147

промо

преди 6 години

знам - НИКОЙ ,м ама е лесно да пишете из коментарите нали

146

промо

преди 6 години

айде да си кажем честно, кой от вас би се качил на неизправен самолет ??? - може да умре-може да утрепи други хора,къщи и т.н. -ще бъде унищожен 1 т последните останали бройки самолетикой би се качил на такъв самолет ?

145

Анонимен

преди 6 години

До wesЗащо ли ? защото Достойния български народ е скъп на триците и евтин на брашното...Не слуша За Какво се говори - а КАК се говори !

144

Бивш

преди 6 години

До АнонименДа изпивахме по литър ракия и три литра вино, но бяхме военни до мозъка на костите си. И през ум не ни е минавало да не изпълним задълженията си, камо ли да бъдем "неразположени".Това сегашните не са военни ,а дебелогъзи ***, които за нищо не стават.Бих ги нарекъл и по друг начин, но да не обиждам женския детероден орган.

143

Анонимен

преди 6 години

Който не може да си изпълнява задълженията от страх подава оставка, който симулира го уволняват, а който организира групово неизпълнение на служебните си задължения в армията влиза в затвора.

142

ист

преди 6 години

Днес не отидох на работа. Не съм уверен в себе си. Професията ми е рискова- работя на бюро. Ако задремя което е нормално за чиновник, килна си главата и може да си извадя окото с химикалката. Още повече че вносителят на химикалките не е получил оригинална фактура а копие.

141

Анонимен

преди 6 години

каб.борисов2 открадна парите и неремонтира двигателите а си купи суджик , кой ненормален ще лети на тези ковчежи ?

140

Анонимен

преди 6 години

Този и за арелчик в трудови войски не става, а ние го клавихме за президент !

139

Анонимен

преди 6 години

До Тиквоний ПървиййМного сте неграмотни червени ***, нека стрина *** ви плати за курсове по правопис

138

Тиквоний Първийй

преди 6 години

ГЕРБ-ерските *** са тук. Пишат основно с главни букви, словореда и логиката е като на шефа им Цецерон, познава се физкулт образованието от луната.

137

Анонимен

преди 6 години

Е, по-злобен и безотговорен президент не сме имали. Ама кой да знае, преди да го избере човек. Сега ще му сърбаме попарата и ще плащаме за самолети на психично лабилни търтей.

136

Анонимен

преди 6 години

СЪЩИЯТ ЗЛОБАР И КОМУНИСТ, КАТО ШЕФКАТА СИ ***. ИЗБРАХА ГО С КУПЕНИТЕ ЦИ.ГАНСКИ ГЛАСОВЕ И ПО ДВЕ КЕБАПЧЕТА ЗА ИЗКУКУРИГАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ ДЪ.РТЕЛИ ОТ КРАВАНЕЛИЯ *** - РЕШЕТНИКОВА.

135

Анонимен

преди 6 години

Всички казва, че България няма армия, но и това което е останало Генералпрезидента "подръчква" да не си изпълнява задълженията.Въпрос с повишена трудност: На кого е необходим такъв президент и армия на която не може да се разчита ?

134

Анонимен

преди 6 години

ХАЙДЕ ДА ПОЧВАТ ЗАЩИТАТА ЧЕРВЕНИТЕ *** - ЗЛАТЕНИ, БАБИ КУНИ, МУНИ, ГУНИ И ПРОЧИЕ СОЦ ПА.ПЛАЧ НА ХРАНИЛКА ПРИ ***

133

Анонимен

преди 6 години

РАДЕВ - ВЯРНАТА МАРИОНЕТКА НА ЗЛОБНАТА ТЕТКА КРАДНЕЛИЯ ***

132

Анонимен

преди 6 години

Избраха го дементни червени бабушкери

131

Анонимен

преди 6 години

Какви простофили го избраха тоя случайно хванат от улицата селски чиляк. Мале, мале - колко *** народ с червена тиня в главата

130

Анонимен

преди 6 години

Плюещите по президента, са явно някакви меки китки и мозъчно увредени олuгофрeнu. Сигурно си падат по стария мyхльо.

129

@

преди 6 години

Президента Радев ще го унищожат с една катастрофа на Миг29. Той се е подписвал като шеф на ВВС за удължаване ресурса на тези самолети.Другата опция е била да приземят авиацията и да ни "пазят" поляци и италианци.Пилотите го знаят, той го знае, Шайката Му го знае.Една катастрофа с Миг 29 прави Президента Радев следствен. Тримата Шишковци ще му пратят прокурори, качулати в президентството за да не укрие доказателства. Всичко ще бъде надлежно филмирано.Дано не съм прав. Ама надали.

128

до 131

преди 6 години

А генерал - премиер може! И то измислен!