

преди 6 години

До :)). Е, явно не си достатъчно интелигентен, щом не си разбрал. Аре, чао.

100

Анонимен

преди 6 години

""Кадровата криза в Българската армия се изостря. Полицаите и пожарникарите стачкуват, военните пилоти прекратиха плановите полети. Недоволството на хората с пагони е обяснимо..."С това си изказване Радев не само че подстрекава, но и открито назовава евентуалните изпълнители на един военен преврат в България.

99

Анонимен

преди 6 години

Радев с признанието си че е "ръчкал" летците към неподчинение доказва не само, че не си знае задълженията си по Конституция, но и Устава на БНА не е чел !

98

:))

преди 6 години

До решетниковКой ги подстрекава?

97

решетников

преди 6 години

Е, поне стана ясно кой ги подстрекава.

96

:))

преди 6 години

Нападението виша степен на защита! - така казват. Търговииката с амфетки ли защитават, лаещите търговци на смърт- ГЕРБ- по Президента Радев, м?

95

Анонимен

преди 6 години

Първите месеци доказаха, че Радев не е дорасъл за Президент обединяващ българската нация, а като Главнокомандващ въоръжените ни сили сам да признание, че е подстрекател на летците ни в неизпълнение на задълженията им е връх на безотговорност и равно на предателство.

94

ДГД

преди 6 години

ПИЯНИТЕ И НАДРУСАНИ С ПРЕМИЕРСКАТА ДРОГА ФЕНОВЕ НА БОРИСОВ, ЗАМЪРСЯВАТ СЪС ЗЛОВОНИЯТА СИ НОВИНАРСКИТЕ САЙТОВЕ. ПФУУУ, ОСМЪРДЯВАТ !

93

да бе да

преди 6 години

През 1987-*** година Матиас Руст с малък самолет кацна на Червеният площад.И тогава руснаците са имали такива високообразовани,интелигентни летци,все"отличници" по математика.Все "първенци" на випуска.И в поделението дето служех имаше все едни такива "интелигентни".офицери дето не можеха да решат задача за 7 ми клас.А имахме 2-*** войника радиолюбители които ги правеха смешни.Също както Руст направи руските летци за посмешище!

92

Анонимен

преди 6 години

До ХА, ЧИСТИТО Сиереч се вози ,не лети .И като не се отвори колесника на Фалкона не могат да го изкарат от тоалетната .

91

НА ХОД Е ПРЕЗИДЕНТА

преди 6 години

ДАВАЙТЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ. СМАЧКАЙТЕ ГО ТОЗИ НИЗЪК ЧЕРВЕЙ, ИЗПЪЛЗЯЛ ОТ КЛОАКАТА НА СОФИЙСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ. А НАРОДЪТ ДА СИ РАЗМЪРДА ПЛЕСЕНЯСАЛИЯ МОЗЪК И ДА ПРОУМЕЕ, КОЙ, КОЙ И ЗА КАКВО ТУРЯТ НАЧЕЛО НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И ЗАЩО НА БАШ КРАДЕЦА ПОВЕРЯВАТ ПАРИТЕ СИ, А ДЪРЖАВАТА И БОГАТСТВАТА СИ. МИСЛЕЩИТЕ И ЧЕСТНИ ХОРА СА ЗАД ПРЕЗИДЕНТА!

90

Анонимен

преди 6 години

От три години летците отказват да летят на парада на 6 май заради сигурността на гражданите Проблема е от тогава . И три години локуми и балончета в стил Гарантирано от ГРАБ.

89

Анонимен

преди 6 години

До малко истории"10 години сърбите воюваха с НАТО и пак са по добре от нас."Ауууу, по-полекааа... 90 години са воювали... Ахахахха

88

ХА, ЧИСТИТО

преди 6 години

ГЛУПАЦИТЕ НА БОРИСОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ИЗХОЖДАТ ПО ВЪПРОСИ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ДАЛЕЧ ОТ КАКВИТО И ДА БИЛО ТЕХНИ КОМПЕТЕНТНОСТИ. ДОСУЩ КАТО ГЛАВАТАРЯ СИ БОКО,СА СПЕЦИАЛИСТИ ПО ВСИЧКО. А КОГАТО НЯКОЙ РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО, НЕ РАЗБИРА ОТ НИЩО. ТА И ТЕ. КОЛКОТО ДО ПРОСТАЩИНИТЕ ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА, ТЕ СА КОМПЛИМЕНТ,КОГАТО СА ИЗРЕЧЕНИ ОТ ПОДОБНИ ПРОСТИ ПРОСТАЦИ.ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. "АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ" "И МЕНЕ МЕ Е СТРАХ ДА ЛЕТЯ, АМА ЛЕТЯ"-ДУМИ НА СТРАХЛИВИЯ ПОДЛЕЦ БОРИСОВ